13.3.10

Μπεκροζώδια by Θωμάς Γαζής



Με τη βοήθεια της συμμορίας του Δημήτρη Κορωνάκη (στην οποία απ' ότι φαίνεται είμαι guest star -φτού μου μη με ματιάσω!), διάβασα ένα άρθρο -ο Θεός να το κάνει- με τίτλο «Τι ζώδια γινόμαστε όταν μεθάμε». Χάνοντας 3,5 πολύτιμα λεπτά από την εξίσου πολύτιμη υλική μου υπόσταση, δεν κατάλαβα τι γίνομαι όταν μπεκρουλιάζω αλλά ανακάλυψα πως για όλα φταίει ο Διόνυσος, ο οποίος είναι Υδροχόος (και μετά με βρίζετε που τα χώνω στους Υδροχόους!).
Επειδή λοιπόν, ο κανονικός τίτλος θα έπρεπε να είναι «Τι ΖΩΑ γινόμαστε όταν μεθάμε» (κι όταν πιάνουμε τιμόνι στα χέρια μας!), θα σας δώσω πληροφορίες για να ξέρετε...Μη σας πιάσει αδιάβαστους ο κάθε τυχάρπαστος αστρολόγος.

ΚΡΙΟΣ

Ώντας οι σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού, έχετε τον τρόπο σας όταν μπεκρουλιάζετε να μη φαίνεστε ότι αλλού πάνε τα τέσσερα. Συνήθως έχετε αυτό το μόνιμο απαθέστατο χαμόγελο της Τζοκόντα, κάνοντας τον παρατηρητή να διερωτάται αν έχετε πέσει σε κώμα και απλά κάποιος ξέχασε να σας κλείσει τα μάτια ή αν πάθατε εγκεφαλικό επειδή δε λειτούργησε το viagra που σας έριξαν στο ποτό.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα τα καλά τα έχετε, δε λέω. Αλλά αυτή τη συμπεριφορά που σας θέλει να γίνεστε χώμα κάθε φορά που πίνετε ένα ποτήρι Μαλαματίνα, δεν την έχω κατανοήσει ακόμα. Οι Ταύροι παρεκτρέπονται με την πρώτη μεθυσοευκαιρία αλλά δε ρίχνω το βάρος αποκλειστικά σε αυτούς. Η Αφροδίτη, βλέπετε, ως κυβερνήτης, επηρρεάζοντας το σημείο του λαιμού, αυτομάτως δημιουργεί έναν Ταύρο σε κατάσταση λογοδιάρροιας, ήτοι σας πιάνει αγκαλιά και σας εκμυστηρεύεται τα απιστεύτου κι εσείς μετά από αυτό κόβετε κάθε παρτίδα!
Η απολαυστικη συνεχεια εδω

11 σχόλια:

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Τι γίνεται εδώ?
Αχαχαχα! βλέπω την καταβρήκατε με το θεματάκι!
Έπεται συνέχεια!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Τα καλα πραγματα παντα μας αρεσουν και τα παρουσαιαζουμε σε πρωτη προβολη.Καλη συνεχεια....

Ανώνυμος είπε...

Ανοησιες γραφει ο Γαζης. Σκετη προκαταληψη και γενικολογια με δοσεις κακου χιουμορ

Μηπως το εγραφε μεθυσμενος το αρθρο του ;;

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Είχαμε και τις πρώτες...ανώνυμες αντιδράσεις. Αλλά έτσι είναι...μη πούμε κάτι που πονάει ή που άλοος δεν μπορεί να το πει, να πέσουν να σε φάνε!
Δείτε τα ανώνυμα σχόλια και στα 2 post!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Φίλτατε ανώνυμε, το κείμενο δεν ανήκει στον Γαζή 9μάλλον δε διάβασες καλά)

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Λάμπρος Κωσταντάρας: Ποιανού είναι αυτές οι πυτζάμες;
Ντίνος Ηλιόπουλος: Του πατέρα μου. Κουτί σας έρχονται! Ήταν άντρακλας ο πατέρας μου. Θρεφτάρι σωστό!
Λάμπρος Κωσταντάρας: Καλά, κι εσύ ποιανού έμοιασες; Της μάνας σου;
Ντίνος Ηλιόπουλος: Όχι, του κουμπάρου!

Να ζει κανείς ή να μη ζει;

Ανώνυμος είπε...

Φιλτατε Gi Gaga Kouni Beli
Δεν ξερω σε ποιον ανηκει το αρθρο και δεν δινω δεκαρα...

Καποιοι εχετε κοψει την αστρολογια στα δικα σας μετρα και την εχετε βιασει με το να καθετε να γραφετε το μακρυ σας και το κοντο σας...

Στην τελικη αρθρα αυτου του ειδους αξιζουν μονο για κατι στυλες του Cosmopolitan για να το διαβαζουν οι κατινες

Ανώνυμος είπε...

Ουρανιτσα η Οφιουχος
Ο Αμλετ και οι παλιες Ελληνικες ταινιες δεν ταιριαζουν.

Αλλα για να σου απαντησω...
ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Ax! Ax! Ax!!

Ανώνυμε,

(αυτή η ανωνυμία είναι από μόνη της cosmopolitanίζουσα).
Αστρολογία γνωρίζουμε τη σεβόμαστε και προσπαθούμε να την αναδεικνύουμε.
Κάποιοι όμως "αστρολόγοι" όπως ο Θωμάς Γαζής κοινώς Αστραπόθωμας, ξαμολιούνται γελοιοποιώντας τους εαυτούς τους και την αστρολογία.
Διότι όποιος καίγεται για την τιμή της αστρολογίας, θα έπρεπε να είχε ήδη τουρουφλιστεί από τα διάφορα γραπ΄τά του Γαζή και ορισμένων (πολλών άλλων).
Ο Gi gaga kouni beli λοιπόν, είναι ένας απλός άνθρωπος που γνωρίζουμε μόνο διαδυκτιακά και που κάποια στιγμή διάβασε μόνος του τον οχετό του Γαζή που διατηρεί το μπλογκ του.
Οπως κάθε νοήμων άνθρωπος κατάλαβε περί τίνος πρόκειται και αποφασίσαμε να τον στηρίξουμε σε ένα μπλογκ στο οποίο θα διακωμωδεί τα ευτράπελα της αστρολογίας.
Για όσους έχουν χιούμορ και για όσους έχουν αντίληψη είναι ιδανικό.
Για τους άλλους που επιμένουν να σέρνονται στις προσωπικές τους εμπάθειες και στις ίντριγκες αλλά και στις δήθεν ευθιξίες υπέρ της αστρολογίας, προτείνουμε να μην ασχολούνται γιατί όσο και αν μεταμφιέζονται είναι πολύ γνωστοί στην πιάτσα.
Θωμάκο, τη ρόμπα εσύ!!!!

Astrocat.

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Απάντηση στο astrogaga.blogspot.com για τον "περίφημο Ανώνυμο":

@Ανώνυμος: Αγαπητέ Ανώνυμε. Για να "σπαταλάς" τον "πολύτιμο" χρόνο σου διαβάζοντας αυτές τις χαζοχαριτωμενιές, μάλλον δεν είσαι και καλύτερος από εμάς τους ίδιους! Ωστόσο, εφόσον εσύ ανήκεις στα είδη που ...ακμάζουν, θα μπορούσες να μας πεις πώς το καταφέρνεις και τελικά, ενώ προσπαθείς, γίνεσαι χειρότερος?
...Τα ανώνυμα σχόλια δεν κλείνουν αγαπημένοι μου. Αν ο καθένας εδώ μέσα θέλει να πει κάτι ας το πει ακόμα και ανώνυμα. Εγώ μια φορά προειδοποίησα πως τα ανώνυμα σχόλια θέλουν επιδέξιους κώλους. Όποιος τον έχει, ας έρθει να τον...τιμήσω!

θεωρώ πως έχω καλύτερες γνώσεις πάνω στην αστρολογία από όσες έχουν 42...ανώνυμοι μαζί!

Τα σέβη μου στους σπόνσορες.
ΖΗΤΩ στην συμμορία του Δημήτρη Κορψνάκη (εγώ παιδιά, που είμαι απλός guest , τι ποσοστά δικαιούμαι? )

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Προς ανωνυμο Αυτα γραφουμε γιατι ετσι θελουμε.Αλλωστε απο αυτο το ιστολογιο εχουν γινει προτασεις στο παρελθον για συνεργασιες για αστρολογικα περιοδικα.Οταν κυκλοφορησε το Αστροπολις και δεν σε καλεσαν,πηγες και τους ειπες οτι ολοι μας ειμαστε σατανιστες.Τελικα εσυ ΜΟΝΟ εμεινες στην Κολαση του κορμιου σας να τυραννας τον Σατανα για δηθεν συνωμοσιες,που μονος σου πλαθεις με το φτωχο σου το μυαλο,οσο σου εχει μεινει.Γραψε κατι δημιουργικο,εστω και κακο,για να εχεις στο μελλον καποια τυχη στο χωρο...διαφορετικα παντα θα ερπεις στην δυστυχησμενη σου Σεληνη στον Κριο...μια συμβουλη μοναχα..μπορει το μπουκαλι της Τζουλιας να ειναι μια λυση στο αποχευτικο σου συστημα..