8.3.10

Ο Κωστας Λεφακης για την Ημερα των γυναικων...και τις γεωπολιτικες εξελιξεις μεχρι ...το 2050

Ο Όμιλος INNER WHEEL Πατρών Βορρά - Ρίου με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας θα παραθέσει, την ερχόμενη Τετάρτη 10 ΜΑρτίου στις 7.30 το απόγευμα , cocktail στον πολυχώρο "ΠΟΛΙΤΕΙΑ", τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον Όμιλο Εθελοντών "ΑγκαλιαΖΩ".
Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Κώστας Λεφάκης , που θα αναπτύξει το θέμα "Η μοίρα των γυναικών και γεωπολιτικές εξελίξεις-σχέσεις των εθνών έως το 2050".
θα ακολουθήσει συζήτηση και στην συνέχεια ο Κώστας Λεφάκης θα υπογράψει βιβλία του ,τα περισσότερα από τα οποία κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Α Α ΛΙΒΑΝΗΣ.
Το θεμα της ομιλίας είναι "Η μοίρα των γυναικών και γεωπολιτικές εξελίξεις-σχέσεις των εθνών έως το 2050".
Μετά θα ακολουθήσει συζήτηση, παρουσίαση-διάθεση των βιβλίων του.

ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΛΕΦΑΚΗ.

Ο Κώστας Λεφάκης γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1949 στον Πειραιά. Με σπουδές φιλοσοφίας και ψυχολογίας, Γαλλικών (Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών) και αγγλικών, ασχολείται με την αστρολογία από το καλοκαίρι του 1973 (MAYO SCHOOL OF ASTROLOGY, ENGLAND) και δημοσιογραφεί δόκιμα από το 1974 και επώνυμα από τον Ιούνιο του 1975.

O Κώστας Λεφάκης είναι από τους λίγους ανθρώπους που τους επέλεξε η μοίρα για να την εκφράσουν. Ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Την περίοδο 1975 – 1977 γίνεται βασικό στέλεχος του περιοδικού Ουρανός.

Το 1978 παρουσιάζεται η πρώτη του ένθετη δουλειά – αφιέρωμα στην αστρολογία, στο περιοδικό «Φαντάζιο». Αμέσως σχεδόν αναλαμβάνει και τη μόνιμη αστρολογική στήλη του περιοδικού.

Την ίδια χρονιά η εφημερίδα Καθημερινή, φιλοξενεί τις ετήσιες προβλέψεις του.

Το 1979 ασχολείται με το σχεδιασμό ζωδιακού κοσμήματος σε συνεργασία με την εταιρία Oberon.

Το 1980 αναλαμβάνει τις αστρολογικές προβλέψεις στο περιοδικό Γυναίκα. Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς δημοσιεύεται η ένθετη «Ερωτική Αστρολογία» στο περιοδικό Φαντάζιο.

Συμμετέχει επίσης με ειδικά αστρολογικά αφιερώματα στο περιοδικό Ικόν.

Το 1981 αποκτά μόνιμη στήλη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Το 1982 δημοσιεύεται σε συνέχειες στο περιοδικό Γυναίκα, το άρθρο του «Διάσημες Γυναίκες και τα Ζώδια τους».

Το 1983 δημιουργεί δεύτερο επαγγελματικό χώρο στη Θεσσαλονίκη, όπου δίνει κατά καιρούς διαλέξεις σε πνευματικούς συλλόγους και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου ανοίγει τις πύλες του Ραδιοφώνου, με τη συμμετοχή του στην ωριαία εκπομπή του 2ου προγράμματος κάθε βράδυ Πανσελήνου με τον τίτλο «Στο Φως του Φεγγαριού».

Το 1984 αρχίζει τη συνεργασία με την Ημερήσια Ελευθεροτυπία και εκδίδεται το πρώτο του βιβλίο, ο Ζωδιακός Κύκλος, το οποίο γίνεται γρήγορα το ελληνικό Μπεστ Σέλερ για την αστρολογία.

Την ίδια χρονιά επεκτείνεται επαγγελματικά στο Ισραήλ και την Ιταλία, όπου από την αρχή και έντονα τον παρουσιάζει ο Τύπος.

Το 1985 τολμά να μπει στο χώρο της πολιτικής πρόβλεψης με ειδικά αφιερώματα.

Το 1986 αρχίζει αστρολογία με την ελληνική έκδοση του περιοδικού Playboy και ειδικά αφιερώματα γύρω από το σεξ, αποτελώντας πρωτοτυπία για εκείνη την εποχή. Την ίδια χρονιά παίρνει μέρος στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ 1 «Τα κυριακάτικα», παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την αστρολογία στην ελληνική τηλεόραση.


Bookmark and Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραια αν λεει ο Λεφακης για γεωπολιτικη θα κανω και εχω μια ομιλια για διαιτα και υγιεινη διατροφη

Ακης