27.11.09

Διέλευση του ΗΛΙΟΥ από τον ΕΚΤΟ οίκο

Μετά από την ξεκούραση και την ψυχαγωγία που σου προσέφερε ο Ήλιος περ¬νώντας από τον πέμπτο οίκο του ωροσκοπίου σου, τώρα, στον έκτο, σου υπενθυμί¬ζει τις υποχρεώσεις και τις δουλειές που έχεις να κάνεις, ενώ παράλληλα σε ωθεί να ενδιαφερθείς για την υγεία σου, την οποία είχες αμελήσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης διέλευσης. Έτσι, τώρα μπορείς να κάνεις έναν ιατρικό έλεγχο, να εφαρμόσεις ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμνα¬στικής. Αυτά θα σε ωφελήσουν και θα αυξήσουν τη ζωτικότητα και αντοχή σου, έτσι που να μπορείς να αντεπεξέρχεσαι στις αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.

Πραγματικά, η διέλευση του Ήλιου από τον έκτο οίκο, γνωστό ως χώρο της ερ¬γασίας, αυξάνει τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Ακόμα και «δουλειές αγγαρεί¬ας» δεν μπορείς να τις παραβλέψεις. Έτσι, υποχρεώνεσαι σε πολλές περιπτώσεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σύμφωνα με τις επιθυμίες ή τις ανάγκες των άλλων. Ο εγωισμός παραμερίζεται κι ενεργείς με τέτοιο τρόπο, που στην ουσία «υπηρετείς» τους άλλους. Αν αυτό σου είναι δύσκολο, τότε θα συναντήσεις τη δυσφορία των ανθρώπων που έχουν άμεση επαφή μαζί σου και πιθανόν να δημιουργηθούν συ¬γκρούσεις. Ο έκτος οίκος δε λειτουργεί μέσω του ΕΓΩ αλλά μέσω της προσφοράς και της υποχώρησής σου προς τους άλλους. Ακόμα κι αν ανήκεις στην τάξη των πετυχημένων επαγγελματιών, θα υποχρεωθείς να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες κάποιου άλλου, όπως για παράδειγμα ενός πελάτη σου.

Τελικά, μπορεί να σχηματίσεις τη γνώμη ότι αυτή η διέλευση σε καταπιέζει, σου προκαλεί άγχος και το συναίσθημα της αυταπάρνησης - εφ' όσον οι δραστηριό¬τητές σου αποσκοπούν στο να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις των άλλων, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτή η ανταπόκρισή σου προέρχεται από μια υποσυνείδητη επιθυμία να εκπληρώσεις κάποιο έργο, που, όταν το δεις τελειωμένο, αποζημιώνεσαι παίρνοντας την ανάλογη ηθική ικανοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: