18.9.09

Ωροσκοπιο της τηλεοπτικης μονομαχιας των πολιτικων αρχηγων


















Η κυβερνηση ειναι ο 10ος οικος και ο κυβερνητης,Κρονος,βρισκεται στην Παρθενο με τις ακολουθες οψεις

Συνοδος με τον Ηλιο,που μας λεει οτι ο Πρωθυπουργος θα δωσει τον δικο του ορισμο της πολιτικης,που καθοριζεται απο την βουληση του ελληνικου λαου,αλλα δυστυχως αυτη η βουληση ηταν μονο μια διαχειρηση ισσοροπιων μεσα στο κομμα,γιατι ειχε δωσει υποσχεσεις πολλες,αλλα τελικα βρηκε πολλους ταβατζηδες στον δρομο του.

Συνοδο με τον Ερμη,που μας δειχνει μια λιτη φορμα επικοινωνιακης πολιτικης και οτι ο Κωστακης θα ισχυριστει οτι ειχε ντομπροσυνη στην ληψη των πολιτικων αποφασεων του.

Οψη 145 μοιρων με τον Δια,που μας δειχνει ξεκαθαρα τον περιορισμο λειτουργιας της δικαιοσυνης αλλα και πεσιμιτισμο στην δραση της αστυνομιας για τον ελεγχο των λαθρομεταναστων.

Αντιθεση με τον Ουρανο που μας δειχνει ξεκαθαρα την αδυναμια του για ελεγχο της πολιτικης καταστασης στην χωρα και το κομμα και η σταση του αυτη εχει ποτισει με αδιαφορια το εκλογικο σωμα.

Οψη 150 μοιρων με Ποσειδωνα που μας δειχνει το ξεγελασμα του,οτι ελεγχει τα πραγμστα και οτι σεβαστα προσωπα παιρνουν μερος σε παρανομες πραξεις.Μια οψη που μας δειχνει την παρασδοση του ανευ ορων.

Οψη 90 μοιρων με τον Πλουτωνα που ξεκαθαρα μας δειχνει οτι οι κρατικες υποθεσεις δεν υποκεινται σε λεπτομερη ελεγχο,με αποτελεσμα η χωρα να συρεται σε εκλογες.

Τριγωνο με τον Βορειο δεσμο,που μας δειχνει την δημιουργια νεων κεντρων εξουσιας.

Στις ανωτερω οψεις θα επικεντρωνονται οι ερωτησεις των δημοσιογραφων.....

Η αντιπολιτευση ειναι ο 4ος οικος κυβερνητης η σεληνη και βρισκεται στον Σκορπιο με μια οψη αυτη του εξαγωνου με το μεσουρανημα που μας δειχνει οτι ο Γιωργακης θα κλεψει την παρασταση,τον γυναικειο πληθυσμο και ολη θα γινουν χαλι για να περασει....τα αστρα μιλησαν....ας δουμε τι θα πει και το γυαλι......

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"...ο Γιωργακης θα κλεψει την παρασταση,τον γυναικειο πληθυσμο..."

Δηλαδή εμείς οι άντρες θα ...γοητευτούμε απ τον Καραμανλή; Τόση περιφρόνηση πια για το φυλο και το μυαλό μας;

Η μήπως είσαι κι εσύ της πρετεντερικής άποψης ότι μεχρι προχθές υπήρχε μια... "καραμανλική μαγεία" , η οποία δυστυχώς χάθηκε!

φιλια και καλημερες

John Bardopoulos είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=5R2GVYqiWfg

ό,τι είπε το είπε μην τυχών και δεν μας πιστέψαν. το έκανε για να μας επιβεβαιώσει