28.9.09

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28/9 έως 4/10

Της Ματίνας Πάτζαλη
http://kolonaki-press.com/

Ο Ήλιος διανύει το ζώδιο του Ζυγού-Happy birthday λοιπόν- και ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη κίνηση του στις 29/9.

Κριός Όσο ανάγκη και να υπάρχει, αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Στέκεστε στην απαρχή πολλών πραγμάτων και θα χρειαστεί ανίχνευση εδάφους, κατά πόσο είναι στέρεο και πρόσφορο. Είναι η οικογένεια που βαραίνει στους ώμους σας και σας έχει ανάγκη, έστω και εάν λόγω στριμωγμένου προγράμματος, η προοπτική να περνάτε μερικές ώρες μαζί της, φαντάζει σαν ασπρόμαυρη σκηνή από παλιά ταινία. Συμβουλή: Είναι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας, που πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα. Αλλιώς η αξιολόγηση τους στο πρόσωπο σας, θα θυμίζει απόφαση δικαστηρίου. Εις βάρος σας.

Ταύρος Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει την ανάγκη σας για ερωτα και δημιουργία, τη στιγμή όμως που μέσα σας ουρλιάζετε για αγάπη και τρυφερότητα. Αν δεν είστε μόνοι τραβάτε ζόρι να προσαρμοστείτε στις ανάγκες του αλλου, ειδικά αν αυτές οι ανάγκες είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Αποφύγετε να καλύψετε φίλους για κάποιο παράπτωμα, γιατί δεν θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί. Απαντήστε ειλικρινά: μήπως θα ήταν καλύτερο να απελευθερωνόσασταν από τον βραχνά μιας δέσμευσης που κάποτε ήταν σχέση;

Δίδυμοι Ακόμα και αν ο ρυθμος της ζωης σας τραβάει μακριά από το σπίτι, σε ταξιδια, σεμιναρια, σπουδες, εντουτοις υπαρχει πάντα η στιφάδα της οικονομικής στενότητας καθώς και η μετάνοια για τα οικονομικά παραπτώματα στα οποία περιπέσατε για να βελτιώσετε τη διαβίωση μέσα και έξω από το σπιτι. Με λίγα λόγια: τα καινούργια έπιπλα και το ακριβό γούστο στην Τέχνη είναι η αιτία του οικονομικού άγχους. Σε ένα ανανεωμένο και σικάτο περιβάλλον λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε σε ουσιαστικά πράγματα, όπως είναι η εύρεση τρόπων να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, η να κάνετε εκείνο το ταξίδι που από εικοσαετίας προγραμματίζετε.

Καρκίνος Η ώρα έφτασε για μερικούς να φτιάξουν τη δική τους φωλιά, σχεδιάζοντας να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Εκτός αυτού θα σχετιστείτε με οικογενειακές παραδόσεις, ρίζες, έθιμα και γενικότερα family matters. Οι συμβιβασμοί με άτομα της οικογενειας, τα οποια για καποιο λογο ειχαν χάσει την εμπιστοσύνη τους σε εσάς, είναι δεδομένοι. Στα προσωπικά, παιχνίδια αβεβαιότητας σας πολιορκούν ξανά, προσπαθώντας να βρείτε την άκρη στα συναισθήματα σας: Είναι όντως η πηγή τους, άτομα τα οποία δεν θεωρείτε ικανά να σας απογειώσουν και να σας σαγηνέψουν; Μην ταλαιπωρήστε. Απλά μην τα αγνοείτε.

Λέων Με τον Άρη στον δωδέκατο οίκο βιώνετε πόσο μικρή είναι η απόσταση του θύματος από το θυτη. Πλησιάζετε τους άλλους με σκοπό μια εκ βαθέων εξομολόγηση από μέρους σας, ξεπερνώντας στο Κατηγορώ για αυτούς που σας αδίκησαν ακόμα και τον ίδιο τον Κουρκουλο, αλλά σας προλαβαίνει το Πάω να πω τον πονο μου και βρισκω χειρότερα. Με τον Πλούτωνα στην ακμή του έκτου οικου, ο,τι χρειαστεί επιδιορθωση, αλλαγη και εκ νεου προσαρμογή, θα γίνει κιολας. Για αυτό αν δε θέλετε να βλέπετε το καραβι να σαλπάρει χωρίς εσάς, επιβιβαστείτε έγκαιρα. Με έναν έντονο δεύτερο οικο, βρίσκετε τρόπους να πολλαπλασιάσετε τα χρήματα σαν να ειναι κρασί σε γάμο της Κανά.

Παρθένος Με τρεις Πλανήτες στο ζώδιο σας είναι δύσκολο να μην νιώσετε τις αλλαγές που συμβαίνουν αλλά και να μην κάνετε μια απογραφή ζωής: Τα δικά σας, των άλλων, τα χρήσιμα, τα μόνιμα, τα προσωρινά, αυτά για πέταμα, αυτά που έχουν αξία. Άτομα με ισχύ, που θεωρούσατε ότι θα σας στήριζαν, σας αφήνουν να κάνετε δυνατό γδούπο πέφτοντας. Πορείες και σχέδια επιβραδύνονται γιατί μπαίνουν στη ζυγαριά, κατά πόσο είναι καλά μελετημένα και με υπόσταση. Η μήπως το σενάριο έχει είναι μόνο Science fiction;

Ζυγός Είναι κάποια ζητήματα στα οποία έχετε θέσει time limit και αυτό είναι ακριβώς ο βραχνάς που σας πιέζει. Το να διαπληκτιστείτε και να γκρινιάξετε είναι ένα θαυμάσιο είδος ψυχανάλυσης και όχι συναισθηματικής παρακμής. Συν ότι σας προφυλάσσει από τη μελαγχολία. Έχετε άπειρες προοπτικές αλλά ταλαντεύστε στην επιλογή. Αυτό που χρειάζεστε; μια λίστα προτεραιοτήτων. Αυτό που σας κουράζει; οι ευθύνες που έχετε αναλάβει για τους άλλους. Μην απασχολείτε το μυαλό σας με τις αποφάσεις τρίτων και αποφύγετε να κριτικάρετε τις κινήσεις τους.

Σκορπιός Είναι αυτές οι δύσκολες μέρες της αυστηρής αυτοκριτικής και της ανελέητης αυτοδιάλυσης.Όμως η ζωή μπορεί να είναι πολύ καλύτερη απ ότι πιστεύετε αλλά αν εσείς ξύνετε τι δικές σας πληγές, μην περιμένετε από τους άλλους να τις επουλώσουν. Σε κάθε σας απόφαση καραδοκεί ο κίνδυνος του λάθους, εάν βάσει παλιών εμπειριών, αξιολογείτε την έκβαση καταστάσεων για το μέλλον. Θα επανεξετάσετε αν αξίζει να μείνετε προσηλωμένοι και πιστοί στους ίδιους στόχους και προτεραιότητες, αλλά και στους ίδιους ανθρώπους, φεύγοντας μακριά από ότι σας διαλύει.

Τοξότης Ότι ζείτε με τους δικούς σας νόμους, είναι δεδομένο. Επίσης δεδομένο είναι ότι απογοητεύετε τις προσδοκίες κάποιων πολύ συχνά, αντιδρώντας σαν θηρίο στο κλουβί προκειμένου να διαφυλάξετε τις ελευθερίες σας. Μην κουβαλάτε τα στρες των άλλων στους ώμους σας. Οι διελεύσεις στον οίκο της καριέρας ίσως φέρουν αποτέλεσμα, αναγνώριση και εξέλιξη, στέφοντας σας ως ζωντανό θαύμα επίδοσης, κάνοντας το παρόν, όσο κουραστικό και να είναι, ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον. Δεν είναι ανάγκη να τα αφομοιώσετε όλα με τη λογική, την κατάλληλη στιγμή θα λειτουργήσει το ένστικτο σας. Κατά πάσα πιθανότητα…

Αιγόκερως Σαν να παίρνετε αόρατη υποστήριξη σε ό,τι και να αναλαμβάνετε, αλλά είναι και η δύναμη της ιδιοσυγκρασίας σας που σας ωθεί μέχρι τα άκρα και την επιτυχία. Ο Άρης στον έβδομο οίκο σε καλή όψη με τον Ερμή θα σας κάνει να θέσετε σε νέα βάση σχέσεις που έχουν απορυθμιστεί, αλλά και θα διατηρήσετε επιφυλάξεις και αποστάσεις με τις καινούργιες. Η ευχάριστη έκπληξη είναι ότι αυτοί που σας πλησιάζουν ερωτικά, μπορεί να έρχονται από μακριά, από άλλους τόπους και άλλες κουλτούρες. Αλλά και με άλλη νοοτροπία.

Υδροχόος Ο Άρης στον τομέα της εργασίας σας υποχρεώνει να δείτε ξεκάθαρα ότι σε κάθε λαθος κίνηση πρέπει να υποστείτε και τις συνέπειες. Τις προστριβές δεν είναι εύκολο να τις αποφύγετε, αρπάξτε λοιπόν την ευκαιρία να θέσετε τα όρια σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Η λύση είναι να παρακάμψετε οτιδήποτε αρνητικό και να αφοσιωθείτε σε κάτι πιο ευχάριστο.Με την Αφροδίτη στον όγδοο οίκο, το ηθικό σας τονώνεται σε κάθε νέα γνωριμία, έχοντας την ευκαιρία να πέφτετε non stopp με τα μούτρα σε νέες αγάπες και έναν συνεχώς ανανεωμένο ρομαντισμό. Έστω και αν κάποιες φορές μείνετε με τη γεύση της πίκρας στα χείλη.

Ιχθείς Τολμήστε να δράσετε και όλα θα έρθουν από μόνα τους. Η δημιουργικότητα είναι έντονη αυτό τον καιρό, αλλά το ότι διανύετε μια φάση που όλα τα βαριέστε, είναι αδιαμφισβήτητο. Γύρω σας ανακαλύπτετε ένα σωρό ανθρώπους που ζητάν να τους δώσετε σημασία, να ασχοληθείτε μαζί τους, να δοθείτε, να μειώσετε τις αποστάσεις και να γκρεμίσετε τους τοίχους αποξένωσης. Αλλά εσείς είστε απασχολημένοι με το να βρείτε έναν ανώτερο σκοπό, που θα σας κάνει κάθε πρωί να πετάγεστε από το κρεβάτι σας σαν παιδί που πάει να ανοίξει τα χριστουγεννιάτικα δώρα του κάτω από το Δέντρο. Σημαντικό: Μάθετε να λέτε όχι.

*Mayo school of astrology
'starshine@kolonaki-press.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: