14.9.09

Αστρολογικές προβλεψεις (από 14/09 εως 20/09)

Αστρολογικές προβλεψεις (από 14/09 εως 20/09)
Ματίνα Πάτζαλη για το

Kolonaki-press

Ο Έρμης ανάδρομος στην Παρθένο, σε ακριβές τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ο Κρόνος με τον Ουρανό να επιμένουν στην αντίθεση τους, γεννάνε την πρόκληση „Πόσες συναισθηματικές καραμπόλες μπορεί να ζήσει κάποιος, χωρίς να του μείνουν… κουσούρια;“

Κριός

Η ανάγκη για ανεξαρτησία και καλή ζωή, καταπνίγονται από τη σοβαρότητα της παρούσας κατάστασης. Ναι, κάθε σχέση όσο ασήμαντη, προσωρινή, μεμψίμοιρη και να σας φαίνεται απαιτεί ένα μέρος από τη σκέψη, την προσοχή σας, τον εαυτό σας. Καλή εποχή να αναγνωρίσουν αυτοί που εσείς θεωρείτε σημαντικούς, την αξία σας. Η περίοδος αυτή θα φέρει τριβές με θέματα όπως είναι η υγεία, υποχόνδρια συμπεριφορά και θέματα στη δουλειά. Όποιος είναι τώρα μαζί σας, πρέπει να πάρει βαθιές ανάσες για να αντέξει.

Ταύρος

Το ζόρι που τραβάτε έχει να κάνει με ποιος είναι ο master στο σπίτι, αν η γροθιά σας στο τραπέζι προκαλεί ακόμα τρόμο και το κυριότερο, να σταματήσουν να σας ζητάνε να αλλάξετε. Αυτοί που σας κατηγορούν για επιπόλαιη και παιδιάστικη συμπεριφορά, είναι κατά τη γνώμη σας το ίδιο η και περισσότερο ανεύθυνοι που απλά βρήκαν έναν έξυπνο τρόπο να σας γεμίσουν τύψεις. Στη φάση αυτή δίνετε νέο νόημα και εκτίμηση σε αξίες όπως η θαλπωρή, η ασφάλεια και η γαλήνη που προσφέρει η οικογενειακή ζωή. Ακόμα και αν καμιά φορά σας ενοχλεί που οι άλλοι δίπλα σας παρεξηγούν τις αγγελικές σας προθέσεις σας.
Κάποιος να σας φέρει τις παντόφλες σας!

Δίδυμοι

Είναι κάποιες στιγμές που νομίζετε ότι μπορείτε να παίζετε το Θεό τις ζωές των άλλων;
Για πότε θα βρεθείτε να τρέχετε από πίσω τους, ζητώντας να σας δώσουν την ευκαιρία να κολλήσετε τα σπασμένα, ούτε θα το καταλάβετε. Το ευέλικτο μυαλό σας όμως πάλι θα βρει ακαριαία λύσεις για καταστάσεις που φαντάζουν αδιέξοδες, όπως μια μετακόμιση, μια αλλαγή τόπου η το εκπαραθυρωμα κάποιου που τον τελευταίο καιρό δεν γουστάρετε να τον βλέπετε πάνω στον καναπέ σας. Το να μπορείτε να απολαμβάνετε ανενόχλητοι τα βράδια ένα καλό κρασί και την αγαπημένη σας ταινία, είναι πλέον υψηλή priority, εντελώς αδιαπραγμάτευτη.

Καρκίνος

Ο Ερμής σε ακριβές τετράγωνο με τον Πλούτωνα δείχνει ότι ήρθε η ώρα να θέσετε ξεκάθαρα τη γραμμή σας, χαράζοντας την πορεία σας με ατσάλινη πειθαρχία, χωρίς να παρασυρθείτε από τους άλλους και μη δείχνοντας κατανόηση στο τι αυτοί μπορεί να θέλουν από τη δική σας ζωή. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, παίζει με τη συναισθηματική σας ισορροπία, προκαλώντας ένα μπέρδεμα και ταλαιπωρώντας σας : Τελικά είστε ερωτευμένοι η όχι; Αν στην ερώτηση „Ποιον θα θέλατε να βλέπατε τελευταίο σε περίπτωση αεροπειρατείας“, έρχεται το συγκεκριμένο άτομο στο μυαλό σας , τότε Congratulations, you re in love!

Λέων

Εκεί που είστε σίγουροι για το πόσο περίεργο παιχνίδι είναι η ζωή, εκεί συνθλίβεστε κάτω από τη σοβαρότητα της. Από τη μια το σύμπαν σας χαϊδεύει, ενώ από την άλλη σας ρίχνει μια κοσμική χυλόπιτα κάθε φορά που πάτε να χαμογελάσετε. Αν το ερωτικό δεν κυλάει, δεν κυλάει ούτε το αίμα στις φλέβες σας. Η όρεξη να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε είναι ανύπαρκτη, ακόμα και αν στις μεγάλες σας στιγμές δίνατε ρεσιταλ πρωταγωνιστή στις δημόσιες σχέσεις. Κάτι το οποίο σας δημιουργεί άγριες διαθέσεις αλλα και δε βλέπετε νόημα στο να δικαιολογήσετε, να συγχωρήσετε και να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες. Άλλωστε μάθατε πρόσφατα πως οι δεύτερες ευκαιρίες συχνά είναι ευκαιρία για δεύτερα λάθη.

Παρθένος

Την προσοχή σας θέλουν τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις. Αλλά και αν στρίψετε την πλάτη, ελπίζοντας ότι όλα είναι αποκύημα της φαντασίας σας οι άλλοι θα σας τα θυμίσουν.
Εκκρεμότητες από το παρελθόν ζητούν να τακτοποιηθούν. Στη δουλειά πολλά τα σενάρια που παίζουν. Όσοι είστε φιλόδοξοι θα νιώσετε περισσότερη ανάγκη να αναλάβετε αρχηγία, χωρίς εγγυήσεις όμως ότι δεν θα οδηγήσετε το κοπάδι στο γκρεμό. Το τίμημα; Τις ώρες που θέλετε να τις περνάτε με την οικογένεια, βρίσκεστε να κάνετε χαμαλίκι. Το αποτέλεσμα; άγνωστο.

Ζυγός

Είναι σαν να διάλεξε τώρα το σύμπαν να σας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σας, την υγεία που παραμελείτε, τον πανικό για τις καταστάσεις που δεν είναι υπό τον έλεγχο σας, το ταξίδι στο Κάιρο που κάνατε σε βάρος των μαθημάτων που χρωστούσατε, τις υποσχέσεις που άθελα σας αθετήσατε και ντρέπεστε γι αυτό. Όλα αυτά έρχονται σαν γραμμάτια διαμαρτυρόμενα, απαιτώντας να ξεπληρωθούν. Περνάτε μια ασφυκτική κατάσταση την οποία επιδεινώνει το γεγονός ότι οι αντιδράσεις σας δεν έχουν συσχέτιση με τη λογική, ούτε είναι επακόλουθο της. Αλίμονο σε αυτούς που θα προσπαθήσουν να σας περιορίσουν: διανοητικά, γεωγραφικά, επαγγελματικά, ερωτικά.

Σκορπιός

Η σύγχυση που αισθάνεστε προέρχεται από αυτούς που μέχρι τώρα ενώ είχατε θεοποιήσει, αυτοί σας συμπεριφέρονται λες και είστε ένας nobody. Ο ανάδρομος Ερμής απαιτεί να είστε κοινωνικά ευέλικτοι, παρόντες, με χαμόγελο πολιτικού αλλά με μάτια στην πλάτη και αυτιά πίσω από τους τοίχους. Αφήστε τη μοναχική ζωή και αποκτήστε νομαδική συνείδηση. Αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν προοπτικές και ευκαιρίες γύρω σας που το μόνο που μένει είναι να τους δώσετε σάρκα και οστά στη ζωή σας.

Τοξότης

Σε αυτή τη φάση δίνετε ρεσιτάλ ρεαλισμού, με εντελώς πρακτικούς στόχους. Τώρα είναι η στιγμή που το προχωρημένο μυαλό σας αναγνωρίζεται, παίρνοντας εξουσίες και πρωτοβουλίες και βγαίνοντας από το αδιέξοδο του να είστε μέρος ενός βωβού όχλου.
Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις προσπαθώντας να ψυχολογήσετε κάτω από τη μάσκα τον άλλον. Κάτι που δεν καταφέρνετε στα ερωτικά σας, έχοντας αρχίσει να παρουσιάζετε σημάδια εξάντλησης, ειδικά με την ιδέα ότι η κατάσταση – η η παράσταση- κερδίζεται από τον άλλον. Αλλά αυτό δεν είναι αρκετό να σας κάνει να παραδοθείτε.

Αιγόκερως

Θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον σας, ειδικά όσοι είστε εγκλωβισμένοι σε σπουδές η σκοπεύετε να δεχτείτε μια δουλειά κάπου μακριά, κάτι που θα ενισχύσει βέβαια –αργότερα- το εργασιακό σας status, αλλά μέχρι να γίνει αυτό, θα σας στριμώξει κάνοντας σας να γνωρίσετε οι ίδιοι τα όρια σας. Στα ερωτικά, παιχνίδια δύναμης βγαίνουν στη φόρα, αλλά ο αντίπαλος θα γίνει πιο δυνατός αν δεν έχετε στρατηγική. Οπότε αφήστε καλύτερα τέτοιου είδους χόμπι και απλά follow the heart. Μην τινάξετε στον αέρα ερωτικές ιστορίες που τώρα ξεκινούν, για χάρη άλλων που έκαναν τον κύκλο τους, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ανακυκλώνετε τη μοναξιά του μυαλού σας.

Υδροχόος

Παρ όλο που λαχταράτε να κολυμπάτε στα λεφτά, για το οποίο είχατε φέτος αυτές τις ευκαιρίες, εν τούτοις το στρίμωγμα των ημερών ονομάζεται οικονομική καρμανιόλα και έχει να κάνει περισσότερο με τα οικονομικά του άλλου, στα οποία είστε συνυπεύθυνοι, με ξαφνικές ειδοποιήσεις για λογαριασμούς, επιστροφές δανείων και οτιδήποτε έχει να κάνει με χρήμα, τσέπη, τράπεζα, κουμπαρά. Δεν αποκλείεται όμως να συμβεί και ένα οικονομικό θαύμα, όπως μια ξαφνική αποζημίωση πράγμα που σημαίνει ότι το οικονομικό σας survive είναι εξασφαλισμένο.

Ιχθείς

Το να μπορείτε να αντικρίζετε στα μάτια αυτούς που σας έχουν πονέσει, χωρίς να νιώθετε το παραμικρό είναι κάτι παραπάνω από θρίαμβος. Αν η επιθυμία σας είναι να πάρετε τον άλλον και να χαθείτε από τη γεωγραφική επιφάνεια της γειτονιάς σας, κάνοντας μια εκδρομή στο Νείλο, κάντε το πριν μπουν στο παιχνίδι θέματα ζήλιας, εξουσίας, επιβολής δύναμης, παράπονα για αμέλεια, αλλά και πριν κατηγορηθείτε ότι προτιμάτε τη δουλειά σας έναντι του άλλου. Αλλιώς θα βρεθείτε να υπολογίζετε τις συνέπειες του έρωτα, αντί να αφοσιωθείτε στον ίδιο τον έρωτα. May God be on your side!

Δεν υπάρχουν σχόλια: