24.8.09

Αστρολογικές προβλεψεις (από 24/08 εως 30/08)

Της Ματίνας Πάτζαλη*

Η δυναμική της αντίθεσης μεταξύ Άρη και Πλούτωνα, στα παρορμητικά Αιγόκερω και Καρκίνο, είναι πιθανό να δημιουργήσει καυτά και έντονα σκηνικά.

kriosΚριός

H δουλειά αποδίδει καρπούς, αλλά προσέξτε μήπως από την παραζάλη της επιτυχίας, δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος. Αναθεωρείστε την καθημερινότητα σας, αλλάζοντας συνήθειες που σας κράταγαν πίσω. Υπάρχει η αίσθηση ότι οι γύρω στενεύουν τα όρια της ελευθερίας σας, δοκιμάζουν τις αντοχές σας και ότι με άλλους δίπλα σας υπό άλλες συνθήκες, η τροπή που ίσως πάρουν τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετική. Δεν πρόκειται όμως να μάθετε αν δεν ρισκάρετε δοκιμάζοντας.

toroΤαύρος

Πριν απορρίψετε οτιδήποτε καινούργιο, επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, ζώντας μια επαγγελματική Ανάσταση. Ερωτικά, όταν η καθημερινότητα διαγράφεται ζόρικη, τότε και τα κοινά σχέδια που περιλαμβάνουν και τους δυο, ξεθωριάζουν. Mαθετε να κλείνετε τα κανάλια στην άχρηστη και επιζήμια επικοινωνία και κάντε αυτό που κάνετε πάντα σε περιόδους κρίσης: μετατρέψτε το σπίτι σε καταφύγιο από τον έξω κόσμο. Υπάρχει πάντα η επόμενη μέρα και αυτή τη φορά όλα θα είναι καλύτερα από πριν.

twinsΔίδυμοι

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μεταδώσετε παντού την θετική ενέργεια, την αισιοδοξία και τη θετικότητα που ο Άρης σε καλή όψη με τον Ήλιο σας δίνει. Σε όλα είστε πρωτοπόροι, διαμορφώνοντας το δικό σας μονοπάτι, όπως εσείς το έχετε φανταστεί, αποδεικνύοντας σε αυτούς που είχαν στοιχηματίσει την πτώση σας, ότι δεν ανήκετε στους loser! Οι αλλαγές σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια είναι αναπότρεπτες. Είστε έτοιμοι, αντί για τις υπερωρίες στο γραφείο, να διαβάζετε παραμύθια για καληνύχτα; Η μήπως είναι η στιγμή που το σπίτι σας γίνεται και το σπίτι του άλλου;

cancerΚαρκίνος

Επικεντρωθείτε στο ουσιαστικό και αποφύγετε να κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού.
Είστε ικανοί να διαπραγματευτείτε σκληρά, να κατευθύνετε άλλους, οι οποίοι φαίνεται να δουλεύουν υπέρ σας και αυτό δείχνει ότι διαθέτετε ποιότητα leader. Μακριά το πόδι από το γκάζι, προσέξτε την υγεία σας και κάντε μια καλή αποτοξίνωση. Κανένα πρόβλημα δεν είναι τοσο μεγάλο όσο αρχικά φαντάζει. Warning: Το περσικό χαλί που σας στρώνουν, μπορεί να κρύβει έναν βούρκο κάτω από τα πόδια σας. Αυτό όσο αφορά στην εμπιστοσύνη που δείχνετε σε άτομα αμφίβολης πρόθεσης και ποιότητας.

leoΛέων

Οι πλανήτες έχουν ανοίξει δρομολόγιο στον δεύτερο οίκο σας, αλλά όσο χάλια και να πηγαίνουν τα οικονομικά σας, πάντα θα σώζεστε την τελευταία στιγμή, είτε γιατί άλλοι αναλαμβάνουν το λογαριασμό, είτε γιατί ο τοκογλύφος πέθανε, είτε γιατί βρήκατε δυνατό σπόνσορα. Πάντως τίποτα δεν απολαμβάνετε, αν τα ερωτικής φύσεως θέματα γίνονται ξαφνικά πονοκέφαλος και αυτοί που σας ορκίζονταν αιώνια αγάπη, σας φαίνονται τώρα απλά ενοχλητικοί. Ναι, οι αλλαγές στα ερωτικά θα θυμίζουν the day after μετά από πτώση μετεωρίτη στη γη! Με τη διαφορά ότι θα επιζήσετε για να τις βιώσετε.


virgoΠαρθένος

Εντάξει, οι συνθήκες στη δουλειά θυμίζουν εγκλεισμό στο Αλκατραζ, κάνοντας σας να αναζητήσετε μια επαγγελματική ανανέωση, κάπου μακριά, κάπου αλλού, κάπου καλύτερα, ρισκάροντας κεκτημένα ετών. Δεν είναι μεν στοιχείο σας η αλλαγή στο άγνωστο, αλλά γίνεται υπαρξιακή ανάγκη, όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν προχωράνε ομαλά. Τι σημαίνει το ομαλά για εσάς; σταθερά, με συνέπεια, διάρκεια και καθόλου απειλητικά. Αυτοί οι λόγοι είναι αρκετοί;

libraΖυγός

Το νου σας από λύκους που φοράν την προβιά του αμνού. Φιλτράρετε αυτό που σκέφτεστε και κατά συνέπεια λέτε, γιατί είναι κάποιοι από το περιβάλλον σας που έχουν βρει διασκέδαση με το να αλλάζουν τα λεγόμενα σας κατά βούληση, αμφισβητώντας στους άλλους τις αξίες σας. Αν σας ξεχάσει για λίγο η διπλωματία σας ας ελπίσουμε ότι θα σας θυμηθεί η καλή σας τύχη. Εξαιρετική ευκαιρία να ερευνήσετε τι σας πρόσφερε μέχρι τώρα η επαγγελματική σας κατάσταση και να φυλάξετε την ενέργεια σας για την αρχή μιας άλλης. Γενικά το πλανητικό σκηνικό είναι μάλλον speady για εσάς: Γρήγορες γνωριμίες, γρήγορες συμφωνίες, γρήγορες αποφάσεις, γρήγοροι έρωτες.

scorpioΣκορπιός

Το να στρέψετε το κεφάλι σας αλλού τώρα που κάποιες σχέσεις βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό, είναι κάτι παραπάνω από έξυπνη τακτική από μέρους σας. Την ενέργεια σας στρέψτε την σε καινούργια πράγματα γιατί άτομα που τώρα συναντάτε, μπορεί να σας κάνουν να αναφωνήσετε he/she is the one! Παράλληλα ο Άρης εγκαταλείπει τον περιβόητο όγδοο σας οίκο, περνώντας στον ένατο, που σημαίνει ότι θα νιώσετε την ανάγκη να σηκώσετε το κεφάλι από αυτόν που έχετε απέναντι σας, κοιτώντας πόσο ο κόσμος γύρω σας αλλάζει ραγδαία, προσφέροντας σας άπειρες δυνατότητες και γκάμα επιλογών.

sagittariusΤοξότης

Με τον Άρη και την Αφροδίτη να αλλάζουν οίκους και συνάμα επιρροές στη ζωή σας, είναι σαν να αλλάζετε ξαφνικά κανάλι στο έργο που μέχρι τώρα παρακολουθούσατε.
Δεν ξέρω πόσοι Τοξότες θα στραφούν μακριά από τον τομέα των σχέσεων και αυτή την περίοδο, στρέφοντας το βλέμμα τους σε κάτι άλλο, αλλά η επαφή με τον άλλον, τα φτερουγίσματα που είχατε να νιώσετε από το σχολείο η ένα φιλί στα κλεφτά, γίνονται εικόνες της καθημερινότητας. Ο Κρόνος όμως σας πατάει στο σβέρκο σαν πιεστική γκόμενα, απαιτώντας το απόλυτο δόσιμο σε σοβαρότερα θέματα, όπως είναι η καριέρα. Αλλά εσείς; Σαν μια δεύτερη Σκαρλετ Ο Χαρα, τα αναβάλετε όλα για αύριο. Τι σας νοιάζει άλλωστε το αύριο, αφού υπάρχει το σήμερα;

capricornΑιγόκερως

Τελευταία, η εντύπωση ότι βρίσκεστε σε ταινία του παραλόγου είναι έντονη. Αυτοί που μέχρι πρότινος σας διαβεβαίωναν ότι το μόνο που θέλουν είναι οι απλές, ανθρώπινες, ζεστές, αγαπησιαρικες σχέσεις, τώρα έχουν μεταμορφωθεί σε πρωταγωνιστές του Ψυχω, the Sequel, μεγαλώνοντας επικίνδυνα το χάσμα ανάμεσα σας. Συν ότι οι γονείς/δικοί σας θεωρούν τι πρέπει να επεμβαίνουν σε κάθε ανοιγμα/κλείσιμο του βλεφάρου σας. Εάν μπορέσετε αυτή τη περίοδο να επιβληθείτε στις ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, παίζοντας τον γελωτοποιό του Βασιλιά, τότε δίκαια σας θεωρούν ζώδιο με σιδερένια πειθαρχία.

aquariusΥδροχόος

Τι μπορείτε να κάνετε ενάντια σε καταστάσεις τέτοιες, στις οποίες ενώ έχετε φυσικές άμυνες, εντούτοις σας επηρεάζουν, ξεσκεπάζοντας μια νέα πλευρά του εαυτού σας:
Ότι ο έρωτας μπορεί να λυτρώσει από περίεργα ψυχολογικά, είναι αποδεδειγμένο. Αλλά και ότι η ομπρέλα που κρατάτε μπορεί να είναι τρύπια, επίσης. Ενώ μέχρι χθες διατυμπανίζατε τη διακήρυξη της ερωτικής ανεξαρτησίας, ανακαλύπτετε ότι ο έρωτας και η δέσμευση είναι όπως η αρρώστια. Δεν συμβαίνει μόνο πάντα στους άλλους, αλλά και σε εσάς. Εν ολίγοις είναι μια σημαντική φάση, που κάνει ανεξίτηλους κάποιους στη ζωή σας. Έστω και αν σας απορρίψουν. Το αλεξίσφαιρο γιλέκο το φοράν προτού, όχι κατόπιν.

piscesΙχθείς

Μεγάλη υπόθεση το σωστό timing: Πότε να σωπαίνετε, πότε να φεύγετε, πότε να τραβάτε τη γραμμή του τέλους η της αφετηρίας, πότε να θέτετε κανόνες. Για τους Ιχθείς δεν υπάρχει νόημα ύπαρξης χωρίς το άτομο που θα μοιραστούν από το ποπ κορν στο σινεμά έως το ηλιοβασίλεμα. Αλλά όσο επιμένετε στην τακτική να περνάτε σαράντα κύματα τους άλλους πριν τους δώσετε θέση σε καρδιά και κρεβάτι, από το φόβο της απογοήτευσης, τόσο αποκτάτε φόβο για την ποιότητα των ανθρώπων που σας πλησιάζουν. Δώστε την ευκαιρία σε αυτούς που την αξίζουν και ίσως ακούσετε πολύ σύντομα το „its perfect with you, my love!“

*Mayo school of astrology

starshine@kolonaki-press.com

Πηγή:www.kolonaki-press.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: