17.6.09

ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ...ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ....

Στο νεο ιστολογιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ εχουμε την παρακατω ανακοινωση σχετικα με τα υπογεια λαγουμια που κυκλοφορουσε ο ΘΩΜΑΣ ΓΑΖΗΣ.Διαβαστε την και βγαλτε τα συμπερασματα σας....ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ... ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΠΙΖΩ.....ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΚΑΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΚΛΑΠ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο φόρουμ που αναρτήθηκε από την προσωρινή επταμελή επιτροπή συντονισμού για τη δημιουργία μιας Ελληνικής Αστρολογικής Ένωσης, η πλειοψηφία της επιτροπής συνεδρίασε και σας ανακοινώνει τα εξής:

1) Λυπούμαστε που στο χώρο διαλόγου και προσωπικής έκφρασης μεταφέρθηκαν προσωπικές διενέξεις του παρελθόντος, ασύμβατες με το σκοπό της προσπάθειας όλων για τη δημιουργία μιας Ελληνικής Αστρολογικής Ένωσης.

2) Ζητάμε συγγνώμη για την ονομαστική αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα του αστρολογικού χώρου, όπως αυτά του Γιάννη Μπαρδόπουλου, του Δημήτρη Κορωνάκη, του Θανάση Ματσώτα, και της Κατερίνας Σαλονίκη, που παρουσιάστηκαν ως κατηγορούμενοι με πρωτοβουλία του μέλους της επιτροπής κ Θωμά Γαζή.

3) Η πλειοψηφία της επιτροπής εκτιμά ότι αδυνατεί πλέον να συνεργαστεί με τον κ Γαζή που ασχολείται κυρίως με τις προσωπικές του διενέξεις χωρίς να υπολογίζει το κόστος που έχει αυτή η πολιτική στην προσπάθεια για τη δημιουργία της Ένωσης. Επίσης είναι αναγκασμένη να τον καταγγείλει:

- Για την επανειλημμένη καταστρατήγηση της δημοκρατικής δεοντολογίας (αναρτούσε ανακοινώσεις στο όνομα της επιτροπής χωρίς να έχει υπάρξει ανάλογη απόφαση)

- Για κατάχρηση της άμεσης πρόσβασης του στη διαχείριση του φόρουμ της επιτροπής (εμφανιζόταν και ως διαχειριστής και ως Θωμάς Γαζής, ανάλογα με το τι τον συνέφερε)

- Για τη μη συμμόρφωση του στις πλειοψηφικές αποφάσεις και την παρακώλυση του έργου της επιτροπής (δεν παρέδωσε τους κωδικούς για τη μεταφορά του ιστοτόπου σε νέα διεύθυνση).

- Για την αδικαιολόγητη «εξαφάνιση» του και τη μη ανταπόκριση στις επανειλημμένες προσπάθειες των μελών της επιτροπής να επικοινωνήσουν μαζί του για οποιοδήποτε θέμα.

- Για την «αμφιλεγόμενη» δράση του απέναντι σε μέλη της επιτροπής (απέστειλε υπονομευτικά email σε ...ποικίλους αποδέκτες)

Ήδη με πλειοψηφική απόφαση την θέση του στην επταμελή επιτροπή πήρε η πρώτη επιλαχούσα από την ψηφοφορία της πρώτης συνέλευσης (15/5) κ Μπέλα Κυδωνάκη.

4) Η επιτροπή κατανοεί τις επιφυλάξεις και τις ενστάσεις κάποιων μελών της αστρολογικής κοινότητας, που διατυπώνουν ανησυχίες για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια τέτοια κίνηση και αφήνουν υπονοούμενα για «πολιτικές αποκλεισμού» και «μαγαζάκια».

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό γίνεται από αγάπη για την αστρολογία και δεν είναι μια προβολή ανάλογων «ίδιων συμφερόντων».

Είναι σαφές ότι αν τεθούν κάποιοι «αποκλεισμοί» αυτό θα είναι αποτέλεσμα συλλογικής απόφασης, με κριτήρια που νομιμοποιείται να ορίσει μόνον μια Γενική Συνέλευση.

Επιπλέον, όπως φάνηκε και στην πράξη, η επιτροπή έχει τα αντανακλαστικά να απομονώσει οποιαδήποτε απόπειρα ποδηγέτησης γίνει μέσα στους κόλπους της.

Όσον αφορά τις ποικίλες κρίσεις και επικρίσεις για το καταστατικό οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι ούτε αυτό έχει ψηφιστεί, ούτε οι συμπληρωματικές διατάξεις του. Όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτήν την προσπάθεια έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν τις προτάσεις τους που είναι βέβαια ευπρόσδεκτες. Και κάθε πρόταση θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί από την πρώτη Γενική Συνέλευση.

5)Για να προστατευθεί η ενότητα του χώρου κρίνουμε ως απαραίτητο στην παρούσα φάση να αρθεί το φόρουμ ανοιχτού διαλόγου και να δημιουργηθεί ένας ιστότοπος όπου θα αναγράφονται μόνον οι προτάσεις των ενδιαφερομένων και οι ανακοινώσεις της επιτροπής.

Tην τελική επιλογή για την ανάρτηση των κειμένων έχει αναλάβει ύστερα από πλειοψηφική απόφαση το μέλος της επιτροπής κ Ριζόπουλος.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας στο gr.astro.un@gmail.com

Σας ευχαριστούμε

Η προσωρινή επταμελής επιτροπή

17/6/2009

6 σχόλια:

john bardopoulos είπε...

οτι εγραψα σημερα στο myhoroscope,

..... και επέτρεψε μου να σου εξηγήσω και σε σενα, και σε ολους τους ενδιαφερομενους, γιατί εγώ κινήθηκα. Το έκανα αφού πρώτα είχα διαπίστωση κάποιες «περίεργες» έγγραφες που δεν γνώριζα, εγώ, από που κρατάει η σκούφια τους. Και ούτε είχαν έρθει στην συνάντηση, φυσικά δεν υπήρχαν ούτε στον κατάλογο που είχε σταλεί σε όλους από την Κόντη Μερικές από αυτές μέχρι σήμερα δεν έχουν μπει καθόλου στο φόρουμ, ούτε έχουν σβηστή, όπως έντεχνα, το πρόσθεσε ο Θωμάς ΜΕΤΑ την ερώτηση μου. Άλλωστε εγώ στο Forum - Astrodienst - http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?num=1241966311/100#100 - (18 Μαΐου 2009) στο post 102 από εκεί έχω πει ότι πρέπει να στηρίξουμε την 7 μελή. Μπορείς να φανταστείς πως ένοιωσα όταν διαπίστωσα αυτές τις περίεργες εγραφες και την ανωνυμία τους που ήθελε να επιβάλει ο Θωμάς για τις κινήσεις και προθέσεις του. Και όταν έχω θέσει τέτοια θέματα επόμενο ήταν να θέσω και κάποιες ερωτήσεις. Απαντήσεις πήρα, από την Κόντη, διαφώνησε ο Θωμάς και έγιναν όλα.

La Pelle Noir είπε...

Τελευταία αποκλειστικά νέα:

Η Εκκλησία της Ελλάδας και η Ελληνική Αστυνομία (τα παιδιά της δηλαδή), έχουν προκυρήξει διαγωνισμό για την προμήθεια νέων κομπιούτερς με τεράστια χωρητικότητα, προκειμένου να χωρέσουν όλα τα νέα στοιχεία του Γαζή για τους Σατανιστές αλλά και τα νέα μέλη τους, που σύντομα θα κατονομάσει!

Ανώνυμος είπε...

αυτη την στιγμη ξεσπαει η οργη του Ευλογημενου ΠαπαΓαζη στην Θεσσαλονικη, ειναι η βορεια εδρα του στην Ελλαδα. τρεμετε σατανιστες χα χα χα χα χα χα χα αχα χα αχα χα χαχ αχαχα χ αχα αχα αχα χαχα χα
το ειπε και το Τροκτικο.

http://troktiko.blogspot.com/2009/06/blog-post_3348.html

Πανικος αυτη τη στιγμη στη θεσσαλονικη απο την καταιγιδα


Από τους δεκάδες κεραυνούς έχει κοπεί το ρεύμα, Χτυπάνε συναγερμοί, περιπολικά ρυθμίζουν την κίνηση και πυροσβεστικά συνέχεια περνάνε με τος σειρήνες. Ούτε πόλεμος να γινόταν!

κλαιει αποψε ο ουρανος κλαιει και η καρδια μου. μπου χου χου, αχ χα μπου χου χου ........ παλιοσατανιστες, (κλαμα δις) μου πηρατε την μπουκια απο το στομα θα σας αφορισω.

μπου χου χου, αχ χα μπου χου χου ........

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Τώρα η λίστα του Σίντλερ θα μεγαλώσει.
Παντού θα βλέπει σατανιστές να τον διώκουν και θα προσεύχεται μην τον πλησιάσει το σκοτάδι που εξαπλώνεται.
Αυτός ακόμα πιστεύει πως όλα αυτά ισχύουν και πως το κακό υπερίσχυσε.
Προβλέπω τους παπάδες της περιοχής και γενικότερα του Νομού Αττικής, να κάνουν σύγκληση για την περίπτωσή του και τα παιδιά της αστυνομίας να παίζουν στοιχήματα σε ώρες διαλείμματος για το μέγεθος της ανοησίας του!

Astrocat

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρε, και με μια καλή άφεση αμαρτιών από την αρχιεπισκοπή και ένα αντίστοιχο πιστοποιητικό φρονημάτων από την Ασφάλεια.....

Δ. Μ.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Aγαπητε Δ.Μ μαλλον πιστοποιητικό Αστρολογικων φρονημάτων από την Αστρολογικη Ασφάλεια Βορειων Προοαστιων με χαρτοσημο της Ανοικτης Παλαμης....χα,χα,χα....