26.12.08

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Στην σημερινη 54 ηλιακη μου επιστροφη,εκλεισα ολες τις υποχρεωσεις προς την επιστημη που υπηρετω,την μικροβιολογια.Ελευθερος πια αρχισω μια γιγαντια αστρολογικη ερευνα με 11000 ωροσκοπια,σε ενα ειδικο κλαδο της αστρολογιας,που δεν εχει γινει μεχρι σημερα απο κανενα και ενδιαφερει καθε αστρολογο.Συμμαχοι και συμπαραστατες σε αυτη την προσπαθεια ειναι οι γνωστοι συμμοριτες Θανασης Ματσωτας,Κατερινα Σαλωνικη και Ματινα Πατζαλη.Βεβαια καποιος αστρολογος εχει διαγραψει την συμμορια απο το φορουμ που διατηρουσε στο παρελθον.Τωρα ηλθε η στιγμη να δειξουμε οτι ξερουμε και απο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για σκεψου, αν δεν ειχαμε διαγραφει δεν θα ειχαμε συναντηθει. Οποτε δεν θα ειχε αρχισει ποτε αυτη η ανεπαναληπτη αστρολογικη ερευνα και μοναδικη συνεργασια που θα καταταξει πλεον την αστρολογια στο ρυακι της επιστημης. Τελικα οι συγκυριες ξερουν καλυτερα!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά.Δηλώνω συμμέτοχος στην έρευνα που κάνετε.Οποια βοήθεια θέλετε στο πλευρό σας.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Να τα εκατοστήσετε τα χρόνια σας Mr. Ouranitsa! Περιμένουμε τα πορίσματα σας και γιατί όχι; Διεθνείς ανακοινώσεις, συγγραφικό έργο, κάτι "παραπάνω" επιτέλους, με την αιγοκερίσια σαφήνεια και το πλουτώνιο βάθος.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά στην έρευνα παρακαλώ να υπάρχει πολύς Γαλλικός καφές.
Μα πάρα πολύς, υπάρχει λόγος.
Αχ βρε Επίτιμε μαρτυριάρη.
Χρόνια σου Πολλά και καλά και θα είναι καλά, γιατί απλά είσαι ο εαυτός σου σε ότι κι αν κάνεις.

Ανώνυμος είπε...

Astrocat μαρτυριάρα κι εσύ.
Αποκάλυψες την κινητήριο δύναμη της έρευνας.
Τον γαλλικό καφέ.
Μιλάμε θα πρασινίσει ο τόπος!


Επίτιμε Χρόνια Πολλά ρε θηρίο!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Οφιούχε. Σας εύχομαι ακόμα μια δημιουργική χρονιά με χαρές και υγεία. Να μείνετε πάντα έτσι ρηξικέλευθος όπως είστε καυτηριάζοντας τα κακώς κείμενα της ελληνικής αστρολογικής πραγματικότητας.

Δημήτρης

zoyzoy είπε...

Χρόνια Πολλά, καλά και Δημιουργικά αναμένουμε τα πορίσματα απ΄τις αστρολογικές σας έρευνες για να μαθένουμε και'μεις οι νεότεροι εραστές της αστρολογίας.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

ευχαριστω και να ειστε βεβαιοι οτι το 2009 θα ειναι εκρηκτικο...