28.11.08

Τριπλή σύνοδος Σελήνης - Αφροδίτης - Δία


Στις 1/12/2008 στις 5.00 το απόγευμα και ως τις 6.00, συντελείται μία σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία στις 22 μοίρες του Αιγόκερου.
Αυτή σύνοδος δεν είναι ασυνήθιστη από μόνη της, αν δεν συνέβαινε και η Σελήνη να βρίσκεται στις ίδιες ακριβώς μοίρες. (πράγμα όχι συνηθισμένο αλλά ούτε και σπάνιο).Δηλαδή την ώρα που αναφέραμε η Σελήνη η Αφροδίτη και ο Δίας θα βρίσκονται σε πλήρη σύνοδο στο ζώδιο του Αιγόκερου.
Η Αφροδίτη και ο Δίας είναι οι πιο λαμπεροί αστερισμοί και φαίνονται όταν κοιτάμε στον ουρανό.
Τη συγκεκριμένη στιγμή το φως και των τριών, θα είναι διάχυτο και ένα χάρμα οφθαλμών.Αστρολογικά η όψη έχει εξαιρετική σημασία αφού η σύνοδος αυτή σχηματίζει παράλληλα ευνοική όψη με τον Κρόνο από την Παρθένο και εξάγωνο με τον Ουρανό από τους Ιχθύες.
Είναι μία όψη που εκλύει θετική ενέργεια, φέρνει επιβραβεύσεις σε προσπάθειες, αναγνωρίζει, κρατά ισορροπίες, διευκολύνει συναλλαγές, απελευθερώνει από δύσκολες καταστάσεις, λειτουργεί σαν από μηχανής θεός και δίνει λύσεις, παραχωρεί χαρά στην απόγνωση και γενικά φέρνει καλή διάθεση, καλές εκβάσεις, γλυκαίνει το μέσα μας και βοηθά στην περάτωση δύσκολων καταστάσεων.
Η επιρροή της όψης ξεκινά 3 μέρες πριν και έχει ισχύ και 2 μέρες μετά.
Από το http://simmoria.blogspot.com για τον εμπνευστή όλων μας, Ουρανίτσα Οφιούχο.

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Καλό ακούγεται.
Κι ενα καλό νεο δηλαδή :)