29.8.08

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Μια ομαδα ελληνων αστρολογων προσπαθει να πεισει γερμανους αστρολογους για την διοργανωση του διεθνους αστρολογικου τους συνεδριου στην Ανδρο το 2010.Περισσοτερες πληροφοριες συντομα,οταν θα εχουμε τα καλα νεα.Κατι γινεται στον αστρολογικο χωρο,οταν ασχολουνται νεα ατομα με ενδιαφερον για την Αστρολογια.....

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα, κάλο αυτό που ακούω, άλλα δεν νομίζω ότι μπορούμε να ξενιτευτούμε, δεν λέω καλή η Άνδρος, καλή η Σύρος, έχω και ένα χωραφάκι στον νότιο πόλο της σελήνης, μετά περνούμε το κότερο και πάμε μια βόλτα. Αυτά τα μεγαλοιδεαστικα, δεν λέω, κάλα, αν θέλουν να βοηθήσουν οι ξένοι εμάς να γίνει μέσα στην αττική. Για να μπορεί ο κάθε ένας με ένα απλό εισιτήριο λεωφορείο να έρθει. Δεν μπορούνε όλοι να μπούνε σε οικονομικά έξοδα για μια ή δυο ή και τρεις μέρες. Και γιατί να πανέ, διακοπές στην Άνδρο, ένας από την Θεσσαλονίκη θα μπορέσει να έρθει στο νησί; Ενώ στην Αθήνα είναι πιο εύκολο, και πιο οικονομικό. Δοξάσει ο θεός και στην αττική έχουμε πολλή κάλα ξενοδοχεία, για να κάνουν τις οποίες διακοπές τους, και αν θέλουν να δουν και αρχαιότητες στην Βουλιαγμένη άλλα υπάρχει και το Σούνιο που είναι πιο κάλα ακόμα. Σαν παράδειγμα τα λέω όλα αυτά γιατί στα δυο αστρομυκονος που είχα μιλήσει ήρθαν πολύ λίγοι. Ενώ μέσα στην αττική μάλλον δεν θα έπεφτε καρφίτσα, το λέω γιατί φοβάμαι να μην επαναληφθεί το ίδιο και στην Ερέτρια, αν έρθουν λίγοι στην Ερέτρια θα μπορεί να γίνει πρόταση να γίνει αλλαγή για εντός της Αττικής. Άντε να δωσο το πρώτο ερέθισμα, αν γίνει στην Αττική και έρθουν μεγάλα ονόματα. θα δωσο την πρώτη ομιλία πάνω στην τεχνική που κάνω προβλέψεις σε παγκόσμια γεγονότα με μέρα ώρα τόπο και φυσικά Astro*Carto*Graph. Έτσι για την Ελλάδα ρε Γαμώτο να τους δω όλους να κόβουν τις Φλέβες τους και να σχίζουν τα διπλώματα τους.
Και οποίος νομίζει το αντίθετο να μου πουν που γίνεται αυτό που κάνω εγώ στον πλανήτη, μην τους νομίζεται ότι όλοι είναι έξυπνοι, άπλα είναι μεθοδικοί και δουλεύουν σωστά. Γιαυτο μόλις μάθουν από μένα την τεχνική θα κόψουν όλοι τις φλέβες τους και θα σκίσουν τα οποία διπλώματα τους.


Μπορούν αν θέλουν να παρακολουθούν το σίτε μου, και ελπίζω να μην κάνουν και αυτοί γαργάρα, την πτώση των αεροπλάνων στην Ισπανία και στο Ουζμπεκιστάν. Αυτά είχαν γραφτεί, και από την δευτέρα θα ανεβάσω και τα λινκ από το BBC στο www.AstroPro.gr. Και στο http://astropro.blogspot.com/. και τελειώνοντας μην μου πείτε ότι οι ξένοι είναι ικανοί να κάνουν ότι κάνω εγώ, οποίος νομίζει ότι μπορούνε ας δούνε το σίτε μου, και να μου υποδείξει οποίον πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τέτοιες προβλέψεις. Σχόλια μπορούν να αφήσουν στο δικό μου http://astropro.blogspot.com/, ή και εδώ δεν έχω αντίρρηση, άλλωστε Δημήτρη φίλος είσαι. Δεν έχω δει πουθενά άλλο σίτε παγκόσμιος σαν το δικό μου.
Επαναλαμβάνω, τα οποία συνέδρια μπορούν γίνουν εντός της Αττικής, και μετά μπορούν να πανέ σε οποίο νησί θέλουν να κάνουν τις βουτιές τους. Τι έγινε; θα πεθάνουν αν μείνουν λίγο έξω από την θάλασσα. μόλις θα τελειώνουν μια πρόταση ή μόλις φτάσουν σε κάποια τέλεια, για να πάρουν ανάσα θα ρίχνουν και βουτιά στην θάλασσα, δεν καταδέχονται πισινά; Και εμείς θα τους βλέπουμε να κάνουν βουτιές; στην διάρκεια της οποίας ομιλίας κάτω από τον Ήλιο; και θα καθόμαστε να καιγόμαστε σε καρέκλες. Μην τρελαθούμε!!

Επαναλαμβάνω, είναι κάλο για όλους να γίνει μέσα στην Αττική.
Γιάννης Μπαρδόπουλος

Υ.Γ. κατι αλλο, δεν θα τους παω παρακαλετα, αν θελουν θα μου το πουν, αμα δεν θελουν αυτοι θα μεινουν με την απορεια............ αλλωστε εδω και χρονια γνωριζω πολυ καλα οτι αρκετοι παρακολουθουν τις προβλεψεις μου. και αν πουν οχι δεν παρακολουθουν, ενταξει δεν θα τους χαλασω το χατιρι.

Ανώνυμος είπε...

κύριε μπαρδοπουλε

ΕΛΕΟΣ! λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει!
αφήστε να κρίνουν οι άλλοι αν το σίτε σας είναι το καλύτερο από όλα...προσωπικά θα έλεγα πως δεν λέει και πολλά. Τέτοιες προβλέψεις μπορεί να κάνει ο καθένας...να αραδιάσει ένα μάτσο χώρες και να πει πως εκεί κάπου στην θαλάσσια περιοχή θα γίνει ατύχημα...

Στο σίτε σας π.χ. για το χρηματιστήριο οι προβλέψεις(?)έχουν μείνει καρφωμένες στο 2006...ξέρετε σήμερα έχουμε 2008 μήπως έχετε μείνει λιγάκι πίσω?
να μην μιλήσω για την δομή και τις εκατό καρτέλες που ανοίχτηκαν χωρίς σκοπό...

Μαρία η άσχημη!

Ανώνυμος είπε...

και αφού είδα πως το σχόλιο μου δημοσιεύτηκε συνεχίζω....

δηλαδή συγνώμη πως την είδατε έτσι; έχουν οι ξένοι λεφτά να πάρουν αεροπλάνα και βαπόρια να 'ρθουν στην Ελλαδίτσα και δεν έχει ο Έλληνας τα ευρώ να πεταχτεί μέχρι την Άνδρο (που είναι και κοντά στην Αθήνα)?
Απλά σκέφτεστε μόνο τον εαυτούλη σας (Αθηναίοι) εγώ αυτό πιστεύω, γιατί όποιος κατέβει από επαρχία ή ακόμη και από την Θεσσαλονίκη ε τόσο χρόνο και χρήμα θα ξοδέψει για να φτάσει στην Αθήνα λέτε να τον πειράξει το επιπλέον δυωράκι που ούτως ή άλλως θα έτρωγε για να διασχίσει το κέντρο της Αττικής?
Δεν νομίζω…

Μαρία η άσχημη!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

και αφού είδα πως το σχόλιο μου δημοσιεύτηκε συνεχίζω....Μαρία η άσχημη εχεις καταλαβει οτι ειμαστε δημοκρατικο ιστολογιο και δεν κανω λογοκρισια δε κανενα,εκτος απο αυτους που βριζουν.Σεβαστες οι αποψεις σου και οποιοδηποτε αλλου,οταν ειναι στα πλαισια της ευπρεπειας.Καλο υπολοιπο και καλη τυχη σε οτι κανεις.

Ανώνυμος είπε...

Μαρία η άσχημη ….. είπε:
[…..αφήστε να κρίνουν οι άλλοι αν το σίτε σας είναι το καλύτερο από όλα...προσωπικά θα έλεγα πως δεν λέει και πολλά……]
[.....Τέτοιες προβλέψεις μπορεί να κάνει ο καθένας...να αραδιάσει ένα μάτσο χώρες και να πει πως εκεί κάπου στην θαλάσσια περιοχή θα γίνει ατύχημα...]

John Bardopoulos, είπε:…

Ευχαριστώ για την κριτική σας, είστε η πρώτη ή ο πρώτος που κάνει σχόλια, θα ήθελα να ξέρω το όνομα σας να ξέρω με ποιο άτομο μιλάω, το ότι λέτε ότι δεν αξίζει τίποτα το σίτε σύμφωνο και εγώ κάθος υπάρχουν πολλοί αστρολόγοι διεθνώς που κάνουν καλύτερες προβλέψεις. Και φυσικά εγώ τους αντιγραφώ. Θα ήθελα εφόσον έχετε αυτην αντικειμενική άποψη να μας πείτε ποιοι άλλοι Έλληνες ή ξένοι αστρολόγοι είναι ικανοί να κάνουν τέτοιες προβλέψεις. Θα ήθελα και εγώ, πιστεύω και ο κύριος κορωνακης να δημοσιεύσουμε τις καλύτερες δίκες σας προβλέψεις. Θα σας παρακαλέσω να μην αρνηθείτε ώστε να μην αφήνετε το ελληνικό κοινό της αστρολογίας να παρασύρετε από εμένα. Τον Γιάννη Μπαρδόπουλο, και να το προστατεύεται εσείς που είστε ανώνυμη ή ανώνυμος άλλωστε ελπίζω να μπορείτε και εσείς να κάνετε τέτοιες προβλέψεις, όπως τον Φεβρουάριο του 2008 που έλεγα “Πελοπόννησος και υποθαλάσσιο” και έγινε σεισμός στην Μεθώνη. εσείς που μπορείτε καλύτερα είμαι εδώ και σας περιμένω να μου κατεβάσετε την μάσκα μια και μπορεί ο κάθε ένας. Να {....κάνει τέτοιες προβλέψεις....]. αλήθεια τι περιμένετε γιατί δεν το κάνετε ώστε να γίνετε διάσημη ή διάσημος.

Μαρία η άσχημη ….. είπε:

[....Στο σίτε σας π.χ. για το χρηματιστήριο οι προβλέψεις(?)έχουν μείνει καρφωμένες στο 2006...ξέρετε σήμερα έχουμε 2008 μήπως έχετε μείνει λιγάκι πίσω?
να μην μιλήσω για την δομή και τις εκατό καρτέλες που ανοίχτηκαν χωρίς σκοπό...

Μαρία η άσχημη!.....]

John Bardopoulos, είπε:…

Έχετε απολυτό δίκιο, άλλα οποίος θέλει μπορεί να αγοράσει το περιοδικό αστρολόγος και να έχει τις προβλέψεις. δυστυχώς για σας δεν μπορώ να τις δίνω δωρεάν σε άλλους αστρολόγους και να λένε ότι είναι δίκες τους. Πιστέψτε το πολλοί με έχουν πάρει και έχουν πει ότι “συνεργατες μου αστρολόγοι” έχουν κάνει λάθη και θέλουν τα λεφτά τους πίσω. Όταν τους λέω να πανέ και να ζητήσουν τα λεφτά τους πίσω. Και ζητάω εξηγήσεις για το πως τους εμπιστεύτηκαν, έμαθα ότι διαφημίζονται λένε ότι είναι [....καλύτεροι από τον μπάρδοπουλο...]. μάλιστα, έμαθα ότι ένας αστρολόγος με είχε και μαθητή του, φυσικά έπεσα από τα σύννεφα! Όσο για τις προβλέψεις, να μην πω για τα πολύ παλιά κουλούρια, να πω για τα νέα. Που ότι έχω πει στον αστρολόγο τα διαβάζουν όλοι οι χρηματιστές από τις αρχές του 2007 και ακολουθούν τις ...εντολές μου, τι άλλο να πω. Δείτε τον αστρολόγο από το 2007 και μετά, που είναι τα φρέσκα κουλούρια.

Ανοίχτηκαν εκατό καρτέλες,,! Πρέπει να το ομολογήσω ότι είμαι άχρηστος ευχαριστώ που μου το θυμίσατε.

Μαρία η άσχημη ....είπε:
[.......έχουν οι ξένοι λεφτά να πάρουν αεροπλάνα και βαπόρια να 'ρθουν στην Ελλαδίτσα και δεν έχει ο Έλληνας τα ευρώ να πεταχτεί μέχρι την Άνδρο (που είναι και κοντά στην Αθήνα)?
Απλά σκέφτεστε μόνο τον εαυτούλη σας (Αθηναίοι) εγώ αυτό πιστεύω, γιατί όποιος κατέβει από επαρχία ή ακόμη και από την Θεσσαλονίκη ε τόσο χρόνο και χρήμα θα ξοδέψει για να φτάσει στην Αθήνα λέτε να τον πειράξει το επιπλέον δυωράκι που ούτως ή άλλως θα έτρωγε για να διασχίσει το κέντρο της Αττικής?
Δεν νομίζω…

]

στο αστρομυκονος του 2001, όταν ήταν να μιλήσει ο Noel Tyl, καθυστέρησε την ομιλία του γύρω στα 45 λεπτά, ο λόγος είναι ότι στην αίθουσα ήταν παρόντες, εγώ, ο Θωμάς Γαζης, η σύζυγος του Μαρία Ιωαννηδου, σχεδόν το σύνολο των ξένων και ένα ζευγάρι Ελλήνων, που είχε έρθει στην Μύκονο ειδικά για το συνέδριο, κάνεις άλλος. Κάναμε υπομονή και περιμέναμε να έρθουν κάποιοι από την παράλια γιατί ταυτόχρονα κάποιες κυρίες θέλανε να κάνουν και κάποια μπάνια σε άλλες ακτές. O Tyl είχε έρθει στην Ελλάδα από την Ρωσία και στην αίθουσα οπού μίλησε, γύρω στα 2000 άτομα, του έμεινε του ανθρώπου ότι ΟΛΟΙ είχαν σηκωθεί και τον χειροκροτούσαν. Στην Ελλάδα, όσο τον είχαν φτύσει όλοι οι υπόλοιποι, περιορίστηκε να ανταλλάξει μερικές ματιές λύπης και απογοήτευσης, πρώτα, με τους Έλληνες πέντε ήμασταν όλοι κι όλοι, και να ρωτήσει αν οι υπόλοιποι το ξέρανε ότι θα μιλούσε. Την προηγούμενη μέρα όλοι ενδιαφερόντουσαν. Φυσικά δεν είχαμε να του απαντήσουμε..... και να του πούμε τι! Άπλα περιμέναμε, και συζητούσαμε διάφορες γνώμες με την Tessier, και τελικά κάποιοι μας τίμησαν και ήρθαν. Απ’ ότι βλέπω, μάλλον θέλετε να γίνει το ίδιο. Κατανοώ το ενδιαφέρον σας για την πορεία της αστρολογίας στην Ελλάδα. Άλλωστε σαν ...Μαρία..... σας ενδιαφέρει να μάθει το κοινό τις διάφορες της αστρολογίας από τις καφετζούδες. Άλλωστε είναι φυσικό όταν θα μάθει το κοινό ότι θα το παρακολουθήστε και εσείς θα ..... βουλιάξει η Άνδρος από τους θαυμαστές σας. Εγώ προσωπικά σας ευχαριστώ για την συμβολή σας στο θέμα ελληνική αστρολογία.

Γιάννης Μπαρδόπουλος, ο σχετικός .... άσχετος.

Ανώνυμος είπε...

Και κάτι, ακόμα που το ξέχασα, και ζητάω την βοήθεια του κ. Κορωνάκης, που έχει και πιο καλή ενημέρωση ο Robert Hand εκανε κάποια στιγμή μια προσπάθεια για να φτιάξει ένα κέντρο Αστρολογιας στην Πελοπόννησο, ξεσηκώθηκαν οι πιστοί χριστιανοί και κατάφεραν να τον διώξουν, το ίδιο είχε εγινε και με τον Campion στην Σάμο αν θυμάμαι καλά. Και για πιο λόγο πήγε στην Τουρκία. Τα υπόλοιπα, που τα γνωρίζει ο κ. Κορωνακης ελπίζω να τα κατάθεση.,
ευχαριστώ, Γιάννης Μπαρδόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ελεος και παλι κυριε μπαρδοπουλε!μια απλη χρηστης του ιντερνετ ειμαι, που ετυχε να πεσει το ματι της στο σχόλιο το δικό σας, να μπει στο σιτε σας και να αποτυπωσει γραπτα την γνωμη της γι' αυτο...ουτε αστρολογος ειμαι ουτε και σχεση με τον χωρο εχω...φυσικα και δεν θα μπω στην διαδικασια να σας συγκρινω με καποιο αλλο σιτε και αυτο γιατι οι ιστοτοποι ειναι οπως ο χαρακτηρας του ανθρωπου...ο καθε ενας ειναι μοναδικός.

Ουτε τον αστρολογο προκειται να διαβασω ουτε κ το χρηματιστηριο με ενδιαφερει. Απλα οταν λετε οτι το σιτε σας ειναι το καλυτερο παγκοσμιως, και κατα την περιηγηση του μπερδεύομαι, χάνομαι ή τελοσπάντων οταν δίνεται προβλέψεις, για σεισμούς πλημμυρες και τρομοκρατικά χτυπηματα σε χώρες με κατ' εξοχην τέτοια φαινόμενα, ε απλά μου φαίνεται αστειο!


Υ.Γ. ειπατε "Άλλωστε είναι φυσικό όταν θα μάθει το κοινό ότι θα το παρακολουθήστε και εσείς θα ..... βουλιάξει η Άνδρος από τους θαυμαστές σας."
και λέω...περισσοτερους θαυμαστες από τους δικους σας?δεν νομιζω....

Μαρκελα

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να γίνει το συνέδριο στην Ανδρο, υποψιάζομαι και το μέρος, το οποίο προσφέρεται απίστευτα για κάτι τέτοιο.
Η Άνδρος απέχει μόνο 2 ώρες άπό την Αθήνα, τα εισιτήρια είναι φθηνά 12 euro και το αμάξι 40 euro και με όλα αυτά κάνεις και διακοπές σε νησί.
Οσοι έχουν περιπλανιτικά ζώδια, ωροσκόπους, ή περιπλανητικούς πλανήτες, ας έρθουν.
Οσο για την παράθεση του κ. Μπαρδόπουλου έχω να πω πως η ταπεινοφροσύνη είναι προσόν, όχι ελάτωμμα.

Ανώνυμος είπε...

Προς την φίλη μας την astrocat, φυσικά και η ταπεινοφροσύνη είναι προσόν, μέχρι στιγμής θέλω να πιστεύω στην πορεία που έχω κάνει ότι ήμουν ταπεινός. Ότι έχω γράψει σαν παραδείγματα είναι αληθινά. Και χρειάσθηκε κάποια .... Μαρία άσχημη.... να κάνει κάποια κριτική, καλή είναι αφού να σου πω την αλήθεια να μας πει πια ή ποιος είναι να στείλω και δώρο που ασχολήθηκε. Η αλήθεια είναι ότι κάνεις για μένα και το δικό μου σαιτ δεν έχει πει κουβέντα. Γιατί άραγε; Την στιγμή που έχω τονίσει ότι θέλω και τις κακές και τις κάλες κριτικές, να μου τονιστούν οι κακές, άλλα και οι κάλες. Και μόλις ΕΙΠΑ ότι έχω την πεποίθηση ότι κάνεις στον πλανήτη δεν είναι σε θέση να κάνει ότι κάνω εγώ. αμέσως κατακρίθηκα και φυσικά ότι κάνω εγώ μπορούν και το κάνουν και όλοι οι άλλοι. Περιμένω από την .... Μαρία.... αν είναι γυναίκα, ή οτιδήποτε είναι να μου κατεβάσει την μάσκα και να μου πει ποιος άλλος είναι ικανός να είναι σωστός στην πρόβλεψη.
Εδώ να αναρωτηθώ, μήπως υπάρχουν μονό κάλες κριτικές, και ότι δεν φτάνουμε τα κάνουμε κρεμαστάρια, και δεν είναι τίποτα το σπουδαίο γιατί δεν είναι δικό μας και είναι αλλουνού;

Και τελεύοντας να πω κάτι, όλοι οι αστρολόγοι μετά από ένα γεγονός λένε ότι οι πλάνητες είναι εκεί και εκεί και γιαυτο έγινε το οποίο σημαντικό γεγονός. Εφόσον το ξέρουν μετά; γιατί δεν το λένε πριν, τι φοβούνται;. Μάλλον, μη γίνουν ρεζίλη. και όσοι έχουν αμφιβολία στο σαιτ το δικό μου ή στο youtube μπορούν να ακούσουν τον Robert Hand και το τι λέει. Αυτα, στο ετος 2000, εγώ τις πρώτες ανακοινώσεις τις έβγαλα το 1993 στο Περιοδικό Τρίτο Μάτι, και τώρα έχουμε 2008. Αν αυτά τα χρόνια δεν έχω επίδειξη ταπεινότητα, μπορείτε εσείς (όλοι όσοι το διαβάζεται) να μου πείτε τι ακριβώς είναι αυτό που έχω επίδειξη, θα χαρώ πολύ να με διορθώσετε. Και μια φορά που ΕΙΠΑ ότι γνωρίζω ότι κάνω κάτι στην αστρολογία που παγκοσμίως δεν το έχουν κάνει πιο δυνατά ονόματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Να κριθώ έτσι. όπως θέλετε. Άλλωστε Έλληνας είμαι και πρέπει να με φάει η μαρμάγκα, μην ειπωθεί ότι κάποιος Έλληνας είναι πιο ικανός θα τον φάμε ζωντανό.

Περιμένω και σας παρακαλώ να μου υπόδειξη η Μαρία και οποία Μαρία θηλυκιά ή αρσενική ποιοι άλλοι αστρολόγοι είναι ικανοί. Και να υπόδειξη πιο είναι το κάλο αυτό σαιτ. Ώστε να το βάλω και στα δικά μου link.


Ευχαριστώ, Γιάννης Μπαρδόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

προς την Μαρκέλλα ή Μαρία,

είστε μια απλή χρήστης του Internet, και πιθανόν είδες επιπόλαια το σαιτ το δικό μου. Και γράφεις σαν να είστε σοβαρός ή σοβαρή γνωστής, και κάνετε και κριτική; κάλα, εντάξει τώρα θα κόψω και τις φλέβες μου για να σας γλιτώσω από μένα. παντός εσείς έχετε παρουσία και το δεκάλεπτο που σας αντίστοιχη ευχαριστώ για την σοβαρή σας κριτική.............
σας παρακαλώ πολύ να μη επισκεφθείτε ξανά το σαιτ το δικό μου γιατί πέφτει η προσωπικότητα σας.

απο μενα τελειώνει εδώ... Γιάννης....

Υ.Γ.
Πολύ έλεος, πετάς, και αν σου μίλησα άσχημα να μου το πεις, να μου τονίσεις και τις λέξεις. Και επί την εύκαιρα θα το κάνω πιο εμπορικό το σαιτ για να μην χάνεστε. παντός από ότι είπατε με ψάξατε, και μάλιστα κάλα, μα πολύ κάλα.

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Μπαρδοπουλε,σαν καθηγητης μαθηματικων ενα εχω να πω.ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ.Ολα κρινονται δημοσια,απο καποια δημοσιευση της θεωριας σας.Αν θελετε γραφτε την θεωρια σας και αφηστε τους αλλους να σας κρινουν.Στην επιστημη,αλλα και στην Αστρολογια ολα κρινονται απο την στατιστικη αναλυση των αποτελεσματων της θεωριας.Οποιος δημοσιποιει μονο τα αποτελεσματα διχως την θεωρια τοτε μαλλον δεν ξερει που πατα και τι λεει.Η επιστημη των μαθηματικων και της αστρολογιας εχει κανονες και νομους.Χωρις αυτους ο καθενας μπορει να λεει τον εαυτο του μεγαλο
μαθηματικο και αστρολογο,που ομως κανενας δεν τον πιστευει,γιατι βαρα στον γαμο του καραγκιοζη,οπως ο χιμπατζης,που κτυπα τα πληκτρα της γραφομηχανης χωρις να ξερει γραμματικη και συντακτικο,μπορει μετα απο 100.000 χρονια να γραψει ενα σονετο,αλλα αυτο θα ειναι αποτελεσμα τυχης και οχι ΓΝΩΣΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καπάνταη, για το βιβλίο έχετε απολυτό δίκιο. Έχω σκεφτεί να γράψω ένα. Και μάλιστα μαζεύω αυτά τα στοιχεία, όχι για να γίνουν άμεσα ένα βιβλίο. Άπλα σαν σημειώσεις. Το βιβλίο θα έρθει μετά. Όσο για την κριτική που μου κάνετε έτσι όπως την τοποθετείται έχετε απολυτό δίκιο. Άπλα, λέω τι θα γίνει από πριν. Όσοι ασχολούνται με την αστρολογία, θέλω να πιστεύω, ταπεινά να πιστεύω, ότι είναι πολύ καλύτεροι από μένα.
Με μένα όμως έχει συμβεί το απίστευτο,(;) που είναι να είμαι μπροστά στην πρόβλεψη. Να προσπαθώ να εντοπίσω ένα συμβάν που γίνεται από αστάθμητους παράγοντες, μέσα και ο ανθρωπινός που έχει και το συνειδητό και το ασυνείδητο. Όταν αυτά τα δυο γίνουν ένα, αμέσως, έχουμε τα αστάθμητα σημαντικά γεγονότα που οφείλονται από ανθρωπινό λάθος ή εκτέλεση μιας διαταγής. Από οπού και αν προέρχεται, είτε είναι λογική είτε όχι. Σαν άτομο εγώ, έχω σκεφτεί απολυτά ανορθόδοξα, θα έλεγα αναρχικά. Κόντρα σε ότι μπορεί να ειπωθεί σαν μεθοδολογία μάθησης. Από το 1993, όλοι οι Έλληνες αστρολόγοι ξέρουν τι έχω δημοσιευσει. κανένας δεν είπε, από τότε τίποτα. Αν τους ρωτήσετε θα πουν τέτοιο όνομα δεν υπάρχει στην ελληνική αστρολογία.

Το 2000 στο 1ο αστρομυκονος, εγώ επέμενα να πάρει ο Γαζης και τελικά έγινε από την Χριστίνα Κωτσακη η συνέντευξη του Robert Hand,και τελικά έμεινε ανεκμετάλλευτη. Το τι λέει σας παραθέτω στο youtube. Σήμερα είναι 2008.

Πριν από 2 περίπου χρόνια το καλοκαίρι έκανα μια δημοσίευση στο http://astro.forumup.com/viewtopic.php?t=571&postdays=0&postorder=asc&start=30&mforum=astro συγκριμένα στις 10 Αύγουστου 2006.

Να μην σας κουράζω, εκεί τότε υπήρχε μια δυνατή ομάδα αστρολόγων, όλοι φίλοι μου. Αυτοί, δυστυχώς ήταν Έλληνες. , όπως θα δείτε, αν θελήσετε να μπείτε στον κόπο να διαβάσετε όλα τα post πριν δυο χρόνια, ελπίζω να διαπιστώσετε ότι ήθελα να αρχίσω να μεταδίδω αυτήν την γνώση μου να την κάνω κοινή γνώση Ελλήνων. Όλα αυτά αφιλόκερδος. όμως ελπίζω να διαπιστώσετε, οτι κάποιος μου έριξε “βρεγμένο σανίδι”. Δεν θέλω να το σχολιάσω άλλο. Προσπαθώ να κοιτάξω μπροστά.

Τώρα να σας πω κάποιες λεπτομέρειες, ζήτω συγνώμη άλλα θα τις βρείτε κουραστικές.
Το 1993 και για 5 μήνες έκανα παρόμοιες ανακοινώσεις στην αρχική τους μορφή στο περιοδικό τρίτο μάτι. Το αποκορύφωμα εκεί ήταν ο Σεπτέμβριος, σεισμός στην Ίνδια, και Επέμβαση στη Ρωσία με όπλα υπέρ του Γέλτσιν. Σεισμός όπλα αυτοθυσία και πολεμική σύγκρουση, πέρασαν σαν γάργαρες. Με την ενασχόληση μου με το ιντερνέτ άρχισα κάποια στιγμή να κάνω κάποια σαιτ. Που τώρα έχουν νεκρωθεί και έχουν μετουσιωθεί στο τελευταίο που είναι τώρα. Εκεί δεν κάνω κανένα σχόλιο αν είχα επιτυχίες ούτε βάζω καμιά αρίθμηση. Άπλα προσθέτω μετά ένα λινκ από το bbc. Γιατί το διάλεξα; γιατί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ο τοπικός δημοσιογράφος λέει και την ώρα που έγινε το συμβάν. Δεν λέω εγώ ότι είχα επιτυχία. μάλιστα, αν βρείτε αναφορά στο Ιράκ να μου το πείτε, φαντασθείτε να έβαζα και αυτά τα λινκ. Την κρίση την βγάζει ο κάθε ένας που έχει στη διάθεση τού ένα λινκ να δει αν έγινε κάποιο συμβάν στις περιοχές οπού πιθανολογώ ότι μπορεί να συμβεί ένα γεγονός που προβλέπετε, δυστυχώς μέχρι στιγμής μονό από μένα. Αν είμαι σωστός το κρίνει ο ίδιος και το κρατάει για τον εαυτό του. παντός Ελπίζω σε όλες τις περιπτώσεις να έχει κρατήσει τις ανακοινώσεις προτού γίνουν γεγονότα. Μονό έτσι θα διαπιστώσει αν είμαι σωστός. Γιατί μπορεί να έχω αλλάξει τους τόπους και να δοξάζω τα γένια μου. Μέχρι στιγμής κάνεις δεν έχει πει κάτι τέτοιο, άλλωστε το ζητάω από τον κάθε επισκέπτη να το διαπίστωση εκτυπώνοντας την σελίδα ή κρατώντας την στον υπολογιστή του. Και μετά να δει τα λινκ και να κρίνει.

Το αν θέλω να εξηγήσω την τεχνική μου, ζήτω συγνώμη, δεν είναι δίκη μου, από λάθος ήρθε στο μυαλό μου. Άλλωστε δεν διαθέτω και τα τυπικά προσόντα, οπότε μιλάμε για μεγάλο λάθος. Και προσπαθώ να χειριστώ αυτή τη γνώση όσο μπορώ πιο σωστά.
Γιατί δεν άρχισα το 2006 να τη λέω αφιλόκερδος; σας παρακαλώ να διαβάσετε το λινκ στο Forum του Φίλου Μου, Θωμά. Εκεί με Υπερασπιστικέ ένας άλλος Φίλος Μου, στο σαιτ του οποίου είμαστε τώρα.

Να πάμε πίσω, στον Σεπτέμβριο του 93, μέσα στον 9ο συναντήθηκα με έναν άλλο αστρολόγο στο γραφείο του κ. Μουταφη, με τον Κ. Παναγιωτόπουλο, προγραμματιστής του ελληνικού αστρολογικού προγράμματος Kepler, μέσα σε όλα αυτά τα οποία είπαμε, μου είπε ότι με παρακολουθεί και ότι πάω πολύ κάλα. Ο Μιχάλης Παντελιδης, που είχε και στην Αθήνα αστρολογικό βιβλιοπωλείο. Έλεγε, ότι, εργάζομαι με τα μεσοδιαστήματα.

Αγαπητέ μου φίλε, για να παρακολουθείς αστρολογικά σαιτ, εσύ τι φαντάζεσαι: εγώ φαντάζομαι ότι τουλάχιστον αστρολογία ξέρεις. Φιλικά να σου δώσω τα στοιχεία μου: 1η Μαρτίου 1963 02:10 πμ Αθήνα.


όλες οι παραπάνω γνώμες, μου έκαναν πολύ μεγάλη εντύπωση. Γιατί; μα ήταν από ανθρώπους σπουδασμένους, με πανεπιστήμια. Πτυχία, και σοβαροί, το ελάττωμα τους, τους αρέσει η αστρολογία. Και εσείς καθηγητής μαθηματικών. Σας ευχαριστώ πολύ, όλους σας! Με τιμάτε. Μια πληροφορία για να φτάσω σε κάποια βάση δεδομένων σημαντική βοήθεια είχα από όλα τα χτυπήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν. Πάντα, απορούσα τα ωροσκόπια εμένα δεν μου έλεγαν τίποτα. Πάντα ο Φίλος μου Δημήτρης Κορωνάκης μου έλεγε ότι από τον τάδε και τάδε και επειδή ήταν έτσι ο τάδε πλανήτης έγινε το χτύπημα. Όλοι οι αστρολόγοι έτσι δουλεύανε. Και αφού όλοι ξέρανε μετά, πριν; γιατί δεν ξέρανε. Εκεί δούλεψε η αναρχική μου σκέψη!

Τα αποτελέσματα. Εσείς μου λέτε να μην δίνω ενδείξεις άλλα αποδείξεις. Έχετε δίκιο. Θα σας παρακαλέσω όμως να σκεφθείτε μήπως θέλω να τα πω σε ομάδα Ελλήνων και να βγούμε σαν ομάδα όλοι σε παγκόσμιο επίπεδο. Να αναδείξουμε αυτό το οποίο λέει ο Φίλος Μου Θωμάς, να αναγεννήσομε την ελληνική αστρολογία. σας παρακαλώ πολύ διαβάστε όλο το σκυλοκαβγά. Αν βγάλετε ένα συμπέρασμα, επειδή είστε μαθηματικός θα την ακούσω την γνώμη σας, διότι 1+1=2 και όχι 3, έκτος αν μετράμε με τον Fibonacci. Και να μου πείτε ποιον μπορώ να εμπιστευτώ και ποιόν όχι.

Φίλε μου, σου ζήτω συγνώμη, σε Σένα, για όλη την προηγούμενη έπαρση μου. Κάνε μου μια υπόδειξη ποιον μπορώ να εμπιστευτώ και έλα στην θέση την δίκη μου. Όταν έχω δεχτεί από το παρελθών πολλές, κατά την άποψη μου πισώπλατες κινήσεις. Παρ’όλα αυτά κοίταξα μπροστά. Τι διάολο τσάμπα κέρδισα το πρώτο βραβείο του πιο αγαθού ωροσκόπιου στην Astrologia Nova. Και κριτές, φυσικά ήταν οι Φίλοι μου, Κορωνάκης και Ριζοπουλος.

Να τελειώνω, να μην σε κουράζω άλλο, θεωρείς ότι όλα είναι τύχη που, ίσως να έχω, αστρολογικές επιτυχίες, ότι και να πεις έχεις χίλιες φορές δίκιο. Άλλα για να μου γράφεις τόσα λίγα και σωστά λόγια με έχεις κρίνει, έχεις σκεφτεί έστω και μια φορά πως γίνεται. Φυσικά σαν μαθηματικός, που είναι βάρια επιστήμη, με όλες τις γνώσεις σου, φτάνεις να λες δεν γίνεται. Αν σου πω ότι στηρίζονται από το πως διαβάζει ένας μαθητής αστρολογίας μερικών ήμερων την αστρολογική εφημερίδα. Μάλλον θα πάθεις σοκ. Σε όλα τα παραπάνω όσο και αν δεν το πιστεύεις σου έχω περιγράψει κατά 45% περίπου την σκέψη και την τεχνική. Και αν ο Φίλος μου Δημήτρης δώσει και όλα τα χτυπήματα τις 17Ν. Και έχεις αναρχικό μυαλό, είσαι κοντά.

τελειώνοντας, θα ήθελα να κλείσουμε ραντεβού στο συνέδριο που θα γίνει στην Ερέτρια, και εκεί θα χαρώ να σας γνωρίσω και ελπίζω να είναι και άλλοι αστρολόγοι, μια καλή ιδέα είναι να βρεθούμε όλοι Μάζι και να έχουμε μια πρώτη γνωριμία πιστεύω ο φίλος μου Δημήτρης θα θέλει να πάει, ας δώσομε εκεί ένα ραντεβού, οι κάλοι χωράνε παντού.

Κ. Καθηγητά, ελπίζω να σας κάλυψα, πάντα στην διάθεση σας, Γιάννης Μπαρδόπουλος

Υ.Γ. προς όλους, παιδιά, μιλάμε για μια πληροφορία που είχε ο φίλος μας Δημήτρης, για συνέδριο στην Άνδρο, όχι για μένα, και για ό,τι κατεβαίνει στην κασίδα μου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κ.Μπαρδοπουλε.Λιγα λογια απο καποιον που ειναι 75 χρονων και συντομα θα φυγει απο το γηινο πεδιο.Ο Ρασελ εγραψε ενα βιβλιο 350 σελιδων για να αποδειξει οτι 1+1=2.Ο Αισταιν ελεγε οτι καθε θεωρια ειναι 10% εμπνευση και 90% σκληρη δουλεια.Απο τα γραφομενα σας βλεπω 90% εμπνευση και 10% δουλεια.Και να μη ειστε τοσο σιγουρος για τα αποτελεσματα σας γιατι ο μεγαλος μαθηματικος,θεμελιωτης της θεωρειας της μη πληροτητας,λεει οτι υπαρχουν πραγματα που ενω ειμαστε διαισθητικα σιγουροι για αυτα δεν μπορουμε να τα αποδειξουμε.Αλλωστε ο μαθηματικος Γκαντορ,που βρηκε το Αλεφ,μετρο του απειρου,στο τελος τρελλαθηκε,γιατι δεν αντεχε την απειρωση του ΘΕΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Καθηγητά, είστε 75 και ασχολείσθε με το Ίντερνετ, Μακάρι όλοι μας να φτάσουμε στην ηλικία σας και να έχουμε την όρεξη που έχετε για γνώση και ζωή. και από ό,τι καταλαβαίνω είναι πολύ μεγάλη, κυριολεκτικά σας ζηλεύω. Κρίμα που δεν ήμουν μαθητής σας. αν και φοβάμαι ότι θα σας κούραζα πολύ. Πάντα είμαι στην διάθεση σας, το εννοώ , . Επιτρέψτε μου….. Γιαννης.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κ.Μπαρδοπουλε η μαθητεια θελει χρονο και διαβασμα.Διαφορετικα καλυτερα να κανετε κατι αλλο.Θελετε να γινετε διασημος,χωρις κοπο,ενω καποιοι αλλοι ειναι ασημοι,με τεραστια μαθητεια,γιατι εχουν καταλαβει τον δευτερο νομο της θερμοδυναμικης και τους νομους του χαους,η μοντερνα εκφραση του Σωκρατη που ειπε οτι δεν ξερω τιποτε,αυτος η γιγαντας της παγκοσμιας σκεψης.Και μια φιλικη συμβουλη.Κανετε τις ερμηνειες των οψεων σας πιο μοντερνες,γιατι θυμιζουν ναφθαλινη και εξω απο την τρεχουσα παγκοσμια πολιτικη σκηνη.Η ερμηνεια του Αρη-ΠΛουτωνα που δινετε στην ιστοσελιδα σας ειναι εξω απο την πραγματικοτητα,ενω εδωσε γεγονοτα στην Γεωργια,δεν ειχατε πιασει την πολιτικη μυρουδια της οψης και ειναι κριμα,μιας και λετε οτι ειστε μοναδικος στον κοσμο που κανει κοσμικες προβλεψεις.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε καθηγητά, καλησπέρα σας, το χθεσινό σας κείμενο μου ενισχύει την άποψη ότι οι γνώσεις σας είναι και βάθια αστρολογικές, και ταυτόχρονα είστε και καθηγητής μαθηματικών. Πρώτα, προτού πάμε να σας απαντήσω, θα ήθελα να σας προτείνω κάτι. Τι θα λέγατε να κάνετε χρήση της ιδιότητας σας και να βάλετε πολλούς ανθρώπους που λένε ότι γνωρίζουν αστρολογία, και έχουν πολλές τεχνικές να καθίσουν ξανά στα θρανία. Και να διδάξει ο κάθε ένας την υπόλοιπη τάξη. Να περάσουν ξανά από αυτό το στάδιο. Να μάθουν και τρόπους συμπεριφοράς. Εγώ πολύ ευχαρίστως να σας προσφέρω μια “λεγουνα” από συκιά, που πονάει κιόλας. Και μάλιστα να την “εγκαινιάσετε” απάνω μου, και μετά σε όλους του άλλους. Σκεφθείτε το.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ είπε... 2 Σεπτέμβριος 2008 7:04 μμ

[...ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ…]

όταν αναρτώ τις οποίες προβλέψεις στο σετ μου, λέω και τους συσχετισμούς, αν υπάρχουν, και που σύμφωνα με την γνώμη μου μπορεί να φέρουν τα οποία γεγονότα σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη. Αν είμαι σωστός, - πάντα σύμφωνα με την ταπεινή μου γνώμη και χωρίς να το σχολιάζω-, μετά το γεγονός αναρτώ το λινκ. Αν όχι δεν αναρτώ τίποτα. Το θέμα είναι ότι έχω έναν τρόπο, από το Α έως το Ω. Κάποια στιγμή, πριν δυο χρόνια, ήθελα να αρχίσω να μεταδίδω την οποία γνώση μου, και μάλιστα να εξηγώ από τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ Λιβάνου. Τα υπόλοιπα γιατί σταμάτησα τα έχω πει. Και για ότι θέλετε έχω δώσει τα λινκ. Η κρίση είναι δίκη σας, παντός την προσπάθεια πριν δυο χρόνια την έκανα.

john Bardopoulos είπε... 2 Σεπτέμβριος 2008 9:34 μμ

[... Όσοι ασχολούνται με την αστρολογία, θέλω να πιστεύω, ταπεινά να πιστεύω, ότι είναι πολύ καλύτεροι από μένα...]
νομίζω ότι δεν αμφισβητώ ότι υπάρχουν καλύτεροι από μένα, εγώ κάνω κάποια διάφορα, που την έχω εξήγηση στα προηγούμενα post.

john Bardopoulos είπε... 2 Σεπτέμβριος 2008 9:34 μμ

[…Εκεί δεν κάνω κανένα σχόλιο αν είχα επιτυχίες, ούτε βάζω καμιά αρίθμηση. Άπλα προσθέτω μετά ένα λινκ από το bbc. Γιατί το διάλεξα; γιατί σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις ο τοπικός δημοσιογράφος λέει και την ώρα που έγινε το συμβάν. Δεν λέω εγώ ότι είχα επιτυχία. μάλιστα, αν βρείτε αναφορά στο Ιράκ να μου το πείτε, φαντασθείτε να έβαζα και αυτά τα λινκ…]

αν ήθελα να γίνω διάσημος από το 1993 και από το 2000, νομίζω θα είχα καβαλήσει πολύ μεγάλο καλάμι, άπλα σε αυτήν την εβδομάδα ΕΙΠΑ, το αυτονόητο για μένα:
John Bardopoulos είπε... 29 Αύγουστος 2008 8:48 μμ

[…
Και οποίος νομίζει το αντίθετο να μου πουν που γίνεται αυτό που κάνω εγώ στον πλανήτη, μην τους νομίζεται ότι όλοι είναι έξυπνοι, άπλα είναι μεθοδικοί και δουλεύουν σωστά. Γιαυτο μόλις μάθουν από μένα την τεχνική θα κόψουν όλοι τις φλέβες τους και θα σκίσουν τα οποία διπλώματα τους…], […και τελειώνοντας μην μου πείτε ότι οι ξένοι είναι ικανοί να κάνουν ότι κάνω εγώ, οποίος νομίζει ότι μπορούνε ας δούνε το σαιτ μου, και να μου υποδείξει οποίον πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τέτοιες προβλέψεις…]
[… Δεν έχω δει πουθενά άλλο σίτε παγκόσμιος σαν το δικό μου…]

όλες τις παραπάνω διαπιστώσεις δεν μου τις έχει κάνεις κατάρριψη, να μου κάνει υποδείξεις, άπλα, όλοι, μου λένε να μην είμαι Αλαζόνας, ο κάθε ένας με δικό τρόπο και φραστική επιχειρηματολογία. Τώρα, 15 χρόνια μετά που ΕΙΠΑ ότι είμαι μοναδικός, πριν δεν ξέρανε να το πούνε, την κριτική την άρχισε ένα ανώνυμο άτομο με δυο ονόματα, που σύμφωνα με τα λεγόμενα του, -οι έντονες φράσεις από μένα- [...ΕΛΕΟΣ! λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει!
αφήστε να κρίνουν οι άλλοι αν το σίτε σας είναι το καλύτερο από όλα...προσωπικά θα έλεγα πως δεν λέει και πολλά. Τέτοιες προβλέψεις μπορεί να κάνει ο καθένας...να αραδιάσει ένα μάτσο χώρες και να πει πως εκεί κάπου στην θαλάσσια περιοχή θα γίνει ατύχημα...], [...Έλεος και πάλι κύριε μπαρδοπουλε!μια απλη χρηστης του ιντερνετ ειμαι, που ετυχε να πεσει το ματι της στο σχόλιο το δικό σας, να μπει στο σιτε σας και να αποτυπωσει γραπτα την γνωμη της γι' αυτο...ουτε αστρολογος ειμαι ουτε και σχεση με τον χωρο εχω...φυσικα και δεν θα μπω στην διαδικασια να σας συγκρινω με καποιο αλλο σιτε και αυτο γιατι οι ιστοτοποι ειναι οπως ο χαρακτηρας του ανθρωπου...ο καθε ενας ειναι μοναδικός.

Ουτε τον αστρολογο προκειται να διαβασω ουτε κ το χρηματιστηριο με ενδιαφερει. Απλα οταν λετε οτι το σιτε σας ειναι το καλυτερο παγκοσμιως, και κατα την περιηγηση του μπερδεύομαι, χάνομαι ή τελοσπάντων οταν δίνεται προβλέψεις, για σεισμούς πλημμυρες και τρομοκρατικά χτυπηματα σε χώρες με κατ' εξοχην τέτοια φαινόμενα, ε απλά μου φαίνεται αστειο!...],
είμαι αλαζόνας και ότι άλλο θέλετε να προσθέσετε εσείς για μένα και όσοι ακόμα διαβάζουν αυτές και τις υπόλοιπες γραμμές.

Κύριε καθηγητά, εσείς δεν απορείτε που όλοι οι μαθητές σας δεν ήταν άριστοι στις εξετάσεις. Όση προσπάθεια και να καταβάλατε, κάποιοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. πως θέλετε να με ακολουθήσουν Έλληνες αστρολόγοι όταν έκανα προσπάθεια να ξεκινήσω να μεταδίδω την γνώση μου και είχα την οποία αντιμετώπιση και συμπεριφορά. Έχω δώσει τα λινκ. Φυσικό είναι να μην καταλαβαίνουν, επιτρέψτε μου, φυσικό είναι, ακόμα και εσείς που είστε καθηγητής σε θετική επιστήμη, να μην μπορείτε να με κατανοήσετε. Και ακόμα πιο φυσικό είναι να με θεωρείτε και ηλίθια μαϊμού. σας παρακαλώ να δείτε το βιντεακι του Robert Hand στο youtube. Και εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω ότι μετά από 15 χρόνια διαπίστωσα, και το έγραψα ότι

[...ότι γνωρίζω ότι κάνω κάτι στην αστρολογία που παγκοσμίως δεν το έχουν κάνει πιο δυνατά ονόματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Να κριθώ έτσι. όπως θέλετε. Άλλωστε Έλληνας είμαι και πρέπει να με φάει η μαρμάγκα, μην ειπωθεί ότι κάποιος Έλληνας είναι πιο ικανός θα τον φάμε ζωντανό...].
2 Σεπτέμβριος 2008 5:25 μμ.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ είπε... 3 Σεπτέμβριος 2008 9:51 μμ

[...Αγαπητε κ.Μπαρδοπουλε η μαθητεια θελει χρονο και διαβασμα.Διαφορετικα καλυτερα να κανετε κατι αλλο...], [...Θελετε να γινετε διασημος,χωρις κοπο,ενω καποιοι αλλοι ειναι ασημοι,με τεραστια μαθητεια,...],
δεν αμφισβητώ τα λεγόμενα σας άλλωστε και επί την ευκαιρία, - σας πω ότι έχω ακόμα δυο χρόνια να τελειώσω το Ε.ΠΑΛ πληροφορικής. Λέτε ότι θέλω να γίνω διάσημος. Επί 22 χρόνια εργάζομαι σε ΜΜΕ, - ημερήσιο εφημερίδα, και δεν έχω βρει τρόπο να βγω στο γυαλί, η απάντηση είναι απλή, δεν έχω ξανθά μαλλιά και το χειρότερο τα βαφώ γκρίζα.

[... Και μια φιλικη συμβουλη.Κανετε τις ερμηνειες των οψεων σας πιο μοντερνες,γιατι θυμιζουν ναφθαλινη και εξω απο την τρεχουσα παγκοσμια πολιτικη σκηνη.Η ερμηνεια του Αρη-ΠΛουτωνα που δινετε στην ιστοσελιδα σας ειναι εξω απο την πραγματικοτητα,ενω εδωσε γεγονοτα στην Γεωργια,δεν ειχατε πιασει την πολιτικη μυρουδια της οψης και ειναι κριμα,μιας και λετε οτι ειστε μοναδικος στον κοσμο που κανει κοσμικες προβλεψεις...]

την 8 ή και 9 Αύγουστου 2008, το τετράγωνο του Άρη Πλούτωνα ήταν πάνω από 6 μοίρες αποχωριζόμενο, και δεν έχω κάνει πουθενά σε αυτήν την ημερομηνία και για αυτή την πρόβλεψη αναφορά σε Άρη και Πλούτωνα. Δηλαδή δεν έχω εκτίμηση ότι από αυτήν την όψη θα έχουμε κάποιο γεγονός. Και για να πιάσω την μυρωδιά, θα πρέπει να αναλύω τις όψεις και για το ποια κράτη επηρεάζουν. Εγώ ποτέ δεν έχω κάνει ανάλυση κοσμικής και πολίτικης αστρολογίας στο σαιτ μου. Μελόντικα, αν η αστρολογία γίνει για μένα βιοποριστική, θα κάνω και πολίτικη αστρολογία.

τελειώνοντας, κύριε καθηγητά, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι σε λίγες μέρες δεν θα έχω την ευχαρίστηση να απαντάω τακτικά στις απορίες σας και σε ότι θέλετε να με επιπλήξετε, - πράγμα ευχάριστο για μένα να δέχομαι υποδείξεις από καθηγητή θετικής επιστήμης. Ο λόγος είναι προφανής και τον ανέφερα παραπάνω. Ο φίλος μου Δημήτρης, έχει αναπτύξει και αυτός ένα μοντέλο για το χρηματιστήριο και δεν το έχει ανακοινώσει πουθενά, νομίζω ότι αν θέλετε μπορείτε να «επιπλήξετε» και αυτόν. Σε μας τώρα, και για την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στην διάθεση σας. Από την μεθεπόμενη, μάλλον δεν θα μπορώ να σας απαντάω πολύ συχνά, απαντήσεις όμως θα έχετε, δεν θα εξαφανιστώ. Αν και σας έχω μερικά παράπονα, συγκεκριμένα, ένα, δεν μου υποδείξατε ποιο ή ποια άτομα μπορώ να εμπιστευτώ. Θα σας παρακαλέσω να δείτε και της σημερινές εξελίξεις. εξελίξεις που μεγαλώνουν τους φόβους μου.

Φιλικά, Γιάννης Μπαρδόπουλος

Υ. Γ. για σας Γιάννης, ή αν θέλετε μπορείτε να μου κολλήσετε και παρατσούκλι, το οποίο θα είναι δεκτό μονό από σας, από κανέναν άλλον.

Vassilis Papadolias είπε...

Καλησπέρα σε όλους..

θα ήθελα να ξαναγυρίσω στο θέμα. Νομίζω ότι εκτενής διάλογος μέσω blog comments είναι ιδιαίτερα επίπονος και δεν προσφέρεται.

Υπάρχουν πληροφορίες γι' αυτό το υποτιθέμενο συνέδριο στην Άνδρο; Ποιοι το οργανώνουν; Ποιοι συμμετέχουν;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

μολις τωρα εγινε σεισμος στην θεσσαλονικη......ειχατε πει κατι για 3 σεπτεμβριου αλλα τελικα εγινε 6...τι να πω!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι κάποιος ανώνυμος, να του θυμίσω το "Possible places only for this prediction: ".

και καλά τόσο πολύ ντρέπεται για την γνώμη του, όταν ο ίδιος ή η ίδια θεωρεί την γνώμη του ότι είναι για τα σκουπίδια, εγώ τι να πω. τουλάχιστον αν είμαι και λάθος, είμαι λάθος, γιατί είμαι μόνος μου. γιαυτό έκανα και την προσπάθεια πριν 2 χρονιά. και με "σταμάτησαν" φανταστείτε τι θα γίνει αν κάποια στιγμή μια ομάδα βγάζει τις προβλέψεις και αυξηθούν οι επιτυχίες. τότε θα λέμε ότι o εγκέλαδος θυμήθηκε το παλιό γλυκό από την γιαγιά του και γιαυτό έριξε και 6 ριχτερ.

άλλα το ξέχασα, ο ή η ανώνυμη-ος είναι πολύ ικανότερος από έμενα, φήμες λένε ότι εξαιτίας του ανωνυμου, έγινε σεισμός στην Πελοπόννησο ανοικτά της μεθωνης. θα σας πω τι έγινε, να δείτε που στηρίζω και την έγκυρη μου αστρολογική πρόβλεψη.

Ξέρετε ο "έγκυρος ανώνυμος" είχε στηση ένα καρτέρι αλά ζωνιανα στον εγκέλαδο, και κατέληξε η μάχη στην θάλασσα τότε ο Ποσειδώνας άφησε τα εσωτερικά του αέρια για να τους διάλυση. αυτά εγώ τα έμαθα μετά και με την μηχανή του χρόνου που έχω κλέψει από τον "έγκυρο ανώνυμο" με την βοήθεια του ουρανου πήδηξα πίσω στον χρόνο, και έκανα την μαϊμού ανάρτηση και πρόβλεψη.

και τώρα κάτι πιο ευθύ στον "έγκυρο ανώνυμο".

τι έγινε πουλάκι μου, βράζουμε, βράζουμε, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη εκεί θα βράζεις. το απολαμβάνω. ξέρεις τι είναι να έχεις τον Robert Hand και να λέει ότι λέει. να σου πω και κάτι μεταξύ μας, ο Καθηγητής που διαβάζεις παραπάνω μου τα έχει ψάλει κανονικά, στην ουσία και πίσω από τα κείμενα του λέει ότι είμαι μεγάλη διάνοια με "90% έμπνευση και 10% δουλειά". ταυτόχρονα μου έλεγε ότι είμαι και μεγάλος .............. γιατί δεν είμαι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΣ. άλλα τι να κάνουμε δεν θα γίνουμε πότε ξανθές. Άλλα ξέχασα, εσύ μάλλον δεν ασχολείσαι με τέτοια καθυστερημένα θέματα, ούτε γελοία σαιτ, αλήθεια πόσο καλά το εψαξες, για τα άλλα λινκ τι λες, για ότι έχω προσθέσει αυτά δεν ξέρεις να τα δεις; ή μήπως χάνεσαι και εσύ, άλλωστε το είπαμε είμαι άσχετος με τα κομπιούτερ, περιμένεις τώρα εσύ σοβαρές καταστάσεις. Ασχολήσου με κάτι πιο ανωτέρω από μένα και από άλλους. Άλλωστε, εσύ από ότι φαίνεται είσαι πολύ πιο σκεπτόμενο άτομο, μην ρίχνεις τόσο πολύ την επώνυμη προσωπικότητα σου.

όταν φτάσεις στο όριο βρασμού σε παρακαλώ χαμήλωσε το μάτι της κουζίνας, θα κολλήσεις στην κατσαρόλα και θα έχει μεγάλη πλάκα να κυκλοφορείς έτσι.

Και επί την ευκαιρία, κύριε καθηγητα, μετά και από σημερινό, είναι πολύ πιο επιτακτική η ανάγκη να μου κάνετε υποδείξει στο ποιον μπορώ να εμπιστευτώ. Φανταστείτε να είχα αρχίσει και να λέω και να βγαίνει κάποιος ανώνυμος και διεκδικη τα πρωτεία. Που τα έχω από το 1993. δεν πειράζει, άλλωστε με αυτόν τον τρόπο περνώ και μαθήματα για το πως θα πρέπει να συμπεριφερθω όταν θα αρχίσω να μεταδίδω την γνώση μου. Ώστε να μην έχω μετά παρατράγουδα.
Τελειώνοντας, σας παρακαλώ την υπόδειξη.

Γιάννης για σας,


Γιάννης Μπαρδόπουλος,

Ανώνυμος είπε...

www.emsc-csem.org

http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=list
τι λες ρε Μπαρδόπουλε, εισαι σοβαρος που ασχολησε με το Θωμακο. θα τρελαθουμε τελειως, δεν ξερεις οτι αλλαζει προσωπα σαν τρελος. τα Strom, maveric, etc. etc και ολα τα διαφορα ψευτοπριφιλ που εχει κανει στο παιδι που δημειουργησε και το σκοτωσε τι σου λενε, δηλαδη τι θελεις να σε κανει και σενα ρεζιλη οπως εκανε ολους τους αλλους. εσυ δεν πηρες το μαθημα σου, ας μας πει το παληκαρι που εγινε σεισμος, ειπαμε να θελουμε να σε ψησουμε οχι ομως και ετσι. να σε αφησουμε βορα στις ορεξεις του Θωμακου, εχουν αλλοι σειρα. Κατω τα χερια απο το φαγητο μου, ειναι δικος μου ο μεζες. Αν δεν εχει προβλημα, ειναι ανωτερος και ελπιζω να εχει τελειωση τις σπουδες στην Ιταλια, και να μην γυρισε ξυλο απελεκητο, γιατι πολιτικο γραφειο μηχανικου δεν εχει. ελπιζω να ξερει να ακολουθει ενα link. Θωμα, με αναγκασες να ξαναπαρω τα χαπια μου, με οτι μπαρουφες αμολας, φαντασου να ηταν ακομα ο αυγουστος ή μηπως πας με το παλιο ημερολογιο ακομα.
ειπαμε, οχι και ετσι, εμεις θα φαμε τον Bardoufes, Γιαννακη ελπιζω να το θυμασε το Bardufes. αντε θωμακο σου εδωσα και δωρεαν μια απο τις καλυτερες βασεις σεισμικων δεδομενων. καλα, ρε ειδα αυτο που λες οτι θα μιλησεις για αστρο*χαρτο*γραφια και ανατριχιασα, ειδα να βγαινει και ο δρακουλας απο το νεκροταφειο που εχεις για σαιτ. μην τολμησεις και φυγεις, τωρα τελευταια τα θριλερ ειναι και παλι τις μοδας. και κατι τελευταιο ειναι αληθεια η ημερομηνια που διαλεξν οι ξενοι φιλοι μας, για κοιταξε το καλυτερα μηπος γινει το Βατερλο σου. τι νομιζεις οτι δεν εχουν φτασει οι κοινησεις σου εκει που πρεπει.
ο Φιλος Αστρο*χαρτο*γραφος.

Ανώνυμος είπε...

βρε καλως τα παιδια, σαν τα χιονια, που χαθηκες φιλε αστρο*χαρτο*γραφε, με πικρανες, μαλον δεν ειμαι για δοντια σου, ουτε τα ακονονισες. ουτε τιποτα. θα σου γλιστρισω και θα παθεις πλακα. αληθεια ειδες ή ηρθες το dubai.

Ανώνυμος είπε...

Οι δυο τελευταιοι λετε αρλουμπες.Αυτο μονο.....

Ανώνυμος είπε...

ερημια!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αρλουμπες ή τουλουμες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφου κανατε την βολτα σας,σας ειδε ο κοσμος,αντε για νανακια,γιατι ο σοβαρος κοσμος θελει και αλλα να δει.Αν θελετε να γινετε φιρμες,γραφτε και λιγα σοβαρα λογια,γιατι χορτασαμε απο ΧΟΡΤΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ.Που εισαι θεοδωρα να τους στειλεις ολους στον Καιαδα της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

διπλωματικη τοποθετηση

Ανώνυμος είπε...

Πισω απο τις κουναριες κρυβεται ενας γιαλατσι-αστρολογος.Τον ρωτα η κουρουνα τι ωρα ειναι και αυτος απαντα ωρα ΜΠΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

[...δεν πειράζει, άλλωστε με αυτόν τον τρόπο περνώ και μαθήματα για το πως θα πρέπει να συμπεριφερθω όταν θα αρχίσω να μεταδίδω την γνώση μου. Ώστε να μην έχω μετά παρατράγουδα. ...]

Ανώνυμος είπε...

κατι ακομα, η κριτικη σας με εκανε λιωμα, ειδικα η τελευταια. ε, βεβαια τι να περιμενω οταν με σχολαιζουν τοσο εμπειρη σχολιαστες.!

Ανώνυμος είπε...

Σταματησετε τις υπερφιαλες αντιπαραθεσεις για το καλο τησ αστρολογιας.Οποιος θελει δημοσιοτητα ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και θα σας κανω προσωπικα ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.Ο Κορωνακης ζει στην κοσμο του,δεν θελει με τιποτε δημοσιοτητα,εχει τραβηξει και αυτος πολλα,αλλα δεν ειναι και σωστη θεση.Τα λογια ειναι λογια και τα εργα εργα.Κυριε Μπαρδοπουλε,καντε γνωστη την μεθοδο σας και αφηστε τους αλλους σας κρινουν.Διαφορετικα γινεστε,δυστυχως,γραφικος,οπως πολλοι αλλοι πριν απο σας και δυστυχως μετα απο σας.Ετσι ειναι το παιγχιδι της ζωης.Ενας ειναι ο ηρωας και ολοι οι αλλοι κομπαρσοι σε περιοδευοντα θιασο.

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο ανωνυμος!αληθεια ποιος ειστε ο χατζηνικολαου η η τρεμη?lol

Ανώνυμος είπε...

να την κανω γνωστη σε πιους, σε καποιους ανωνυμους που βριζουν, το 2006 εκανα μια προσπαθεια. και εφαγα ξυλο. στην ουσια με προστατεψε. τοτε και τωρα. και η αντιπαραθεση αυτη την στιγμη γινετε αν θα πω μια τεχνικη σε ανυνυμους. που δερνουν κιολας!
καλα το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερετε.
οσοι ζητατε, και ειστε πιο πολλοι απο οσους φαινονται εχετε καθηση και σπασει το κεφαλι σας. και ακομα να βρειτε ακρη. στο πρωτο κειμενο μου σε αυτο εδω το post τα εχω πει ολα στον καθηγητη, και εσεις ακομα να βρειτε ακρη. λυπαμαι, δεν φταιω εγω που δεν μπορειτε να σκεφτειτε.


Και ο κυριος Καθηγητης ακομα να μου κανει υποδειξη το ποιον μπορω να εμπιστευτω.


Υ.Γ. για περισοτερες λεπτομεριες μπορειτε να διαβαστε οτι εχω απαντηση στον Κ. Καπανταη, και απο μενα τελειωνει εδω. το αν θα πω την τεχνικη μου ειναι δικη μου υποθεση. και τα τελικα συμπερασματα βγηκαν και εδω απο την συμπεριφορα του ανωνυμου ή ανωνυμων, κλπ κλπ,

Γιαννης Μπαρδόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Οποιος κρατα για τον εαυτο του την γνωση,καλα κανει αλλα και οποιοι τον χλευαζουν καλα κανουν γιατι ακουνε μονο αερολογιες.Κρατα για τον εαυτο σου και δωστην σαν διαβατηριο στο Δικαστηριο των Μεγαλων Αστρολογων.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε κ.Μπαρδοπουλε.Ειμαι αρκετο γερος για να δινω συμβουλες σε νεους,που εχουν τα μυαλα πανω απο το κεφαλι τους.Αν θελετε να με ακουσετε πιεστε με οση δυναμη εχετε να σας πει την ιστορια της Ευρωπης Κεντρικης Τραπεζας ο κ.Κορωνακης.Απο αυτη θα βγαλετε χρησιμα συμπερασματα για την πορεια της ανακαλυψης.Τωρα θα καταλαβει ο κ.Κορωνακης ποιος ειμαι,αλλα ειμαι σε αλλες πολιτειες,δυσκολα να με φτασει καποιος.ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΕΧΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

Κύριε, Καθηγητά, δεκτές οι τότε συμβουλές, -στην δεκαετία 1990- που δεν με γνωρίζατε. Και όπως είδατε τα γεγονότα με έπεισαν να τις εφαρμόσω. Το βιβλίο και βέβαια θα βγει, Φυσικά στα ελληνικά αλλά και αγγλικά.. οι συμβουλές που δώσατε εκτιμήθηκαν και δεν θα γίνει το λάθος που συμβουλέψατε –τότε- να μην γίνει. Άλλωστε είδατε ότι και τα γεγονότα από τους ανώνυμους με πείθουν αδιάψευστα. Κατάλαβα γιατι δεν μου κάνατε κάποια υπόδειξη. Όλα καλά από μένα για σας. όσο για τους «ανώνυμους» αστούς να βράζουν στο ζουμί τους. Όταν θα μάθουν ότι όλα είναι τόσο μα τόσο απλά, σαν να κλέβεις μια σοκολάτα από μωρό παιδί και σαν να κανείς απλές μαθηματικές πράξεις, τότε να είστε σίγουρος ότι θα πονέσει ο τοίχος που βαράνε το κεφάλι τους. Γιατι δεν το σκέφτηκαν αυτοί. Σας ευχαριστώ, λυπάμαι μόνο που δεν θα μπορώ να την εξηγήσω σε σας θα είχαμε να κάναμε πολυ δουλεία μαζί. Αλλά ποτέ να μην λέμε μεγάλες κουβέντες. Ποίος ξέρει!

Γιαννης.

Και τώρα οι ανώνυμοι, καλά ρε φίλε με έκανες και πάλι λιώμα, τα αποτελέσματα μετράνε τα προσθέτω αργά και σταθερά, άλλωστε δεν είπες και τίποτα. Ότι, δήθεν, δεν έγιναν γεγονότα, αλλά κρίνεις γιατι δεν Εχεις μυαλό να σκεφτείς. Αν είχες φτάσει σε πανεπιστήμιο θα μάθαινες ότι η δομή της γνώσης χτίζεται καλύτερα από την πειραματική απόδειξη, η οποία είναι αυτά τα οποία βλέπεις. Και όχι μόνο την στείρα επανάληψη και επιβεβαιώσει παλιών συγγραμμάτων. Επανάληψη που μπορεί να την κάνει και μια μαϊμού. Αν θέλει κάποιος να πετύχει εφόσον τα ξέρει όλα σκέφτεται, απορεί και πειραματίζεται. Όταν η σκέψη είναι σωστή τα υπόλοιπα περιμένεις να τα δεις. Όπως αυτά που προσθέτω σιγά και σταθερά αυτές τις μέρες. Και που φυσικά εσύ είσαι ανίκανος να τις κανείς. Και να είσαι σίγουρος ότι αν τελικά γίνει το συνέδριο στη Άνδρο, που εύχομαι να γίνει στην Ελλαδα, κάτι ακούστηκε ότι ενδεχόμενα να είναι στον Μάιο. Αν είναι αλήθεια εγώ τότε έχω από τώρα να κάνω άλλες πιο σοβαρές εργασίες. Και δεν θα το δω από κοντά. Όποτε το αφήνω για το επόμενο διεθνές και αν μιλήσω τότε θα τα πούμε. Οι ειδήσεις θα σου έρθουν από το εξωτερικό. Και θα έχω την απαίτηση να είναι και μοναδικά ελληνικό. Γιατι όπου έχω βασιστεί εχεις βασιστεί και εσύ και όλοι οι άλλοι αστρολόγοι, και οι μαθηματικοί αλγόριθμοι είναι κοινής αποδοχής και δεν έχουν πνευματικά δικαιώματα, έχουν όμως τα συγγράμματα και οι επιστημονικές αποδείξεις, κάπως έτσι είναι και όλες οι πλανητικές συσχετίσεις. Και αυτές τις ξέρεις και εσύ, και όλοι οι άλλοι. Αλλά δεν μπορείς, όπως και όλοι οι άλλοι. Γιατι όταν θα αντιγράψεις θα πρέπει να αποδείξεις και λάθη, γιατι έγιναν και τα σωστά. Πράγμα που δεν μπορείς. Θα σου φύγουν προβλέψεις και θα πρέπει να ξέρεις γιατι σου έφυγαν, γιατι είσαι λάθος. Λεπτομέρεια που δεν την ξέρεις. Μαθέ τις λεπτομέρειες για το πώς εγινε η κατοχύρωση του τηλεφώνου από τον Bell και από τον ανταγωνιστή του. Άντε, σου δίνω και συμβουλές για να εχεις κάποια πιθανότητα διεκδίκησης. Από τώρα θα Εχεις και σκέψεις, και φυσικά λόγο ύπαρξης.

Γιαυτο πουλάκι μου θα σε αφήσω να βράζεις.

Από μένα, τελικά η όλη ιστορία τελειώνει εδώ, όπως είπα πριν μια εβδομάδα, λυπάμαι που φάνηκες τόσο λίγος, εγώ έχω παραδεχτεί ότι υπάρχουν και καλύτεροι από μένα, και κοιτάω το σύνολο να είναι Έλληνες Αστρολόγοι. Εσύ είσαι λίγος και τυχαίος και θέλεις να πικάρεις. Τι να κάνουμε έτσι είναι οι τυχαίοι, γιαυτο είσαι και ανώνυμος και θα παραμείνεις όπως ανώνυμη είναι και η μάζα. Δεν μπορείς και ούτε θα μπορέσεις ποτέ να ξεχωρίσεις.

Εγώ είμαι με το όνομα μου, Γιάννης Μπαρδόπουλος