13.7.08

Οι Αστρολογικες αντιγραφες καλα κρατουν.....



Αλλο low budget κι άλλο no budget. Ενότητα με ζώδια θέλουν να έχουν οι παρουσιαστές της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «6 με 11 μαζί» στον ΑΝΤ1 αλλά το ταμείον είναι μείον. Για να κάνουν την οικονομία τους, λοιπόν, έβαλαν την συμπαρουσιάστριά τους να μαζεύει τις αστρολογικές προβλέψεις από τα έντυπα και να τις παρουσιάζει, βάζοντας τη δική της πινελιά.

Την περασμένη Τρίτη, για το ζώδιο του Ταύρου η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια-αστρολόγος προέβλεψε μόνο κρεβάτι και σεξ. «Ταύρος εν κρεβατοπωλείο» συμπλήρωσε ο Γιώργος Καραμέρος σηκώνοντας ένα ψυχρό κύμα αέρος μέσα στο καυτό καλοκαίρι που διανύουμε.

ON OFF - 13/07/2008

Ο Πανοπουλος ανοιξε σχολη και οι καλοι μαθητες του αντιγραφουν οτι πετα και οτι κολυμπα.Καποιος μου ειπε οτι θα ειναι ο αστρολογος στο Μεγαλο Καναλι στην πρωινη ζωνη.Τι αλλο θα δουν τα ματακια μας.............

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους...

Η δευτερογενής τηλεόραση δεν είναι κάτι νέο. Εδώ και καιρό οι πρωινές εκπομπές διαβάζουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Λογικό είναι ότι θα έμπαιναν και στη λογική αυτή για την αστρολογία κάποια στιγμή. Τουλάχιστον λένε από ποια έντυπα διαβάζουν κάθε φορά; Ας τους κάνουν και λίγη δωρεάν διαφήμιση...

Β.Παπαδολιάς

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αλλο να διαβαζεις πρωτοσελιδα και αλλο να διαβαζεις ημερησιες προβλεψεις απο αστρολογικα περιοδικα.Εδω εχουμε λογοκλοπη πνευματικης εργασιας,ασχετα αν συμφωνεις η οχι με τα λεγομενα του αστρολογου.Με μηδεν κοστος κανεις εκπομπη και βεβαια οικονομας περισσοτερα απο τον αστρολογο που κλεβεις.Μεσα σε ενα καπιταλιστικο συστημα αυτο δεν ειναι πρεπον αλλα και ποινικα κολασιμο.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν επιφυλάσσομαι γιατί δεν είμαι νομικός. Με την απλή μου λογική πάντως δε βλέπω πώς οι ανάγνωση δημόσιων εκδόσεων είναι ποινικά κολάσιμη. Ο δημοσιογράφος δεν ισχυρίζεται ότι αυτό είναι δική του δουλειά για να πει κανείς ότι κλέβει πνευματική ιδιοκτησία. Σχολιάζει ένα γεγονός της επικαιρότητας. Επικαιρότητα είναι μεταξύ άλλων και ο δημόσιος έντυπος λόγος. Αλλίμονο αν δεν μπορούσε να σχολιάσει/ κριτικάρει κανείς τις εκπομπές / εκδόσεις άλλων. Τότε θα ήταν όλοι στο απυρόβλητο και καθένας θα έγραφε ό,τι ήθελε.

Αφήστε που και στο ραδιόφωνο από ό,τι ξέρω οι περισσότεροι δημοσιεύματα περιοδικών σχολιάζουν για να γεμίσουν το χρόνο τους. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...

Β.Παπαδολιάς

Ανώνυμος είπε...

Όλα αυτά φυσικά εφόσον κάποιος κάνει όντως δημοσιογραφική δουλειά και κρίνει / αξιολογεί. Όχι όταν απλά γεμίζει την εκπομπή του διαβάζοντας τις δουλειές άλλων. Στην τελευταία περίπτωση θα συμφωνήσω μαζί σας. Μόνο που δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να αποδείξει νομικά πού σταματάει το πρώτο κι αρχίζει το δεύτερο.

Β.Παπαδολιάς

ΥΓ: Συγχωρήστε και την πολυλογία μου

Ανώνυμος είπε...

H Αυγερινού, πάντως, που ήτανε με τον Αρναούτογλου στο Mega, το Ζωή & Ζώδια το είχε ξεσκίσει. Εκτός από της προβλέψεις, έπαιρνε και ολόκληρα άρθρα (όπως της Μεντάκη για τις εκλείψεις, πχ) και τα διάβαζε για δικά της...
Δ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον όμως ο Πανόπουλος- αν δεν κάνω τόσο λάθος- έχει και ένα πτυχίo από Mayo η από Faculty of Astrological studies (ένα από τα δυο). Η Πατέρα που τόσα χρονια έλεγε ότι της κατέβαινε δεν είχε τίποτα.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Η κ.Πατερα εχει διπλωμα,κατα δηλωση της,απο Mayo.Αυτα για την αληθεια του πραγματος

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ είμαι μέγας Ναπολέων, πτυχιούχος φυσικά, κατά δήλωσή μου :)
Δ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

οχι, η κ.Πατερα διεκοψε tη φοιτηση stη Mayo.

Ανώνυμος είπε...

Η Λίτσα Πατέρα έχει το Δίπλωμα από το Mayo School of Astrology. To έχω δει με τα μάτια μου. Κάποιοι από εσάς μιλάτε και λέτε ό,τι θέλετε. Ο Πανόπουλος τι είναι? Στην ιστοσελίδα του δεν λέει τίποτα για τον εαυτό του. Αν είχε κάποιο δίπλωμα, δεν θα το'λεγε???

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, η Λίτσα Πατέρα πήρε το Certificate από to Mayo School of Astrology το 1984. ΔEN έχει πάρει Diploma όπως λέει.