25.5.08

Αστρολογία~ Dima Bilan: ο νικητής της Eurovision!

Και ο νικητής της Eurovision Αιγόκερως. Dima Bilan, γεννήμενος στις 24 Δεκεμβρίου του 1981. Έβλεπες στα μάτια του την έκφραση του νικητή μέρες πριν. Σαν να σου έλεγε: « εγώ ήρθα για να πάρω το πρώτο βραβείο και τίποτε δεν μπορεί να με εμποδίσει». Παρακολουθώντας χτες το βράδυ τον διαγωνισμό είδα καλούς επαγγελματίες τραγουδιστές στην πλειοψηφία τους. Εκ των οποίων άλλοι είχαν αυτοπεποίθηση, άλλοι δεν είχαν τόση. Όταν τελείωσε την εμφάνιση του ο Bilan είπα: « αυτός φαίνεται να είναι στυγνός επαγγελματίας».

Με Άρη, Κρόνο και Πλούτωνα στο Ζυγό και Αφροδίτη στον Υδροχόο έχει αυτό το κάτι της χρυσόσκονης που τον κάνει μαγνητικό και λαμπερό στα μάτια μας. Και πώς να μην κερδίσει αφού ο transit Πλούτωνας ( ανάδρομος) έκανε όψη συνόδου με τον Ήλιο του. Ο βαρύς αυτός πλανήτης στην διέλευση του από τον Ήλιο μας δίνει ενέργεια και δύναμη! Η τελική έκβαση των πραγμάτων είναι θετική και φαίνεται πως γίνεται σχεδόν πάντα για το δικό μας όφελος! Οι λέξεις κλειδιά εδώ είναι: σας καθηλώνω!

Ο transit Πλούτωνας έρχεται να μεταμορφώσει την ζωή του. Βοήθησε και ο transit Διας βέβαια. Ίδη έχει συμβόλαιο με τον μάνατζερ των Διασήμων ( Μαντόνα, Τίμπερλευ) τον Τίμπαλαντ ( ή κάπως έτσι) και ανοίγει τα φτερά του στην Αμερική. Του αξίζει γιατί δούλεψε σκληρά! Βέβαια η αρνητική πλευρά του Πλούτωνα είναι πως μέσα σε τόση έπαρση και ισχύς ο Dima έχει εμμονές και το αίσθημα του ανικανοποίητου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: