26.3.08

Αστρολογία~ Surf's Up moovie~


Υπό την σκηνοθετική ματιά του Chris Buck .

O Cody Maverick ένας μικρός πιγκουΐνος, αποφασίζει να φύγει από τον τόπο που γεννήθηκε για να λάβει μέρος σε αγώνες σέρφ. Η απόφαση αυτή είναι βασισμένη στο κοχύλι μενταγιόν που του είχε δώσει κάποτε, ο σπουδαίος σέρφερ Ζι. Πριν λάβει μέρος στους αγώνες μπλέκει σε μια σειρά από περιπέτειες οι οποίες θα του αλλάξουν την ζωή. Εξυμνείται η φιλία και η προσπάθεια. Σημασία έχει να κάνεις το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Ωραία εφέ, διάλογοι και εξαιρετικά γραφικά! Στο τέλος θριαμβεύει το καλό! Οι συγγραφείς Don Rhymer (Big Momma's House, The Santa Clause 2, Agent Cody Banks 2: Destination London, The Honeymooners, Deck the Halls Surf's Up. ) και Ash Brannon (σκηνοθέτησε το toy story).

Ο Shia LaBeouf στον ρόλο του Cody Maverick.Γεννημένος στις 11 Ιουνίου του 1986. Ηθοποιός και κωμικός! Με Ήλιο στο ζώδιο των Διδύμων, Ερμή και Αφροδίτη ο LaBeouf είναι ο απόλυτος καλλιτέχνης.
Ο Ερμής στον ευαίσθητο Καρκίνο είναι μια άριστη θέση για τα επαγγελματικά του αφού η ερμηνεία ενός ρόλου, χρειάζεται ταύτιση και πολύ συναίσθημα. Αν προσθέσουμε και τον Χείρων στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ήλιο του, ο Shia LaBeouf μιλά πολύ, είναι δημιουργικός, έχει το χάρισμα της αυτοέκφρασης αλλά είναι ευαίσθητος στην κριτική…
Η όψη 135 μοιρών Ηλίου – Ποσειδώνα δίνει μεγάλα αποθέματα φαντασίας. Αυτό σημαίνει πως το δυνατό του σημείο είναι η εργασία του μια και στην προσωπική του ζωή διακατέχεται από το σύνδρομο Θύτη- Θύματος.

H Zooey Deschanel δανείζει την φωνή της στον χαρακτήρα της
Lani Aliikai . Γεννημένη στις 17 Ιανουαρίου του 1980. Ηθοποιός και τραγουδίστρια. Έχει έναν δυνατό πλανητικό συνδυασμό Ηλίου – Σελήνης και Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου. Η έκπληξη είναι η καλλιτεχνική Αφροδίτη στους Ιχθύες.

Το αδύναμο σημείο της Zooey είναι πως ενώ έχει στόχους και μπορεί να είναι προσηλωμένη για χρόνια αν ερωτευτεί το λάθος άτομο, μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.( Όψη 135 μοιρών Ποσειδώνα – Χείρων).


Tα δυο αυτά παιδιά έχουν σύνοδο Σελήνης, Ερμή ( Zooey) – Άρη (Shia). O Ποσειδώνας της Zooey πέφτει επάνω στον Ουρανό του Shia. Υπάρχει καλή διανοητική επαφή. Εκείνος που σπάει την ρουτίνα στην επαγγελματική τους σχέση είναι ο Shia. Άλλωστε η Zooey θεωρεί πως η φαντασία και τα αισθήματα είναι σημαντικότεροι οδηγοί από την λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: