25.3.08

Αστρολογία~ Butterfly on a Wheel~ Μέρος ΙI

Σύνδεση με τα προηγούμενα...
O
Gerard Butler (300, Phantom of the Opera) υποδύεται τον Neil, υπερεπιτυχημένο επαγγελματία, σχεδόν να ζει το "αμερικάνικο όνειρο" με τη γυναίκα του Abby, η αλλιώς την Samuel Jackson των γυναικών, Maria Bello (όπου γάμος και χορός...). Όμως όπως η αλήθεια και οι ταινίες λένε - σε αυτή την περίπτωση συμφωνούμε - κάτι πάντα κρύβεται πίσω από μία τόσο ευτυχισμένη οικογένεια και αυτό το κάτι θα έρθει να εκμεταλλευτεί ο κύριος Tom Ryan (Pierce Brosnan) και να εισβάλλει στις ζωές τους, με τρόπο που δε θα μπορούν να του το αρνηθούν.(
http://www.themoviescult.gr/)


Η Maria Elana Bello (Abby) γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1967. Σπούδασε Πολιτικές επιστήμες στο Villanova University και ήθελε να γίνει δικηγόρος. Παράλληλα όμως πήρε μαθήματα υποκριτικής και εγκατάλειψε ( όψη αντίθεσης Ηλίου ( Κριός) / Άρη ( Ζυγός) και σύνοδος Πλούτωνα – Ουρανού στην Παρθένο).
Η Μαρία με έναν ισχυρό Ποσειδώνα στο ζώδιο του μυστικιστικού Σκορπιού και με την όψη αντίθεσης Ηλίου – Άρη ήξερε πολύ καλά πώς μέσω του ρόλου της, θα βρει το χρυσό κινηματογραφικό κλειδί για να αναστατώσει τον τηλεθεατή βάζοντας τον στην αντίστοιχη θέση.
Αν προσθέσουμε και τον Χείρων στους Ιχθύες η Μαρία ήξερε πολύ καλά τι σημαίνει η ψυχολογική βία, από το πατρικό της περιβάλλον.


Η Maria Bello έχει μια πολύ αρμονική συναστρία με τον Gerard Butler αφού ο Διας του δεύτερου βρίσκεται σε όψη συνόδου με τον γενέθλιο Άρης της. Εδώ η ενέργεια αλλά και η δράση της Bello κατευθύνεται από τον Gerard Butler θετικά με αποτέλεσμα να την διοχετεύει δημιουργικά! Ο κοινός παρονομαστής, ο Ποσειδώνας στον Σκορπιό η λατρεία για τον κινηματογράφο ( ψευδαισθήσεις).

Από την άλλη ο Βόρειος δεσμός του Mike Barker του σκηνοθέτη πέφτει πάνω στην Αφροδίτη της Bello. Καρμικός σύνδεσμος και η ευεργεσία της Bello από τον σκηνοθέτη. Αυτοί οι δυο άνθρωποι ήταν προγραμματισμένο από την μοίρα να βρεθούν!

Ο Pierce Brosnan γεννημένος στις 16 Μαΐου του 1953. Ταύρος. Ο Pierce αν και αμφισβητήθηκε ανοικτά δεν είναι καθόλου τυχαίος στην κινηματογραφική οθόνη. Σελήνη και Ουρανός στο ζώδιο του Καρκίνου. Μπορεί να ενσαρκώσει πολλές γκάμες ρόλων αν και τον συνηθίσαμε σε αυτόν του πράκτορα 07. Δεν πειράζει όμως κάνει στροφή 180ο μοιρών με αυτή την ταινία. Η όψη πενταγώνου Αφροδίτης – Χείρων μας δείχνει πως θα ήταν καταπληκτικός και ως δάσκαλος υποκριτικής. Ο Χείρων του σε όψη συνόδου με την Αφροδίτη του σκηνοθέτη δηλώνει πως αποτελεί πηγή καλλιτεχνικής έμπνευσης αλλά και την βοηθά σκηνοθετικά!

Ο ανάδρομος Ποσειδώνας του Pierce συναντά τον ανάδρομο Άρη της Bello στο κινηματογραφικό πανί και το αποτέλεσμα είναι κινηματογραφική μαγεία!

Αν προσθέσουμε και την όψη συνόδου Δια ( Butler) – Ποσειδώνα (Pierce) & Άρη ( Butler) – Βορείου δεσμού του Pierce αστρολογικά τουλάχιστον φαίνεται πως η συνάντηση αυτών των τεσσάρων ατόμων ήταν γραμμένη από το χέρι του κινηματογραφικού θεού!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε το άρθρο σου για τον Μπρόσναν.