22.3.08

Αστρολογία~Ντέμης Νικολαϊδης: «Εγώ είμαι υπεύθυνος»!

Ανέλαβε την ευθύνη για όλα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Για το κακό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Για την διαφαινόμενη απώλεια του τίτλου. Για την απομάκρυνση του Φερέρ. Λογικό είναι να φταίει (σχεδόν) για όλα ο Ντέμης Νικολαϊδης. Το θέμα είναι αν μαθαίνει από τα λάθη του.Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι, μίλησε για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΑΕΚ. Πέρα και πάνω από όλα, θέλει να δει την ομάδα του να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο. Πρότεινε μάλιστα, σε όποιον δεν ενδιαφέρεται για καλό ποδόσφαιρο, αλλά μόνο για τίτλους, να γίνει Ολυμπιακός!(e-tipos)

Ο Θεμιστοκλής Νικολαίδης γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 1973. Ο τρόπος που χειρίζεται τα ΜΜΕ έχει σίγουρα δυναμική και τεχνική ( σύνοδος Πλούτωνα – Ερμή) αλλά και βάθος στον τρόπο σκέψης του. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει θα ήταν μια φράση που θα του ταίριαζε γάντι.

Οι δυσκολίες για εκείνον απλά είναι μια πρόκληση μια και έμαθε να τις αντιμετωπίζει από πολύ μικρό παιδί ( τετράγωνο Ηλίου – Κρόνου). Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου δίνει επιμονή, εμμονή και ισχυρογνωμοσύνη. Έτσι αυτά τα λίγα ενδεικτικά.Ο transit Άρης μόλις που πάει να αγγίξει τον γενέθλιο Κρόνο του. Η θετική πλευρά της όψης είναι πως ίδη έχει ξεκινήσει μια περίοδος σκληρής δουλειάς. Η αρνητική πως νιώθει αδύναμος και ανίσχυρος. Είναι πεσμένο το ηθικό του. Θυμηθείτε πως ο Νικολαίδης θα ήταν εξίσου καλός και στο γράψιμο. Πιθανών τα τερτίπια του Ποσειδώνα να τον οδηγήσουν εκεί…

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ντεμης Νικολαιδης θα παρει ποτε πρωταθλημα με την ΑΕΚ η μονο στα λογια θα μενει? Υπαρχει περιπτωση να φυγει?Υπαρχει περιπτωση να ερθει ο Δημητρης Μελισσανιδης στην ΑΕΚ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΗΛΜΑ PLZ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ???? ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ???????????????????????????????????????????????????

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ειναι καιρος να δουμε το ωροσκοπιο της ΑΕΚ και που βαδιζει αυτη η ομαδα μετα τις τελευταιες εξελιξεις????