25.2.08

Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΛΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σαν σημερα αρχισε η αποσταλινοποιηση στα πλαισια του 20 συνεδριου ΚΚΣΕ
Ας δουμε τι λεει η συναστρια του ωροσκοπιο του Σταλιν με την συνεδρια του ΚΚΣΕ

Ο Διας του Σταλιν σε συνοδο με τον Ηλιο της συνεδριας του ΚΚΣΕ
Η Αφροδιτη του Σταλιν σε συνοδο με τον Κρονο της συνεδριας του ΚΚΣΕ
Ο Ουρανος και Σεληνη του Σταλιν σε συνοδο με Σεληνη,Δια και Πλουτωνα της συνεδριας του ΚΚΣΕ
Ο Κρονος του Σταλιν σε συνοδο με την Αφροδιτη της συνεδριας του ΚΚΣΕ.

Τι ωραιοι συνδιασμοι,που λενε πολλα σε αυτους που ξερουν την συμβολικη γλωσσα της Πολιτικης Αστρολογιας.

2 σχόλια:

medousa είπε...

Άρης και Πλούτωνας στο ζώδιο του Ταύρου πολύ σκληρότητα...

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή! Έρχεται σεισμός...



«Προσοχή συναγερμός, σεισμός σε πέντε δευτερόλεπτα: τέσσερα, τρία, δύο ένα...»: Οι Ιάπωνες θα προειδοποιούνται για επικείμενη ισχυρή σεισμική δόνηση λίγα δευτερόλεπτα πριν, χάρη σε ένα μοναδικό στον κόσμο σύστημα.
Στο παρελθόν οι προειδοποιήσεις αυτές είχαν ως αποδέκτες κυβερνητικές υπηρεσίες, πυρηνικούς σταθμούς ή εταιρείες σιδηροδρόμων. Στο εξής θα δημοσιοποιούνται από τα μέσα ενημέρωσης και με τηλεβόες σε δημόσιους χώρους.
Ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές που εκπέμπουν σήμα συναγερμού μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε κάθε σπίτι, από εταιρείες ηλεκτρονικών, εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ή διαχειριστές πολυκατοικιών.
Καρπός πολυετούς έρευνας, το σύστημα αναπτύχθηκε από την Meisei Electric Co. και χρησιμοποιείται από την Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Βασίζεται στη διαφορά ανάμεσα στις ταχύτητες διάδοσης δύο τύπων κυμάτων που εκπέμπονται πριν από έναν σεισμό.
Εκατοντάδες σεισμογράφοι της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, διάσπαρτοι στο αρχιπέλαγος της Ιαπωνίας, ανιχνεύουν τα «κύματα P» και ενημερώνουν το σύστημα, προτού ακολουθήσουν οι δονήσεις «S», που προκαλούν καταστροφές.
Τα κύματα P, τα οποία διαδίδονται με διπλάσια ταχύτητα, μπορούν να ανιχνευθούν μερικές δεκάδες δευτερόλεπτα πριν από την έλευση των καταστροφικών κυμάτων S, γεγονός που επιτρέπει να ηχήσει ο συναγερμός μόλις πριν από τη σεισμική δόνηση.
Αν και το χρονικό διάστημα πριν από τον σεισμό είναι πολύ μικρό, επιτρέπει τον σημαντικό περιορισμό των υλικών ζημιών και τον αριθμό των θυμάτων.
Λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να σταματήσει η λειτουργία ενός πυρηνικού σταθμού, ενός γερανού, ή η πορεία ενός τρένου υψηλής ταχύτητας.

Όσο για τους πολίτες, έχουν αρκετά δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να σβήσουν την κουζίνα υγραερίου, που αποτελεί την κύρια αιτία πυρκαγιών, να ανοίξουν την εξώπορτα, να απομακρυνθούν από ασταθή έπιπλα ή να βρουν καταφύγιο κάτω από το τραπέζι.
Ο συναγερμός θα ηχεί μόνο για τις ισχυρές δονήσεις, ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία συνεχούς πανικού σε μια χώρα όπου οι σεισμοί είναι εξαιρετικά συχνοί.
Σύμφωνα με τον Κιμίρο Μεγκούρο, ειδικό σε θέματα αστικής προστασίας στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο, ο αριθμός των θυμάτων από σεισμούς μπορεί να μειωθεί μέχρι και κατά 90%, εάν ο κόσμος έχει στη διάθεσή του δέκα δευτερόλεπτα για να προετοιμαστεί.
«Για να αντιδράσουμε σωστά πρέπει να φαντασθούμε ακόμη και τον θάνατό μας», τονίζει.
Πολλές εταιρείες έχουν αναπτύξει τερματικά υποδοχής του συναγερμού. Η Matsushita, για παράδειγμα, σκοπεύει να προσθέσει τη λειτουργία «συναγερμός σεισμού» στα βιντεόφωνα της εισόδου των κτιρίων.
Η εταιρεία οικοδομικών εφαρμογών του ομίλου Sanyo έχει μάλιστα κατασκευάσει μια κατοικία πλήρως συμβατή με το σύστημα: Όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός, η παροχή υγραερίου διακόπτεται αυτομάτως, τα φώτα ανάβουν και οι κουρτίνες κλείνουν για να εμποδίσουν την εκτόξευση θραυσμάτων από τζάμια.