26.2.08

Αστρολογία~Ανεβαίνει συνεχώς η τιμή του Πετρελαίου~



Ξανά πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι κινείται η τιμή του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές σήμερα το απόγευμα, για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα δύο μηνών. Η τιμή του προθεσμιακού αμερικανικού ελαφρού αργού αυξήθηκε κατά 1,13 δολάρια και στις 18:40 ώρα Ελλάδος βρισκόταν στα 100,36 δολάρια το βαρέλι, στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Ν.Υόρκης. Στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων του Λονδίνου, η τιμή του πετρελαίου τύπου μπρεντ, συμβολαίου Μαρτίου, βρισκόταν στα 98,70 δολάρια ανά βαρέλι.( ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ).

Αλλά από ποιον πλανήτη αντιπροσωπεύεται ο μαύρος χρυσός? Από τον Ποσειδώνα.
«Το πετρέλαιο (από το ελληνικο πέτρα και έλαιο, "λάδι της πέτρας" / λατινικά Oleum - έλαιο), που μερικές φορές στην καθημερινή γλώσσα αποκαλείται και μαύρος χρυσός ή τσάι του Τέξας, ειναι ενα παχύρευστο, μαύρο ή βαθύ καφετί ή πρασινωπό υγρό ορυκτό, που αποτελεί και τη σπουδαιότερη σήμερα φυσική πηγή ενέργειας».( ΒΙΚΙΠΕΔΕΙΑ)

Ας κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και θα θυμηθούμε πως η πρώτη πετρελαϊκή κρίση (1973) ανέβασε την τιμή του βαρελιού από 2,5 δολάρια στα 11 και η δεύτερη (1979) ανέβασε τη τιμή στα 40. Οι δυο αυτές πρώτες κρίσεις είχαν σαν συνέπεια οι περισσότερες χώρες να καταρρεύσουν και μάλιστα χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να συνέρθουν…Σήμερα μιλάμε για 100 δολάρια το βαρέλι, ανήκουστο και έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Και ξέρετε πολύ καλά πως όταν ανεβαίνει ο μαύρος χρυσός ακριβαίνουν τα πάντα.

Τώρα αν σκεφτείται πως το 1973 ο Πλούτωνας και ο Ποσειδώνας ήταν στο ζώδιο του Ζυγού και του Τοξότη, με Κρόνο στους Διδύμους αλλά όχι όλο το έτος. Το 1979 Πλούτωνα στο ζώδιο του Ζυγού ανάδρομο, Ποσειδώνα στο ζώδιο του Τοξότη ανάδρομο και Κρόνο στην Παρθένο . Φαντάζομαι πως κάθε φορά που έχουμε τετράγωνο Ποσειδώνα – Κρόνου κάτι τέτοιο είχαμε εκείνα τα έτη ( 1973, 1979), η τιμή του μαύρου χρυσού θα ανεβαίνει…

Προσθέστε τώρα και Βόρειο δεσμό στο ζώδιο του Υδροχόου και Ποσειδώνα στην ίδια θέση τι λέτε να συμβεί με το πετρέλαιο? Σκεφτείτε πως ο Βόρειος δεσμός έχει την φύση του Δια και δηλώνει κατά συνέπεια επέκταση…Αύξηση λοιπόν στην τιμή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: