22.1.08

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω β΄μέρος~



Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός πως είχα αφήσει τις διελεύσεις από τα τελευταία επτά ζώδια ανολοκλήρωτες. Είχα τον λόγο μου και ποιος ήταν αυτός? Θα τον δείτε παρακάτω:

Η διέλευση του Πλούτωνα στην Παρθένο την τελευταία τουλάχιστον φορά ξεκινά από το 1956 καταλήγει το 1971. Η γενιά η οποία γεννήθηκε κάτω από την επιρροή του ενδιαφέρονται με το πώς θα είναι παραγωγικοί, πως θα έχουν μια καλή εργασία και μια καλύτερη υγεία. Με την εισαγωγή των πρώτων αυτοματοποιημένων ρομπότ, οι υπάλληλοι που απασχολούνται . στη βαριά βιομηχανία απελευθερώθηκαν (στην τραυματική ανεργία) και οι βιομηχανίες υπηρεσιών άρχισαν την άνοδό τους Για πρώτη φορά κάνει την εμφάνιση του το αντισυλληπτικό χάπι. Αν και οι γεννήσεις εκείνη την περίοδο ήταν αυξημένες.Αλλά όλα αυτά χωρίς πολλές φανφάρες σε καθολική αντίθεση με την γενιά που γεννήθηκε κάτω από την επιρροή του Πλούτωνα στον Λέων. Έτσι καταλαβαίνουμε πως οι άνθρωποι αυτοί είναι πιο συνετοί και προσγειωμένοι και τους απασχολούν τα κοινωνικά πρέπει…Ενδεικτικά αναφέρουμε:
1. Το 1961 ο Γιούρι Γκακάριν είναι ο πρώτος άνθρωπος που πετά στο διάστημα.
2. Το 1961 χτίζεται το τείχος του Βερολίνου.
3. Το 1963 στην Νέα Υόρκη ο Τζέημς Πλίμτον εφευρίσκει τα πατίνια με ροδάκια.
4. Το 1964 στις ΗΠΑ, ο γενικός χειρουργός Λούθερ Τέρι, εκδίδει την πρώτη έκθεση για τις βλαπτικές παρενέργειες του καπνίσματος
5. Το 1968 καταλήψεις πολλών πανεπιστημίων από φοιτητές. Η Άνοιξη της πράγας.

Η διέλευση του Πλούτωνα από το ζώδιο του Ζυγού ξεκινά το 1972 και τελειώνει το 1984. Η γενιά η οποία γεννήθηκε κάτω από την επιρροή του είναι παθιασμένη με την τέχνη. Η αισθητική και η θηλυκότητα πήραν άλλη μορφή , καθώς οι στηθόδεσμοι καηκαν, και οι άνθρωποι πολέμησαν για τα ίσα δικαιώματα . Οι ρόλοι αντιστράφηκαν , οι γυναίκες απέδειξαν ότι θα μπορούσαν να διαχειριστούν πολύ καλά χωρίς το αντίθετο φύλο. Οι άνδρες αγάπησαν τους άνδρες, και οι γυναίκες αγάπησαν τις γυναίκες. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
1. Το 1973 αρχίζει η δίκη για το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ (ΗΠΑ).
2. Το 1973 έχουμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
3. Το 1984 Η Σοβιετική κοσμοναύτις Σβετλάνα Σαβίτσκαγια (Svetlana Savitskaya) είναι η πρώτη γυναίκα που "περπάτησε" στο διάστημα.

Η διέλευση του Πλούτωνα από τον Σκορπιό ξεκινά το 1984 και τελειώνει το 1995. Η επιρροή του Πλούτωνα στην γενιά αυτή έχει ως αποτέλεσμα την εμμονή με σεξουαλικά θέματα αλλά ταυτόχρονα έχουμε και την πρώτη βιολογική επανάσταση με την εμφάνιση των ανθρώπινων κλώνων. Έτσι λοιπόν έχουμε την εφάνιση του AIDS και την χρήση των προφυλακτικών παντού. Οι σεξουαλικές συνήθειες αλλάζουν και οι κυβερνήσεις είναι αναγκάσμενες πλέον να λάβουν μέτρα για την δημόσια υγεία.

Η διέλευση του Πλούτωνα από τον Τοξότη ξεκινά από το 1995 – 2008. Η γενιά η οποία γεννήθηκε κάτω από την επιρροή του την απασχολούν θέματα παιδείας , θρησκείας και τρομοκρατίας. Οι πολιτισμοί οδηγήθηκαν σε πόλεμο ιδεών μεταξύ τους. Σκεφτείτε απλά τους μουσουλμάνους εξτρεμιστές…

Και πάμε τώρα στο κυρίως θέμα. Η διέλευση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ξεκινά το 2008 και καταλήγει το 2024. Μιλάμε για κοινωνική ανύψωση ή κάθετη πτώση. Θα σπάσουν οι κοινωνικές δομές. Η δημοκρατία θα κινδυνέψει και πιο απόλυτης μορφής πολιτικά συστήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους (δικτατορικά). Ο λαός θα αντιδράσει . Τα καύσιμα θα ανέβουν και γενικά η παγκόσμια οικονομία θα κινδυνέψει!!!


«ΜΑΖΙΚΕΣ ρευστοποιήσεις που «απεικονίζουν» στην πράξη τους φόβους για ύφεση στις ΗΠΑ, σημειώθηκαν χθες στα διεθνή χρηματιστήρια, θυμίζοντας ανάλογες αντιδράσεις των αγορών την 11η Σεπτεμβρίου 2001, με το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους. Αυτή τη φορά, ο τρόμος για τις αγορές έρχεται από την παρατεταμένη πιστωτική κρίση, τα προβλήματα ρευστότητας, τη δυσπιστία που γεννούν στους επενδυτές οι προοπτικές του τραπεζικού τομέα και την πεποίθηση ότι οι κεντρικές τράπεζες, και δη η FED, όχι μόνο υπολείπονται των εξελίξεων, αλλά ό,τι και να κάνουν με «όπλο» τα επιτόκια δεν θα είναι ικανό για να αναστρέψει την αρνητική κατάσταση.Χθες, με κλειστή την αγορά της Νέας Υόρκης (λόγω της ημέρας Μάρτιν Λούθερ Κινγκ), τα χρηματιστήρια της Ευρώπης έκαναν βουτιά, με τον DAX της Φραγκφούρτης να καταγράφει απώλειες στη διάρκεια της συνεδρίασης άνω του 6,5%, χάνοντας μέχρι και 500 μονάδες από τα υψηλά του. Σημειώνεται ότι ανάλογη εικόνα είχε να επιδείξει ο DAX από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 όταν υποχώρησε από τις 4.670 στις 4.273 μονάδες, καταγράφοντας απώλειες της τάξεως του 8%. Πλήγμα στις τράπεζεςΟι βαριές απώλειες επεκτάθηκαν χθες και στις άλλες αγορές της Ευρώπης, όπου ειδικά μετοχές του τραπεζικού κλάδου σημείωσαν διψήφια ποσοστά πτώσης, με αποτέλεσμα ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 να διευρύνει τις απώλειές του από τον περασμένο Ιούνιο στο 20%.(Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ)»


Γιια να δούμε τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν όταν είχαμε ξανά την είσοδο του Δια στο σκληρό αυτό ζώδιο: 1. Για πρώτη φορά έχουμε ένα τεστ αίματος για το AIDS. 2. Ο Nelson Mandela ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αποφυλάκιση του από την κυβέρνηση της Βορείου Αφρικής. 3. Η U.S.S.R κάνει πυρηνική δοκιμή στο ανατολικό Kazakhstan. 4. Η Coca-Cola αλλάζει την φόρμουλα της σε μια νέα τύπου Coca-cola. Αποτέλεσμα 3 μήνες μετά την αρνητική ανταπόκριση που είχε από τους καταναλωτές να επιστρέψει στην αρχική και επιτυχημένη φόρμουλα. 5. Ο Ruth Lawrence ετών 13 είναι ο πρώτος και ο νεότερος απόφοιτος στο αντικείμενο των μαθηματικών από το Oxford UnΑς δούμε τι αντιπροσωπεύει ο Αιγόκερως: τις πολιτικοκοινωνικές δομές, τα καθεστώτα, την οικονομία, τον χαλκό, τις μηχανές, το σίδερο κτλ Με έναν Δια εκεί θα έχουμε μια επέκταση σε όλα αυτά, την ενέργεια κτλ Παραδείγματα με γεγονότα κατά την είσοδο του Δια εκεί. 1949: 1. Β΄Παγκόσμιος πόλεμος. 2. Η Γερμανία και η Ιταλία κηρύσουν τον πόλεμο στις ΗΠΑ. 1961: 1. Ο Γιούρι Γκαγκάριν είναι ο πρώτος άνθρωπος που πατά στην σελήνη. 2. Χτίζεται το τείχος του Βερολίνου. 1972 με αρχές 1973: 1. Το Apollo 17 προσσεληνώνεται για έκτη και τελευταία φορά στην σελήνη. 2. Αρχίζει η δίκη για το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ (ΗΠΑ). 3. Εξέγε Μια διεθνής ομάδα που εργάζεται στο CERN, χρησιμοποιεί ένα θάλαμο φυσαλίδων για να παρατηρήσει το πρώτο παράδειγμα ενός γεγονότος "ουδετέρου ρεύματος". Η παρατήρηση αυτής της νέας αντίδρασης αποδεικνύει σθεναρά την ενοποίηση των ηλεκτρομαγνητικών και ασθενών αλληλεπιδράσεων, που είχε ανακαλυφθεί λίγα χρόνια νωρίτερα από τους Sheldon Glashow, Abdus Salam, και Steven Weinberg. Άρση του Πολυτεχνείου.
iversity.

Τώρα σχετικά με την διέλευση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο και Ιχθύ υποθέτω πως θα έχουμε μια μεγάλη επανάσταση στον τομέα των Υπολογιστών και της ρομποτικής. Όσο για την είσοδο του στους Ιχθύς πιστεύω πως θα έρθει η οριστική κάθαρση από τα σκουπίδια που άφησε ο Πλούτωνας στα υπόλοιπα 11 ζώδια!!!
Αν θέλετε να διαβάσετε το ά μέρος πατήστε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: