30.12.07

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σας παραθέτω γελοιγραφία γνωστού paparologist.


Πόσοι είπαμε ότι ήταν χτες οι επισκέπτες μας; 117459; Έ, τώρα που γράφω είναι 117943! Σχεδόν 500 περισσότεροι από χτες! "Επισκέπτες" μας σας αγαπάμε! Μας ανεβάζετε στο google και μας αναδεικνύετε σε κορυφαίο αστρολογικό τόπο! Νάστε καλά βρε!

Ειρωνικές τσοπανολογίες ή μου φαίνεται?
Ξέρει άραγε το google πως ο κορυφαίος αστρολογικός τόπος, είναι μια στρούγγα που ξεπετσιάζει τον ευατό της?

Βεβαίως ο paparologist ξεχνάει πως έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε σε αυτή τη ζωή, πέραν της καθημερινής εργασίας προς το ζειν, έχουμε στόχους, όνειρα, ευαισθησίες, φίλους και μια ζωή που θέλουμε να ζήσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφα, έντιμα, φιλήσυχα και εποικοδομητικά.
Δεν ασχολούμαστε καθημερινά με το πως θα πείσουμε τους γύρω για την κατάρρευση του οικοδομήματός μας.
Οταν οι άνθρωποι υφίστανται μια κατάρρευση, κοιτάξνε πρώτα μέσα μτους και μετά γύρω τους.
Αυτό κάνουν όλοι οι σοβαροί άνθρωποι.
Δεν περιφέρονται σαν τους Δερβίσσηδες γύρω από σαχλές ιεροπρέπειες, ούτε κάνουν το στρίφωμα στα φουστάνια κακοφτιαγμένων νοητικά κορασίδων.
Κοιτάνε το δικό τους ρούχο και αν μπορούν το επιδιορθώνουν.
Αν δεν μπορούν, πάνε γι άλλα, ΑΛΛΑ με τα δικά τους χέρια (για να μην πω τίποτ' άλλο), όχι των αλλονών, που τους αναλύουν χάρτες σελίδων στο φόρουμ τους, ενώ αυτοί αράζουν τον απρόθυμο πισινό τους και μετά τους βρίζουν και από πάνω!!!!!!!!!!!!!

Να΄σαι καλά κι εσύ τσοπανόπουλε, (την έχεις ανάγκη την ευχή) που έχεις το κουράγιο να διακωμωδείς τα χάλια σου, έστω και ανεπιτυχώς.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και η παράνοια συνεχίζεται ας είναι καλά ο γεροντομπεμπές που με κάνει να γελάω Χριστουγεννιάτικα. Στο εγκώμιο που πλέκει για το φόρουμ του μας λέει πως οι επισκέπτες του μέσα σε μια ημέρα ανέβηκαν στους 500. Μετά ευχαριστεί τους επισκέπτες γιατί αναδεικνύουν το φόρουμ σε κορυφαίο αστρολογικό τόπο. Το Google το ξέρει?



Τέλος θα ήθελα να επισημάνω πως αν κάποιος Χ επισκεφθεί κάποιο φόρουμ με counter, όσες φορές θα μπει και θα βγει ο χρήστης από τις θεματικές ενότητες ο μετρητής θα το μετρήσει σαν επισκέπτες, εδώ ακριβώς κρύβεται και η παγίδα του counter! Για παράδειγμα γιατί μετά από μια άλφα ηλικία καίγονται τα εγκεφαλικά κύταρα, αν διαβάσω 20 ενότητες ο μετρητής δεν θα με καταχωρήσει σαν ένα επισκέπτη αλλά σαν 20. Αλλά που να το ξέρει ο δόλιος? Αλλά άμα δεν ξέρεις βάψε το pc μπλε και ρίξτο στην θάλασσα.


medousa*****