24.11.07

Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΩΝΙΑΚΟΥΣ ΟΙΚΟYΣ ΑΣΤΡΟ-ΧΑΡΤΟ-ΓΡΑΦΙΑ Η ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟΥ


ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ASC/ANTI-VERTEX : Στον χώρο αυτό οι πράξεις σας είναι άμεσες. Φαίνεστε γοητευτικοί αλλά θέλετε να είστε και αποτελεσματικοί. Είναι τονισμένη η φυσική σας δύναμη και έχετε σιγουριά στον εαυτό σας. Οι πράξεις σας όμως μπορούν να τεθούν εκτός ελέγχου μεχρι και με καταστροφικά αποτελέσματα όσον αφορά στα πράγματα για τα οποία έχετε πολεμήσει. Αυτός ο χώρος είναι γεμάτος περιπέτεια αλλά η ανάγκη να πολεμήσετε και να ανταγωνιστείτε μπορεί να σας αναγκάσει να τον εγκαταλείψετε.

ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ MC: Η εξτρα προσπάθεια που καταβάλεται εδώ σας βοηθά να πλησιάσετε τους στόχους σας. Γίνεστε γνωστοί για την ενέργειά σας, τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη σας. Αν και είναι εύκολο να πολεμήσετε για τις θέσεις σας εδώ πρέπει επίσης να μάθετε να είσαστε υπομονετικοί και να περιμένετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Πρέπει να προσπαθείτε μέχρι τα όριά σας και όχι παραπέρα. Εάν γνωρίζετε τα όρια αυτά τόσο εσείς όσο και οι άλλοι μπορείτε να αποφύγετε συγκρούσεις.

ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ DESC/VERTEX : Αυτός είναι ένας χώρος μάχης μεταξύ ισοδύναμων επικύνδινων καταστάσεων (ότι περιμένετε να βρείτε στο ωροσκόπιο κάποιου σε πολεμική ζώνη). Μπορεί να φανερώσει τη χειρότερη πλευρά των ανθρώπων που συναναστρέφεστε καθημερινά. Πρέπει να αναπτύξετε τακτικές προσέγγισης και γοητείας στις σχέσεις σας με τους άλλους, κάτι που φαίνεται να λειτουργεί καθώς αυτές καταλαβαίνουν οι άλλοι σαν δύναμη. Μετά από μία περίοδο, οι συγκρούσεις σας με τους άλλους θα σας σκληρύνουν και θα θεωρήσετε απαραίτητο να μετακομίσετε.

ΑΡΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ IC : Σε αυτό το χώρο ανακατεύεστε δραστικά με οικογενειακά θέματα τα οποία γίνονται πηγές θυμού και προστριβών. Αυτό μπορεί να εκφραστεί σαν ατυχήματα στο σπίτι ή οικογενειακές βεντέτες. Πρέπει να βρείτε μία διέξοδο να κατευθύνετε την επιθετική σας ενέργεια. Πρακτικοί και φυσικοί στόχοι μπορούν να χρησιμεύσουν σαν υγιεινές διέξοδοι. Μπορεί να αισθανθείτε μία έντονη ανάγκη να προστατεύσετε και να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή αλλά βιαστικές πράξεις θα εμποδίσουν την ανάπτυξη οποιουδήποτε καλού. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ο Αρης μπορεί να δουλέψει για σας αλλά συνήθως η γραμμή αυτή δεν επιτρέπει ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Μετά από μία περίοδο, οι συγκρούσεις σας με τους άλλους θα σας σκληρύνουν και θα θεωρήσετε απαραίτητο να μετακομίσετε."

Εκ πείρας επιβεβαιώνω πως οι μέχρι τώρα πληροφορίες είναι έγκυρες.
Έχω ζήσει κάποια χρόνια σε περιοχή που περνούσε η γραμμή Άρη/DS και δε θέλω να ξαναπάω ούτε για εκδρομή! Τώρα βρίσκομαι πάνω στη γραμμή Ερμή/ASC. Τί λες ουρανίτσα, να κάτσω? Να κάτσω εε?

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

MEINE MEINE