22.8.07

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Οταν εγραψα την λεξη αστρολογια στο GOOGLE με εκλπηξη ειδα οτι το ιστολογιο μου ειναι στην 73 θεση.Αυτο δειχνει οτι κατι γινεται και στα αστρολογικα ιστολογια,που ειναι λιγα τωρα,αλλα πιστευω στο μελλον να γινουν περισσοτερα για το καλο της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ.
Ευχαριστω ολους σας για την αγαπη σας στο παρων ιστολογιο και στο μελλον υποσχομαι περισσοτερη υλη,καθαρου αστρολογικου ενδιαφεροντος.

ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ Η ΟΦΙΟΥΧΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που υπαρχουν κατι λιγοι σαν και εσας και η ιστορια παιρνει αλλη στροφη

dora

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα θα γίνουν περισσότερα τα ιστολόγια ή μάλλον θα φανερωθούν κάποια, πείσμα κόντρα στους εκδότες και στους μεγαλοπαράγοντες των ΜΜΕ που σνομπάρουν και υποτιμούν τους "πυρηνικούς φυσικούς", ερασιτέχνες της Αστρολογίας, κόντρα στην Ανίτα
και σε κάθε Ανίτα. Στο κάτω κάτω καλύτερα να σε κλέβουν παρά να κλέβεις. Τέρμα στην σιωπή και στο φόβο του κλόπη-right !

Ωρίων

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ "Αστρολογικο Ιστολογιο"
ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 5 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ...
Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο ///
ΚΑΛΑ ΠΑΣ :-)

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αστρολογικο ιστολογιο,αγαπητε Μουστακια,ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια.Αστρολογια και ξερο ψωμι στις μηχανες αναζητησης,γιατι τον πυχη τον θελω ψηλα.ΕΧω την αισθηση,οτι αν καποιοι σοβαροι αστρολογοι καταλαβουν την δυναμη του θεματικου-αστρολογικου ιστολογιου,θα εχουμε επιδρομη αστροιστολογιων για το καλο της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.