5.8.07

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μετα τις διακοπες αρχιζουν τα μαθηματα για μελλοντικους αστρολογους στην Σχολη Στελιου Αραπογλου.Τιμες λογικες,δεχομαστε και αστρο-δανεια απο εμπορικες τραπεζες.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΔΕΙΑ.

ΣΑΝ ΟΦΙΟΥΧΟΣ ΕΧΩ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ.

ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ.

ΜΙΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ Η ΟΦΙΟΥΧΟΣ - Η ΙΣΤΟΛΟΓΟΣ- ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ-ΚΑΤΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΜΕΡΙΑ-ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Α.Φ.Μ (ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ ΦΕΣΑΤΟΙ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ).


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω πως το να ψάχνεις μια καλή σχολή αστρολογίας είναι σαν να ψάχνεις γωνία στο δεκάδραχμο! Ο καθ' είς που έμαθε πως ερμηνεύεται η αντίθεση για παράδειγμα 'Ηλιου - Πλούτωνα νομίζει πως ξέρει αστολογία και έτσι θα σώσει τον κόσμο, και δύναται να ερμηνεύσει το κάθε τι.

Κατά την προσωπική μου άποψη η αστρολογία θέλει μελέτη και πρακτική εφαρμογή μέσω της στατιστικής. Αν η θεωρία δεν συμπίπτει με πραγματικά γεγονότα ή με απτές πτυχές-χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ατόμου, τότε όλα είναι ανυποστατα. Και σίγουρα, για να καταλήξει κάποιος σε ασφαλή συμπεράσματα η δειγματοληψία πρέπει να είναι πολύ μεγάλη. Πραγματικά πολύ μεγάλη και τεκμηριωμένη!

Εύχομαι, όμορφες διακοπές, δυνατές εμπνεύσεις, πετυχημένς ποικιλίες με αρωματικά ουζάκια, ωραία γλυκά με τον απογευματινό καφέ, κι όλα αυτά πλαισιωμένα πάντα σε όμορφες εικόνες Ελλάδας!

Ανώνυμος είπε...

http://www.flash-gear.com/8/index.php?r=881186343563510

Ανώνυμος είπε...

To link που έχετε αφήσει ανώνυμε, δεν μπορώ με καμμιά δύναμη να το ανοίξω γιατί δεν φαίνεται ολόκληρο στην οθόνη. Μπορείς να κάνεις κάτι Οφιούχε γι'αυτό ;