4.8.07

Συναστρια Ι.Μεταξα και 4ης Αυγουστου

Οπως παρατηρουμε στον ανωτερω χαρτη εχουμε ενδιαφεροντα στοιχεια.

Ο γενεθλιος Αρης του Μεταξα σε συνοδο με τον Ποσειδωνα της 4ης Αυγουστου και αντιθεση με τον Κρονο της 4ης Αυγουστου.Με απλα λογια, ο στρατος επιβαλει την ιδεολογια του μεσω της δυναμης του,σαν οργανο κοινωνικης οργανωσης.

Ο γενεθλιος Ουρανος του Μεταξα( που αντιπροσωπευει καθε ειδους -ισμοι) επιβαλει την δικτατορια του μεσω της συνοδου Αρη και Πλουτωνα της 4ης Αυγουστου, που συμβολιζει καθε ειδους βιας επιβολης οποιας ιδεολογιας.

Ο γενεθλιος Διας του Μεταξα σε αντιθεση με τον Δια της 4ης Αυγουστου μας δειχνει οτι η δικτοτορια δεν εγινε αποδεκτη απο τον λαο και επρεπε παντοτε να εχει τους κατασταλτικους μηχανισμους για την επικρατιση της.

Τελος ο γενεθλιος Ηλιος του Μεταξα σε συνοδο με τον Ουρανο της 4ης Αυγουστου, μας δειχνει οτι η προσωπικοτητα του Μεταξα ηταν εκεινη που επεβαλε την 4η Αυγουστου.

Θα μπορουσα να εγραφα πραγματεια με αυτους τους χαρτες, αλλα μιας οι διακοπες μιας ο λιγος ελευθερος χρονος με κανει να ειμαι λακωνικος.Αλλωστε τον σπορο θελω να ριξω για τετοιες αναλυσεις που σχεδον ειναι σπανιες στην Ελληνικη Αστρολογικη πραγματικοτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: