26.7.07

Ενα τραγουδι για τους Ζυγους

Αρχιζουμε και μουσικη στηλη με τραγουδια για τα 12 ζωδια, απο δισκο της δεκαετιας 1970 που εχω στην δισκοθηκη μου. Πιστευω να τα απολαυσετε. Καλη αρκοαση.

Ενα τραγουδι για τους Ζυγους

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ρωτήσω κάτι άσχετο με το τραγούδι. Ξέρεις είμαι λίγο ψαχτήρι και μ'αρέσουν οι κουβέντες με ανθρώπους ψαγμένους. Είναι εύκολο να εξηγήσεις τον συμβολισμό του φιδιού που έχεις στο avatar σου και κυρίως αυτές τις λέξεις ; Ο βίος βραχύς...οξύς. Και κάτι ακόμα. Τί πιστεύεις ότι κάνει μια ψυχή να φεύγει νωρίς από αυτή τη ζωή από ασθένεια ; Θα έδινες μια εξήγηση με την καρμική Αστρολογία ή την Mεταφυσική ; Μπορεί να είναι οι ερωτήσεις μου σκοτεινές ή τελείως άσχετες με το αντικείμενο του blog σου, αλλά θα σε πείραζε να μου δώσεις την άποψή σου όποτε θελήσεις;

Λέγε με Ωρίωνα για να μην με μπερδεύεις με τους υπόλοιπους ανώνυμους.

Ανώνυμος είπε...

Με τους Καρκίνους τί θα γίνει? Τελευταίους θα μας αφήσεις τους ευαίσθητους του ζωδιακού?

Ανώνυμος είπε...

και με τους παρθενους ????

θα πρεπει να γινω ουρανιοΕ ?

απαπαπαππαπαπα...:}}

Dora

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε Ωριωνα

Πρωτα πρωτα σε ευχαριστω για την επισκεψη σου στον ιστολογιο μου.Ευχαριστη εκπληξη, μιας και το ιστολογιο ειναι μονο 3 βδομαδες στο διαδικτυο και ειναι ΜΟΝΟ, η σχεδον, Αστρολογικο, για αυτους που ξερουν Αστρολογια.

Το φιδι και τα σχετικα, ειναι η περιγραφη της Ιατρικης Τεχνης απο τον Ιπποκταρη και σημαινει αυτο που δειχνει και τιποτε αλλο.Ειναι σχεδιο απο Αραβικη μεταφραση των εργων του Ιπποκρατη, των 13 αιωνα.

Οσο αφορα τικανει μια ψυχη μετα το θανατο της και μαλιστα απο ασθενεια , το θεμα ειναι τεραστιο.Θα ημουν,τουλαχιστον γραφικος,αν εδινα μια συντομη απαντηση.Το θεμα αυτο ηταν αντικειμενο ενος διετους κυκλου μαθηματων με τιτλο ΚΑΡΜΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, που εκανα πριν 10 χρονια στην Αστρολογικη Σχολη ASTROLOGIA NOVA.

Σε ευχαριστω και παλι για την επισκεψη σου

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητες φιλες Ντορα και Μαρινα.

Ο μουσικος επιμελητης του ιστολογιου μου ειπε,οτι κανενας δεν θα ειναι αναφερομενος.Το αιτημα σας,δικαιο και σωστο, αλλα ενα χερι,αντε δυο, που να τα προλαβει ολα.Συντομα ομως τα τραγουδια σας θα ακουστουν.

Κοριτσια υπομονη.