30.7.07

Η Μυκονος, η Σαλαμινα και ο κ.Λεφακης

Στο τηλεοπτικο περιοδικο ΤΙΒΟ,που κυκλοφορει διαβασαμε μια δηλωση του γνωστου Αστρολογου κ.Λεφακη στην τηλεοπτικη εκπομπη SUPER STAR

Η Μυκονος είναι σαν όλα τα νησια.Οταν φτασεις ζεις τον μυθο της και την επομενη μερα είναι σαν να εισαι στη Σαλαμινα.

Καλα, όταν φυγεις για Αμερικα μερια, κατά δηλωση σου, τοτε πες μας τι είναι Οι Μπαχαμες και το Μαιαμι?Βαζω στοιχημα τα Μυκονιατικα του Ατλαντικου!!!

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία είναι και η Ερωτική Αστρολογία που είχε εκδόσει παλιότερα ο κύριος Κώστας Λεφάκης -Δεν αμφιβάλλω ότι θα πούλησε πολύ. Όπως πουλάνε δεκάδες περιοδικά και φυλλάδια που αραδιάζουν αστρολογικές προβλέψεις.

Είμαστε καλά;

Προφανώς όχι.

σημ.
«Η δυνατότητα ενός νησιού», του Μισέλ Ουελμπέκ…

dora

Ανώνυμος είπε...

Με μαγεύει ο λόγος του αλλά όχι και οι γνώσεις του. Είναι πια μια cult φιγούρα, γοητευτικός και τελείως λάθος, τολμηρός και υπέροχος, αλλά και πολύ πίσω από την εποχή μας.
Είναι κάτι όπως ήταν ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος επί Σημίτη, από μια άλλη εποχή. "Μυρίζει" ακόμα πολύ Ντάκου, είναι παλιός. Θέλω να τον ακούω ξέρεις εκείνες τις παραμονές Πρωτοχρονιάς όπως θα άκουγα ένα παραμύθι δίπλα σ'ένα τζάκι γνωρίζοντας όμως ότι παραμένει παραμύθι.Τον Κώστα Λεφάκη όπως και την Λίτσα Πατέρα και την Βίκυ Παγιατάκη, τους ανέδειξε η εποχή τους, όχι η επιστήμη τους.Είναι η αγία τριάδα της νεοελληνικής Αστρολογίας για τον λαό. Ο ίδιος ο Λεφάκης έχει πει ότι η Θεοδώρα Ντάκου είναι ο Χριστός και εκείνος είναι ο απόστολος Παύλος της Αστρολογίας. 'Επαιξαν έναν καρμικό ρόλο για την Αστρολογία στην Ελλάδα και ίσως να είχε καθυστερήσει ακόμα μια δεκαετία να φτάσει στην χώρα μας αυτή η έστω ελλιπής γνώση.

Ωρίων

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Ο ίδιος ο Λεφάκης έχει πει ότι η Θεοδώρα Ντάκου είναι ο Χριστός και εκείνος είναι ο απόστολος Παύλος της Αστρολογίας.

Πρωτη φορα το ακουω αυτο, εχει πλακα.

Αυτο μου θυμιζει κατι που ειχε πει ο Γ.Μπιθικωτσης οταν τον ρωτησαν ποιος ειναι ο μεγαλυτερος τραγουδιστης αυτος η ο Καζαντζιδης.Και ο Σερ απαντησε

Εγω ειμαι αρχηγος της Αστυνομιας και ο Καζαντζιδης αρχηγος της Χωροφυλακης!!!!!!!!!

Αστρολογικη παιδεια δεν υπαρχει γιατι δεν εχουμε σοβορες σχολες Αστρολογιας.

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια εμένα το να με αποκαλούσαν απόστολο Παύλο δεν θα το θεωρούσα καθόλου κολακευτικό γιατί αυτός ήταν που διέδωσε άλλου είδος Χριστιανισμό απ'τον original lol. Φαίνεται ότι τίποτα δεν λέγεται τυχαία.

Ωρίων

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητε Ωριωνα

δεν θα διαφωνισω μαζι σου.Ετσι ειναι τα πραγματα και οποιος καταλαβαινει εχει καλως, διαφορετικα αλλαζει δρομο, πιανει υπομαλης και ενα δογμα και εζησαν αυτοι ευτυχισμενοι και μεις υποψιασμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Αν πάρω το τραμ και κατέβω στο Φάληρο, μετά από πόση ώρα θα μου φαίνεται ότι είμαι σε εξωτικό νησί του Ειρηνικού;

Ερώτηση προς τον κ. Λεφάκη...


χ=c2a

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

παρακαλω οι ερωτησεις προς κ.Λεφακη, γνωστος σαν και ο μαγος της Καστελλας, να τις κανετε μονο νυκτα,διοτι τοτε ειναι ορατος ο Ειρηνικος απο τον Φλοισβο.Απαραιτητη προυποθεση να εχετε παραγγειλει ουζακι με τους καταλληλους μεζεδες, που βοηθουν στο φαινομενο του αντικατοπρισμου.

Ανώνυμος είπε...

Το τελευταίο του Οφιούχου μου θυμίζει την 'Αντζελα Δημητρίου που είχε πει ότι ονειρεύεται να αγοράσει ένα σπίτι στην Κρήτη να ατενίζει τον Ατλαντικό.

Ωρίων

Ανώνυμος είπε...

παρακαλω πειτε μου ανατελλει ποτε ηλιος σε ενα πολυ δυσκολο ωροσκοπιο που δεν εχει παρα μονο ενα τριγωνο και κανει το μεγαλο σταυρο,τι δικαιωσυνη ειναι αυτη,που σε αλλους δινει υγεια και χαρες και σε αλλους ενα μεγαλο και ανελεητο γολγοθα πασπαλισμενι με μοναξια και απειρες αδικιες

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Αγαπητη κυρια ανυπαρκτη.Καταλαβαινω τον πονο σας,αλλα ο κυριος Λεφακης απαντα μονο σε ραντεβου και εγω δεν ειμαι καλλητος του για να σας φερω σε επαφη,αστρολογικη,βεβαιως βεβαιως.

Ανώνυμος είπε...

και εγω εχω σταυρο στο ωρισκοπιο μου και η ζωη με τσακιζει ανελλιπως...και δεν ζητω την απαντηση του λεφακη ουτε την ειρωνεια των τυχερων.Τι ναγινει.Αυτο δεν αλλαζει,συνεπως κανεις δεν θα βρεθει να σε παρηγορησει,,και κανεις δεν θαναι οπως ονειρευεσαι ΚΥΡΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.Μ ονο κουραγιο και την συμπαθεια καποιας που μοιαγετε

Ανώνυμος είπε...

ειμΑΣΤΕ σπανιες περιπτωσεις εμεις με τα εξαιρετικα δυσκολα ωροσκοπια.ειδικα οταν δεν υπαρχει και ενα τριγωνο ετσι για μια μικρη βοηθεια,,τετοιες μερες ο περισσοτερος κοσμος καποιον εχει..αυτο ακριβως ειναι και το μαθημα..αχαρη δυσκολη,πικρη ζωη...με ταπεινωσεις παντος ειδους και ολοι απομακροι,,,και οι δικοι μας,και ολοι, ..ξενοι..εμεις ειμαστε οι ξεχωριστοι...οι περιθωριακοι..αυτοι που η ζωη τους τσακισε..ουτε ονειρα δεν τολμαμε...ουτε χαμογελα..μητε φως...εμεις ειμαστε οι σπανιοι..που οι μοιρες τους περιφρονησαν..και η καλωσυνη μας τρομαγω οτι κακκια θα γινει...εμεις ειμαστε οι στερημενοι...που σκαβουμε αδιακοπα χωρις να ξαποστασουμε... εμεις ειμαστε εκεινοι που δεν πρεπει να ρωταμε γ ι α τ ι ..επιεδη απλα η απαντηση δεν θα δοθει..κανεις δεν την γνωριζει..μονο αυτο..το αιωνιο..[ασκεισαι στην δοκιμασια για να παρεις το μαθημα σου..] μονο εμεις πρεπει να παρουμε τοσο ακραια και σκληρα μαθηματα ορφανιας αδικιας εγκαταλειψης ερημιας στερησης αχαριστιας..μονο εμεις διαπιστωνουμε οτι ο καθε φιλοτιμος αγωνας μας ειναι μ ι α τ ρ υ π α σ τ ο ν ε ρ ο... μονο εμεις οι ...λιγοι ειμαστε θεατες αυτου του αισχους...

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.ΑΛΛΟΙ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΥΡ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΔΑΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΛΟΓΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ..ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ .....ΖΩΕΣ...ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑΜΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ,,,...ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ///