13.10.16

Νικητης θα ειναι ο Τραμπ με 51,7% συμφωνα με τις Αστροδυνες

Η Χίλαρι Κλίντον κέρδισε τις εντυπώσεις της πλειοψηφίας των Αμερικανών πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου debate με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αναλυτές εκτιμούν πως ο Τραμπ  ήταν καλύτερος σε σχέση με το πρώτο debate, ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις έναντι της Χίλαρι και κυρίως δεν κατάφερε να διαγράψει το σοκ που προκάλεσαν τα πρόσφατα σεξιστικά του σχόλια.

Δημοσκόπηση που διεξήγαγε το CNN έδειξε ότι ποσοστό 57% των τηλεθεατών σχημάτισαν την εντύπωση ότι επικράτησε η Κλίντον, έναντι ποσοστού 34% που εκτίμησαν ότι τις εντυπώσεις κέρδισε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος.
Σε δημοσκόπηση του YouGov η... ψαλίδα ανάμεσα στους δύο μονομάχους είναι μικρότερη αλλά και πάλι η Δημοκρατική υποψήφια προηγείται του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της με 47% έναντι 42%,

Σύμφωνα με την αστρολογικη μου αναλυση νικητης των εκλογων θα ειναι ο Τραμπ με ποσοστο 51,7% συμφωνα με το χαρτη της ημερας των εκλογων και αναλυση με Αστροδυνες.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ

ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ 





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τον Τραμπο τον φοβαμαι και εγω λογω σεληνης στον υδροχοο την ημερα των εκλογων. Με σεληνη στον υδροχοο ειχαμε μπρεξιτ και οχι στο δημοψηφισμα. Περιμενω ομως να δω τελικο αποτελεσμα γιατι ειναι και το αμερικανικο συστημα περιεργο-δεν εχει σημασια αν ο τραμπ παρει τις περισσοτερες ψηφους αν δεν παρει τους περισσοτερους εκλεκτορες.