29.9.12

Αστρολογικες προβλεψεις απο 1/10/2012 εως 7/10/2012

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
ΓΕΝΙΚΑ

Μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης σας.
Μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας πανικοβάλλουν ούτε και φυσικά να διαταράξουν τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί να είναι δεδομένες οι επαγγελματικές σας επιτυχίες, αλλά αυτή τη βδομάδα κάθε σας κίνηση σκεφτείτε και δεύτερη φορά ή καλύτερα αναβάλετέ την για την ερχόμενη εβδομάδα.
Φροντίστε να είσθε σταθεροί στις αποφάσεις σας και αποφύγετε να εξωτερικεύσετε μετά τα μέσα αυτής της βδομάδας για τα επαγγελματικά, μελλοντικά σας σχέδια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πάθος, κυριαρχεί και αυτή τη βδομάδα στα αισθηματικά σας και σας οδηγεί σε αμφιβολίες και κτητικά συναισθήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο.
Εκφράστε τα συναισθήματα και την αγάπη σας προς το σύντροφό σας και μην αφήσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας να επηρεάσουν την αθέατη πλευρά των συναισθημάτων σας.
Στα τέλη της βδομάδας εκφράστε τα συναισθήματά σας και κάντε σχέδια με το σύντροφό σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εφαρμόζοντας ένα κατάλληλο οικονομικό πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα εύκολο να ανταπεξέρθετε στις τρέχουσες υποχρεώσεις καθώς και να ψυχαγωγηθείτε κατά τη διάρκεια αυτών των τόσο δύσκολων ημερών.
Αν περιμένετε κάποια κληρονομιά ή ένα έσοδο από συνεργασίες το βέβαιο είναι πως θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις αυτή τη βδομάδα.
Ειδικότερα :
Στις 1: Ότι γνώσεις και εμπειρίες αποκτήσατε μέχρι σήμερα και ειδικά για την εργασία σας, φροντίστε τώρα να τις εφαρμόσετε στην πράξη.
Στις 2: Θα πρέπει να είστε σταθεροί στις αποφάσεις σας και ιδιαίτερα στις υποσχέσεις που έχετε δώσει.
Στις 3: Καλή ημέρα για να βρείτε λύσεις σε καθημερινά ζητήματα.
Στις 4: Σήμερα ενδέχεται να σας απασχολήσει περισσότερο απ’ ότι συνήθως η θέση σας μέσ’ στο κοινωνικό σύνολο, αδιαφορώντας για τα προσωπικά σας ζητήματα.
Στις 5: Πιθανόν να αισθανθείτε μία ανεξήγητη κόπωση που μπορεί να προέρχεται από τις αυξημένες υποχρεώσεις και το άγχος.
Στις 6: Εμπειρίες και συναισθήματα του παρελθόντος, πρόκειται να εμφανιστούν τώρα στη ζωή σας, κάνοντάς σας αρκετά ευάλωτους.
Στις 7: Για κάποιες ώρες της μέρας, θα έχετε την ανάγκη να αποσυρθείτε απ’ το προσκήνιο, αναζητώντας ένα καταφύγιο που θα σας επιτρέψει και πάλι να βυθιστείτε στις σκέψεις και τον κόσμο σας.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: