29.9.12

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012-ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ

Και πάλι αγαπητοί μου αναγνώστες – φίλοι είμαστε στο ραντεβού μας για να προβλέψουμε τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον πλανήτη μας και τις εξελίξεις και αυτό το μήνα στις Διεθνείς Σχέσεις, στις εξελίξεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ αλλά και στη Μέση Ανατολή, ενώ κορυφώνεται η Κρίση στη Συρία και στον Ιράν.
Ο Ήλιος, συνεχίζοντας την πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, θα είναι στο παρορμητικό ζώδιο του Αέρα τον Ζυγό, που θα παραμείνει μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου, προτρέποντας εμάς τους ανθρώπους στην συνεργασία και την ειρηνική συμβίωση, διευκολύνοντάς μας να κατανοήσουμε τη θέση που κατέχουμε στο σύνολο.
Ο Ερμής, πρόκειται να εγκαταλείψει το ζώδιου του Ζυγού για να φιλοξενηθεί απ’ τον Σκορπιό όπου θα παραμείνει σπ’ τις 5 μέχρι τις 28/10ου, αυξάνοντας τη διαίσθησή μας και βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε και να ερευνήσουμε περισσότερα, αρκεί να μην αναμειχθούμε σε καταστάσεις που δεν μας επιτρέπονται από το ευρύτερο σύνολο. Κατά κάποιο τρόπο, πολλοί από εμάς, θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν σε ένα άλλο επίπεδο που τα πολλά λόγια περιττεύουν.
Οι καιρικές συνθήκες θα δείξουν πως βρισκόμαστε στο χειμώνα ενώ σε κάποιες περιοχές της Δυτικής Ευρώπης θα υπάρξουν καιρικές ακρότητες.
Μία αναστάτωση στο εμπόριο και έναν νέο κύμα αυξήσεων να περιμένουμε στις αρχές αλλά και στα μέσα του μήνα.
Οι απεργιακές κινητοποιήσεις φαίνεται να παραλύουν στο δεύτερο μισό του φετινού Οκτώβρη την αγορά και να πονοκεφαλιάζουν στελέχη της Κυβέρνησης.Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: