30.9.12

Τι φερνει η Πανσεληνος της 30-9-2012 στα ζωδια

H Πανσέληνος της 30ης Σεπτεμβρίου έρχεται για να μας θυμίσει πως τίποτε δεν είναι σίγουρο σε αυτόν τον κόσμο και ιδιαίτερα εκείνα που τελικά δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες μας.
Γιάννης Ριζόπουλος         Γιάννης Ριζόπουλος
Η αστρική διάσταση μιας εντυπωσιακής Πανσελήνου        
Την Κυριακή το πρωί στις 6:18΄:36΄΄ ακριβώς σχηματίζεται με ακρίβεια η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, για την οποία έχουν ήδη λεχθεί και γραφτεί πολλά στους αστρολογικούς κύκλους, αφού σε αυτήν συμμετέχουν ο Ουρανός και ο Πλούτωνας.
Και όπως... συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις δεν λείπουν οι «τρομοκρατικού» τύπου αναφορές σε ποικίλες ενδεχόμενες καταστροφές, που όλο προφητεύονται και (σχεδόν) ποτέ δεν γίνονται!
Σύμφωνα με τα γραφόμενα κάποιων... περισπούδαστων και επίμονων καταστροφολόγων, ο κόσμος θα έπρεπε να είχε ήδη καταστραφεί καμιά εκατοστή φορές, φαίνεται όμως πως οι κοσμικές δυνάμεις δεν... υποκύπτουν! Η υπόθεση μου θυμίζει την γνωστή ιστορία του βοσκού που κάθε τρεις και λίγο φώναζε «λύκος, λύκος!» κι όταν εν τέλει εμφανίστηκε ο λύκος κανείς πλέον δεν τον πίστευε.
Αν και δεν είμαι ψυχίατρος, υποψιάζομαι πως κάποιοι υποφέρουν από ένα παράδοξο εμμονικό σύνδρομο με τις καταστροφές, φοβούμενοι πως, όταν συμβεί μια από δαύτες, δεν θα την έχουν προβλέψει. Και δεν τους ρίχνω άδικο, αφού εδώ η πείρα μου λέει πως, αν αρχίσουν να εκτιμούν τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα, τότε θα αρχίσουν όντως να συμβαίνουν διάφορα δεινά. Οπότε, οι συγκεκριμένοι... καλώς πράττουν! Η συνεχεια εδω


Δεν υπάρχουν σχόλια: