7.2.12

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2012 – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 7/2 στις 23.52 ώρα Ελλάδας, στις 19 μοίρες του Λέοντα.
από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew.jpg












Πρόκειται για μια δυνατή Πανσέληνο, που ισχυροποιείται περισσότερο κάτω από τον σταθερό άξονα Λέοντα – Υδροχόου σε σχεδόν ακριβέστατη αντίθεση με τον Ερμή.

Η επικείμενη είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό σε σύνοδο με Ουρανό, πυροδοτεί επιπλέον τα γεγονότα, τα οποία αναμένονται ανατρεπτικά, ξαφνικά και εντυπωσιακά.

Σε αυτό συμβάλει και το γεγονός πως αυτή η Πανσέληνος συντελείται στο μεσοδιάστημα των διελευστικών Ουρανού  - Πλούτωνα, διοχετεύοντας μια πολύ δυνατή ενέργεια, η οποία πρέπει να διανεμηθεί κατάλληλα.

Αφορά περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα, Υδροχόου, Σκορπιού και Ταύρου, αλλά  και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες γύρω από την 19η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια, αυτή η ιδιαίτερα δυναμική Πανσέληνος.


ΚΡΙΟΣ

Η φιλική αυτή Πανσέληνος κάνει την αναπνοή σας να διογκώνεται, σαν να βρίσκεται μπροστά στην οσμή ενός ευωδιαστού αρώματος.
Ερωτοτροπείτε, δραστηριοποιείστε δυναμικά σε διάφορες ασχολίες, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, ενώ μοιράζεστε χρόνο με τα παιδιά σας σαν συνομήλικοι με ανάλογα ενδιαφέροντα.
Ο ερωτισμός που εκπέμπετε θα ληφθεί από τη συχνότητα των άλλων, προσέξτε όμως τις υπερβολές, που η πύρινη φύση σας συνηθίζει να ακολουθεί, όπως τα κριάρια τις προβατίνες. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: