6.2.12

Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή: Ρία Αντωνίου, Αθηνά Ωνάση/ Ευγενία Νιάρχου, Λεωνίδας Καβάκος


από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg










Ρία Αντωνίου – Μια πάπια, μα τι πάπια!

riaantwniouΠολύ μεγάλος ντόρος τους τελευταίους μήνες γύρω από το όνομά της 23χρονης star Πελοποννήσου και μοντέλου, που λαμβάνει μέρος στο Ιταλικό «dancing with the stars».
Τώρα γιατί δεν προτίμησε το Ελληνικό είναι μια εύλογη απορία, αλλά η απάντηση είναι απλή και κατανοητή, η Ιταλία δίνει ευκαιρίες για καριέρα, ενώ εδώ άντε καμιά διαφημισούλα. Εισέβαλε λοιπόν με την ομορφιά και τη χάρη της στην 12άδα, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, απέσπασε τη φήμη και αναγνώριση, αλλά σκοντάφτει ακόμα στους κριτές, που δεν χαρίζονται εύκολα. Η αλήθεια είναι πως οι μέτριες χορευτικές της επιδόσεις χάνονταν μέσα στη γενικότερη έμφαση που έδινε στο styling, μοιάζοντας περισσότερο με μοντέλο που χορεύει, παρά με διαγωνιζόμενη χορεύτρια. Οι αυστηρές υποδείξεις των κριτών για τα πόδια της που κινούνται σαν της πάπιας, δεν έκαμψαν τα κοινό που για μία ακόμα φορά στο χθεσινό show, την κράτησαν για να την απολαύσουν.
Η γλυκιά Καρκίνος χαρακτηρίζεται από το Ταυ – τετράγωνο μεταξύ Ερμή, Άρη, Κρόνου και Ουρανού, δηλαδή από μια νευρικότητα και συχνή υπερένταση σε ότι καταπιάνεται.
Ο Άρης από τον Κριό δίνει ιδιαίτερη δυναμική σε αυτόν τον ανυπόμονο και εριστικό σχηματισμό, που αν εκφραστεί με πάθος και πρωτοτυπία όπως στο χθεσινό tango, διαμορφώνει το αποτέλεσμα υπέρ της. Η συμμετοχή του Ερμή σε τόσες όψεις, επιπλέον σε αντίθεση με Ποσειδώνα και τρίγωνο με Πλούτωνα, δείχνει πως η δεσποινίδα αυτή, έχει πολλούς λόγους να επιμένει διανοητικά, καλλιτεχνικά και διαισθητικά, ποντάροντας πολλά και στην Αφροδίτη της στους Διδύμους που της προσδίδει διπλωματία και χάρη.
Πολύ δύσκολα θα την αποχωριστεί αυτό το show μοιάζοντας αποφασισμένη να ξεδιπλώσει όλα τα ατού του ωροσκοπίου της. Καλή της συνέχεια.
(14/7/1988 Αθήνα)  Η συνεχεια εδω




Δεν υπάρχουν σχόλια: