7.1.12

Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Mister «Όλα» Αστρολογική ανάλυση




από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Το να είσαι ένας αντιεξουσιαστής Αιγόκερως ηχεί κάπως παράξενα, αν το καλοσκεφτούμε όμως κάθε Αιγόκερως μπορεί να καταλήξει έτσι, όταν θεωρεί πως οι δομές της εξουσίας που βιώνει είναι ατελείς. Με την πρόθεση πια να εισάγει ένα δικό του αυθεντικό μοντέλο διακυβέρνησης, το δικό του σύστημα, αξιοποιεί κάθε ικμάδα επαναστατικότητας που υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη του, ξεκινώντας φυσικά από τον Ουρανό και καταλήγοντας στον Άρη.
Η ώρα γέννησης του Θέμου Αναστασιάδη δεν είναι γνωστή, ωστόσο με μια πρώτη ματιά μπορεί να διακρίνει κανείς τις... πομπές του πλανήτη της διαφορετικότητας. Σε αντίθεση με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, συνθέτει τα πλαίσια μιας παραδοξότητας-αμφισβήτησης, η οποία -κι εδώ είναι η σημαντική λεπτομέρεια- βρίσκει διέξοδο στον Άρη (στον Τοξότη, σε τρίγωνο με Ουρανό). Έτσι, η ανάγκη του έτερου «αντάρτη» πλανήτη να ζει, να αναπνέει και να μάχεται για τα θέματα του ζωδίου του (γνώση, ηθική, νόμος), εφαρμόζοντας τα δικά του ιδιαίτερα «πλάνα», έγινε ένα από τα κεντρικά σημεία αναφοράς στην προσωπικότητα του Mister «Όλα». Και με αυτόν τον τρόπο γεννήθηκε ο «Θέμος ο καυστικός»!

themos_anastasiadis

Όσο για την σάτιρα, γνωρίζοντας πως είναι ένα επιφανές προσόν των Σκορπιών, θα μπορούσα να κάνω την υπόθεση πως ο Θέμος Αναστασιάδης έχει κάποια ειδική σχέση με το ζώδιο (για παράδειγμα να φιλοξενείται εκεί ο Ωροσκόπος του), ωστόσο η παρουσία εκεί του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης, σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως αρκεί για να ερμηνεύσει μια δημιουργική νοοτροπία αντί-ήρωα, η οποία εμβαπτίζεται στις μηδενιστικές και συνάμα αναγεννητικές τάσεις του ζωδίου. Σε επίπεδο γεγονότων βέβαια, το συγκεκριμένο τετράγωνο δεν είναι και από τις καλύτερες «προίκες», αφού επισημαίνει «γυρίσματα» και ανατροπές που μπορεί να σε ρίξουν ξαφνικά από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα. Κι αυτό είναι ένα «στοίχημα» που ο Θέμος Αναστασιάδης καλείται σε τακτά χρονικά διαστήματα είτε να το κερδίσει, είτε να το χάσει. Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει μια χαρά, το δυσκολότερο όμως σε αυτές τις περιπτώσεις έχει να κάνει με πιο προσωπικά θέματα που άπτονται των σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα.  Εδώ σε θέλω ...μάστορα!
Ενδεικτικές για τις ανατροπές στην πράξη, είναι και οι «κρυφές» όψεις του αστρικού Ουρανού με τον τροπικό Ήλιο (αντίθεση) ίσως και την Σελήνη στον Καρκίνο (σύνοδος).Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: