7.1.12

Πως να κατακτήσετε το ταίρι σας, ανάλογα με το ζώδιό του



ΚΡΙΟΣ
Κάθε κριός που σέβεται το ζώδιό του προτιμά να είναι κυνηγός παρά το θήραμα, γι΄ αυτό δώστε του άμεσα το ερωτικό σας κάλεσμα με το βλέμμα και αφήστε τον να σας κυνηγήσει χωρίς να δείξετε έκπληξη από την ορμητικότητα και το πάθος του.
Δεν υπάρχει μέρος που να μην είναι κατάλληλο για να τον πλησιάσετε ερωτικά, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να ξεπεράσει κάθε όριο και φραγμό! Χαϊδέψτε του απαλά στο πρόσωπο και στο κεφάλι και ψιθυρίστε στην άκρη του αυτιού του ένα έξυπνο υπονοούμενο για την φλόγα που νιώθετε να σιγοκαίει μεταξύ σας και να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την έναρξη της σχέσης σας με τρόπο ακαριαίο!
Από κει και πέρα προετοιμαστείτε για να αντέξετε την ενεργητική και θερμόαιμη φύση του που χωρίς χρονοτριβή θα χιμήξει για να σας κατακτήσει. Προσέξτε να μην τον προκαλέσετε και μετά αρνηθείτε να προχωρήσετε μαζί του γιατί θα ενοχληθεί αφάνταστα.
Ο κριός είναι ο άνθρωπος του «εδώ και τώρα» και των δυνατών συγκινήσεων της στιγμής. Αγνοεί το «μετά», το «θα δούμε» και το «αύριο» και δεν νιώθει ποτέ κούραση, εξάντληση και βαριεστιμάρα! Σημείο κλειδί οι ανυπομονησία του και ο εύθικτος εγωισμός του!

ΤΑΥΡΟΣ
Αν το άτομο που σας ενδιαφέρει ανήκει στο ζώδιο του ταύρου, μη ξεχνάτε ότι είναι συντηρητικός, ήρεμος τύπος που στην πραγματικότητα όμως βρίσκεται σε μια μόνιμη αναζήτηση ερωτικών ερεθισμάτων από το περιβάλλον του.
Πλησιάστε τον μαλακά, ήρεμα και φροντίστε η φωνή σας να είναι χαμηλή και καθαρή όταν θα προτείνετε, με σέξι τρόπο, να σας επιτρέψει να του κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σβέρκο και στη περιοχή του λαιμού (που είναι το ευαίσθητο σημείο του). Ότι κάνετε από κει και πέρα πρέπει να γίνεται αργά και απαλά γιατί οι ταύροι δεν βιάζονται και δίνουν μεγάλη σημασία στην αισθησιακή, ρομαντική συμπεριφορά που σταδιακά τους οδηγεί στην κορύφωση του πάθους τους.
Όλοι οι καθωσπρέπει ταύροι αγαπούν την άνεση και δεν ενδιαφέρονται για ασυνήθιστους και άβολους τρόπους ερωτικής προσέγγισης! Είναι προσγειωμένοι, φιλήδονοι και η τελετουργική διαδικασία – χαμηλά φώτα, απαλή μουσική κλπ – είναι απαραίτητη γι αυτούς.
Θέλουν να νιώθουν πως τα συναισθήματά τους θα βρουν ανταπόκριση και θα εκτιμηθούν ανάλογα γιατί δεν συνηθίζουν να ενδίδουν εύκολα σε περιπέτειες της μιας βραδιάς. Απαιτούν πίστη και αφοσίωση και γίνονται έξαλλοι αν διαπιστώσουν πως δεν έχουν αποκλειστικότητα στην καρδιά σας.
Η συνεχεια εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια: