3.1.12

ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ -Αν έχεις τύχη διάβαινε.... με ενα καλό ωροσκόπιο

Αν έχεις τύχη διάβαινε...και πιάσε το Jack Pot!!Είναι το μαγικό βράδυ της Πρωτοχρονιάς που το ρίσκο επιτρέπεται!Που οι άνθρωποι δοκιμάζουν την τύχη τους κοιτώντας μπροστά με ελπίδα και προσμονή για ένα καλύτερο αύριο.Οταν όμως η τύχη χτυπάει την πόρτα μας...κάποιος πρέπει να είναι εκεί για να της ανοίξει!

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σηματοδοτεί πάντα ένα συγκινητικό κλείσιμο ενός μικρού κύκλου της ζωής μας.Ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει, λίγη αυτοκριτική, ένα τελικό απόφθευγμα για το πως εξελίχτηκε η ζωή μας σχεδόν πάντα μας οδηγούν σε σκέψεις για το πως θα οργανωθούμε καλύτερα την χρονιά που έρχεται.Οι ελπίδες κι πόθοι μας αναπτερώνοται με κάθε καινούργιο ξεκίνημα και επειδή όλοι πιστεύουμε σε μια καλή αρχή, έχουμε την τάση να δοκιμάζουμε την τύχη μας,συνήθως για να δούμε αν ο καινούργιος χρόνος <<θα μας μπει καλά!>>όπως συνηθίζεται να λέμε.
Ολο το μήνα η μυρωδιά της καλής τύχης είναι παντού διάχυτη στην πόλη, με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα και τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς που μικροί μεγάλοι θα δοκιμάσουν να παίξουν για το καλό και να τεστάρουν αν η καινούργια χρονιά έχει σκοπό να τους δείξει το καλό της πρόσωπο από την αρχή.
Το Πρωτοχρονιάτικο λαχείο έχει την τιμητική του!ενώ από κοντά ακολουθούν με εξίσου μεγάλες πωλήσεις όλα τα υπόλοιπα...Εθνικό, Λαικό και όλα τα συναφή.
Το βράδυ δε, της πρωτοχρονιάς δεν υπάρχει σπίτι που να μην στρώσει την πράσινη τσόχα και να μην ανασύρει την τράπουλα που θα δείξει αν τα παχνίδια τύχης όπως το 31, το 21(black jack) αλλά και τα πιο σύνθετα που απαιτούν συνεργασία Βαλέδων και Ρηγάδων θα δώσουν το έναυσμα μιας καλής χρονιάς!
Αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, πολιτείες ολόκληρες όπως το Las Vegas και το Atlantic city κατακλύζονται από εκατομμύρια επισκέπτες που θα δοκιμάσουν λίγο πιο επιστημονικά και επικίνδυνα την συγκίνηση της ρουλέτας και τον ενθουσιασμό του ριξίματος των ζαριών!
Είναι το βράδυ που το ρίσκο- τζόγος επί το λαικότερον- έχει ισχυρό άλλοθι την νύχτα της Πρωτοχρονιάς.Μεγάλες νίκες, μεγάλες ήττες ανάλογα με τη φιλοσοφία του καθενός παίκτη, μένουν συνήθως κρυφά από τα φώτα της δημοσιότητος.
Τα ζώδια που συνήθως έχουν τάση στο ρίσκο κάθε μορφής είναι συνήθως τα ζώδια της φωτιάς.Κριοί, Λέοντες και Τοξότες(αυτοί οι τελευταίοι είναι και απίστευτα τυχεροί) είναι πιο ανοικτοί σε παιχνίδια τύχης και εύκολα ενθουσιάζονται από τυχόν κέρδη τους.Απεναντίας τα ζώδια της γης Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι είναι συγκρατημένα και δεν αφήνονται εύκολα σε αβέβαιες καταστάσεις όπως είναι τα τυχερά.
Ο 5ος ΟΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ.
Οίκος που σχετίζεται με τη χαρά της ζωής είναι ο κύριος υπεύθυνος για την διάθεση των ατόμων να δοκιμάσουν την ικανοτητά τους στο ρίσκο.Είναι εξάλλου μεγάλη μερίδα ανθρώπων που διαρκώς παραπονιούνται ότι ποτέ δεν έχουν κερδίσει τίποτα! Έχουν παίξει ποτέ όμως κάτι; Μα πως περιμένουν ότι θα κερδίσουν κάτι( το παραμικρό) χωρίς να έχουν πάρει ποτέ ένα λαχείο, ένα jocker κάτι τέλος πάντων!! Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: