3.1.12

Η Σελήνη στον Αιγόκερω-Πρόσωπα και δημιουργοί

Συναισθηματικά βρίσκεται διαρκώς στην υπηρεσία των ηθικών κανόνων και του κοινωνικού συλλογικού κώδικα
από το Γ. Ριζόπουλο

Το συναίσθημα της βρίσκεται διαρκώς στην υπηρεσία των ηθικών κανόνων και του κοινωνικού συλλογικού κώδικα. Θεωρείται υπέρμετρα τελειομανής, ανασφαλής, φιλόδοξη και ενίοτε σκληρή, γι αυτό όμως κοσμεί τα ωροσκόπια πολλών που απέδειξαν τη μοναδικότητα τους με τον τρόπο που άρμοζε στα ωροσκόπια τους. Οι ηγέτες με τη Σελήνη στον Αιγόκερω ...περισσεύουν αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνον στην πολιτική και τις επιχειρήσεις. Ιδανική στο να δημιουργεί «σχολές», λογική, συστηματική και comme il faut ήταν παράλληλα και η μόνη που στο παρελθόν βοήθησε τις γυναίκες να επιβιώσουν στον άτεγκτο «ανδρικό κόσμο». Ο «πατέρας» της ταιριάζει πολύ περισσότερο από το «μητέρα». Το βέβαιο όμως είναι ότι μπορεί να θέλει χρόνο για να «ανοίξει» συναισθηματικά αλλά όταν το ...πάθει αποκαλύπτει το νοιάξιμο και τα ζεστασιά της.


Μάνος Χατζιδάκις, Μελίνα Μερκούρη Όσο να ΄ναι μια διαφορά κλάσης είναι αισθητή. Οι «μεγάλοι» της Ελλάδας ψηφίζουν ...δαγκωτό Σελήνη στον Αιγόκερω σε αντίθεση με τον Πλούτωνα
Vangellis, Ντέμης Ρούσος, Γιώργος Νταλάρας Σε κάθε περίπτωση όμως η φιλοδοξία και ο επαγγελματισμός αρκούν για να σε φέρουν στην κορυφή.







Τζωρτζ Κλούνεϊ, Μπραντ Πιτ, Τζόνι Ντεπ Ολίγοι αλλά εκλεκτοί, κάτι σαν τους τρεις σωματοφύλακες στο σύγχρονο Χόλυγουντ...
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ Ένας αλλά Λέων (κυριολεκτικά). Body building, ηθοποιία, επιχειρήσεις, πολιτική... Η Σελήνη του είναι πραγματικά αχόρταγη!



 Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: