3.1.12

Ινδική αστρολογία-Προβλέψεις Ιανουαρίου για τα δώδεκα ζώδια

Οι Προβλέψεις της Ινδικής Αστρολογίας για το μήνα Ιανουάριο
Γράφει ο Πάρις Σιδηρόπουλος
photo paris-1







 



Οδηγίες προς τους αναγνώστες
Θυμίζω ότι στην Ινδική παράδοση οι θέσεις των Φώτων, των πλανητών και των Δεσμών της Σελήνης υπολογίζονται με τον αστρικό ζωδιακό, δηλαδή περίπου 24 μοίρες μείον από τις θέσεις του τροπικού ζωδιακού της δυτικής αστρολογίας.
Κατ’ επέκταση τα ζώδια αρχίζουν σε άλλες ημερομηνίες που δεν ταυτίζονται με τις αντίστοιχες της Δυτικής αστρολογίας. Για να μην μπερδευτείτε λοιπόν θα πρέπει αρχικά να ελέγξετε τις ημερομηνίες για να βρείτε σε ποιο ζώδιο της Βεδικής αστρολογίας ανήκετε. Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του περάσματος από το ένα ζώδιο στο άλλο δεν είναι σταθερή και διαφοροποιείται κάθε χρόνο όπως ακριβώς συμβαίνει και στη Δυτική αστρολογία. Κι αν έχετε την …ατυχία να έχετε γεννηθεί πάνω στην αλλαγή των ζωδίων θα πρέπει να ανατρέξετε στην αστρική θέση του Ήλιου (με το σύστημα Lahiri) για τη χρονιά που σας ενδιαφέρει. 



Μεσά (Κριός)
Από 13-14/4 έως 13-14/5

Στο χάρτη του μήνα το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 5οτυχερό οίκο, φιλοξενεί τον μεγάλο ευεργέτη Δία και έχει τον κυβερνήτη πλανήτη σας τον Άρη εγκατεστημένο στο 9ουπερτυχερό σπίτι των μεγάλων στόχων και της θεϊκής εύνοιας. Πρόκειται λοιπόν για έναν πολύ τυχερό μήνα όπου θα βιώσετε επιτυχίες και ευτυχία σε θέματα αισθηματικά, χωρίς ωστόσο σε κατάληξη γάμου. Τα ζευγάρια που έχουν παιδιά ή πρόκειται να αποκτήσουν θα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Οι παντός είδους επενδύσεις θα είναι ευνοϊκές και οι καλλιτέχνες θα είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί. Ωστόσο, το διάστημα24-31/1 θα είναι αρνητικό με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία. Άς λέτε για προστασία, Ωμ Κουτζάγια Ναμαχά Ωμ, 27 φορές, ατενίζοντας νότια. Στα θέματα που προανέφερα πιθανόν να προκύψουν εμπόδια και ανατροπές.

Βρίσαμπα (Ταύρος)
Από 13-14/5 έως 14-15/6

Στο χάρτη του μήνα, το ζώδιο σας καταλαμβάνει τον 6ο οίκο των επαγγελματικών αντιζηλιών και όχι μόνον, φιλοξενώντας τον νευρικό και δαιμόνιο Κέτου (Νότιο Δεσμό της Σελήνης) και με την Αφροδίτη σας στον 2οοίκο των εισοδημάτων από την κύρια εργασία σας από 1-8/1. Στο σύντομο αυτό διάστημα θα υπάρξουν εντάσεις και τρικλοποδιές από κακόβουλους συναδέλφους και υφισταμένους σας στον χώρο δουλειάς. Ωστόσο προβλέπεται να βγείτε κερδισμένοι και δικαιωμένοι. Από 9-31/1 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο 3ο σπίτι της επικοινωνίας με νεώτερα αδέλφια και συγγενείς από το σόι της μητέρας σας με αποτέλεσμα το χάσιμο χρόνου εκ μέρους σας για τα προβλήματα τους και χωρίς να προκύψει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά αντιθέτως να βρεθείτε εκτεθειμένοι και παρεξηγημένοι χωρίς να φταίτε. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: