3.1.12

Ποια ζώδια θεωρούνται πιστά και ποια όχι;



από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerinanew1.jpg











Ακόμα και αν είναι αλήθεια πως οι γενικότητες στέκονται και έχουν αξία μόνο ως γενικότητες, όσο δηλαδή τους επιτρέπει το δυναμικό τους, ας προσπαθήσουμε να ταξινομήσουμε τα ζώδια με χιούμορ, σε Πηνελόπες και Μεσαλίνες.
Στην παρακάτω απόπειρα  ας λάβουμε υπ’ όψιν, πως ένα ζώδιο που θεωρείται πιστό όπως ο Ταύρος, μπορεί να αποδειχθεί το πιο άπιστο, αν ο κάτοχος του ζωδίου διαθέτει μια Αφροδίτη στους Διδύμους και όψεις φευγάτες.
Το ωροσκόπιο είναι πάντα μία σύνθεση και όχι μεμονωμένα κλισαρίσματα, που στέκονται συνταιριασμένα στις σελίδες των περιοδικών και των βιβλίων.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά, δεν κάνατε την τύχη σας, είναι σημαιοφόροι με έκδηλη αυτοπεποίθηση. Απατούν από ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης, ενώ ο εγωκεντρισμός δεν τους επιτρέπει να αφήσουν το κοινό τους ανικανοποίητο. Παρόλη τη φλογερή αγάπη τους, δεν αντιστέκονται σε πειρασμούς, δεν χωρίζουν όμως εύκολα.
Ειδικά, αν τους δημιουργήσετε μια Ιθάκη με όλο το εύρος της περιπέτειας, μπορείτε να ξεκουράζετε πιο ήσυχα το κεφάλι σας στο μαξιλάρι της καρδιάς τους.
Διότι, ήπιος οδηγός σε Ferrari, πόσο να αντέξει! Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: