15.9.11

Κατερίνα Καραβάτου – Αγκαλιά με το κοριτσάκι της

Γέννησε χθες το μεσημέρι η συμπαθής παρουσιάστρια και η χαρά δεν μετριέται
από την Κατερίνα Σαλωνίκη
katerina











Να τους ζήσει!
Γέννησε χθες το μεσημέρι η συμπαθής παρουσιάστρια και η χαρά δεν μετριέται για εκείνη και το σύντροφό της, τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη.

Η διέλευση του Δία από τον 4ο γενέθλιο οίκο της έκανε το ...θαύμα και με μόλις 11 κιλά παραπάνω -εκ των οποίων 2,8 κ. ζύγιζε το μωρό- έφερε στον κόσμο την πολυαναμενόμενη κορούλα τους, γύρω στις 13.00 το μεσημέρι.
Η ζωγραφισμένη ευτυχία στο πρόσωπο της δανείστηκε τα φτερά που της προσφέρει απλόχερα η Ιχθυακή της Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και σίγουρα τα όνειρα που στροβιλίζονται στο μυαλό της έχουν ήδη διατρέξει την απόσταση κούνια-σχολείο-νυφούλα-εγγονάκια.

Η μικρή αγαπημένη της είναι βέβαια Παρθένος αλλά με τον Ωροσκόπο της στον παιχνιδιάρη Τοξότη και την Σελήνη στον δυναμικό και πρωτότυπο Κριό έχει μέσα της την άσβεστη φλόγα του δημιουργού. Προορισμένη να ζήσει στο εξωτερικό κουβαλάει τόσο το καλλιτεχνικό ταλέντο του πατέρα της, όσο και τις επικοινωνιακές δεξιότητες της μαμάς κι έτσι το πιο πιθανό είναι να τα συνδυάσει και τα δύο κάνοντας ...πράματα και θάματα!
karavatou_daughter
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ουρανό της δίνει μια ξεχωριστή γοητεία και την δυνατότητα να ξεχωρίσει σε ότι ασχοληθεί δημιουργώντας την δική της σχολή.
Οι καλές νεράιδες την προίκισαν και με ένα πανέξυπνο μυαλό. Το μεγάλο τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με Δία και Πλούτωνα, την εξοπλίζει με διαπεραστική ικανότητα για μεγαλεπήβολα σχέδια γύρω από τα μέσα ενημέρωσης, τη διαφήμιση και τις επιχειρήσεις.

Το modeling και συνολικά η show biz συμπληρώνουν την πολυπραγμοσύνη της, που θα κτιστεί πάνω στον κληρονομημένο περφεξιονισμό της μητέρα της.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: