14.9.11

Τα αστρα και τα ζωδια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – Η Μις Υφήλιος της Ελλάδας

Η 23 ετών καλλονή από την Πάτρα είναι διεθνούς φήμης μοντέλο
από την Κατερίνα Σαλωνίκη
katerina










Η πεντάμορφη Star Hellas ήταν ένα από τα φαβορί στον φετινό διαγωνισμό για την «Μις Υφήλιος» και όχι άδικα.
Είναι χαρακτηριστικό πως κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα ειδικά βραβεία για το καλύτερο πρόσωπο της Υφηλίου, που απονέμει μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες, που ασχολούνται με το συγκεκριμένο διαγωνισμό.
Η ιστοσελίδα μάλιστα αναφέρει για την Ηλιάνα: «Έχει τις πιο ιδανικές αναλογίες στο πρόσωπο της από όλες τις υποψήφιες στον φετινό διαγωνισμό. Η δομή των οστών της, τα φρύδια της, τα αυτιά, τα μάτια, η μύτη, τα χείλη έρχονται σε ένα επίκεντρο της έρθουν σε ένα επίκεντρο και μας κάνει να ολοκληρώνουμε την άποψη μας ότι είναι πραγματικά υπνωτική από κάθε γωνία».

Η 23 ετών καλλονή από την Πάτρα είναι διεθνούς φήμης μοντέλο, ανήκοντας στη χρυσή τριάδα του Ελληνικού modeling. Επιλεγμένη από τους Dolce & Gabanna και Roberto Cavalli για τις επιδείξεις τους, η ομορφιά της παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.
Παρόλα αυτά στο χθεσινό διαγωνισμό για την Miss Universe, δεν κατάφερε να μπει στην τελική 16άδα.
Η αφρικανική ομορφιά ήταν αυτή που επικράτησε τελικά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με την 25χρονη Leila Lopes από την Ανγκόλα να αναδεικνύεται ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.
Η αλήθεια είναι όμως, πως όταν κοιτάζει κανείς την Ελληνίδα Star Hellas, δεν νοιάζεται για το ποια κορδέλα τυλίγει το σώμα της.
 iliana_papageorgiou
Γεννημένη στις 5/2/1988 κάτω από την αέρινη επιρροή του Υδροχόου, σε συνδυασμό με τη γήινη Σελήνη στην Παρθένο, μοιάζει με ξωτικό που μαγεύει τη φύση. Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: