2.7.11

Καλοκαίρι 2011 – Προβλέψεις για τις διακοπές σας: Μέρος Α΄ Τι προβλέπεται για τα δώδεκα ζώδια

από το Β. Παπαδολιά
Vassilis_newΤο καλοκαίρι του 2011 ξεκίνησε με οικονομική ανασφάλεια για όλα τα ζώδια ενόψει της αβεβαιότητας για την οικονομία μας. Από αισθηματικής πλευράς ,ωστόσο η αβεβαιότητα συχνά εντείνει τις επιθυμίες και μειώνει τις αναστολές με αποτέλεσμα γίνονται πολλές σχέσεις και γνωριμίες που αλλιώς δε θα είχαν προχωρήσει. Το καλοκαίρι στην καρδιά του οποίου μπαίνουμε πλέον από την επόμενη εβδομάδα, προβλέπεται αρχικά συντηρητικό καθώς τον Ιούλιο τόσο η αρχική έκλειψη όσο και η Πανσέληνος θα γίνουν σε συντηρητικά ζώδια. Οι γνωριμίες θα είναι έτσι διστακτικές, ενώ βάρος θα δοθεί στις παρέες και στην προσπάθεια να τακτοποιήσει καθένας τη ζωή του.
Ο Αύγουστος από την άλλη προβλέπεται ιδιαίτερα ρομαντικός, καθώς η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με το Δία, ενώ ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Όσοι σχεδιάζετε ένα ρομαντικό ταξίδι, μπορείτε να το σχεδιάσετε τότε, προσέχοντας όμως ότι θα είναι περισσότερο ταξίδι ξεκούρασης, παρά ξεφαντώματος, αφού μιλάμε για Νέα Σελήνη κι όχι Πανσέληνο.
Καλό θα είναι μέχρι λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο πάντως να έχετε ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών σας, καθώς η Πανσέληνος του Αυγούστου στις 13 του μήνα προβλέπεται πιο τρικυμιώδης, σε σύνοδο με τον Ουρανό, ενδεχομένως και στη μηδενική του Κριού και σε ανοικτή σύνοδο με τον άξονα Ήλιου / Κρόνου της Ελλάδας. Δεν αποκλείεται επομένως να είναι Πανσέληνος γεγονότων κι όχι ξεκούρασης.
Τον κύκλο θα κλείσει μία ακόμη ρομαντική Νέα Σελήνη στις 29 Αυγούστου σε σύνοδο πάλι με την Αφροδίτη και με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο και απέναντι από το Λέοντα ωροσκόπο, που εξαιτίας του γεγονότος ότι γίνεται στην Παρθένο όμως και παράλληλα θα περιέχει σκληρές όψεις όπως το τετράγωνο Άρη / Κρόνου θα είναι μάλλον μία Νέα Σελήνη επιστροφής στην Αθήνα.
Ας δούμε όμως αναλυτικά τι προβλέπεται για τα δώδεκα ζώδια:
Οι Κριοί θα έχετε το μυαλό σας πιθανότατα σε θέματα εργασιακά τον Ιούλιο ή σε προβλήματα σχετικά με αλλαγές σπιτιού. Στην Πανσέληνο του Ιουλίου ίσως υπάρχει ένας εργασιακός οργασμός ειδικά για τους του τρίτου δεκαημέρου. Τον Αύγουστο θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να ερωτευτείτε, μαζεύοντας δυνάμεις για τον υπόλοιπο χρόνο, από τα μέσα του μήνα και μετά όμως ίσως υπάρξει κάποια αλλαγή στις σχέσεις σας που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Αλλαγές εμφάνισης για τις κυρίες ειδικά ευνοούνται κοντά στην Πανσέληνο του Αυγούστου.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: