2.7.11

Αστρολογικές ιστορίες του κρεβατιού

Η ερωτική ζωή είναι μεγάλη περιπέτεια.
από τη Βασιλική Κόντη
konth.jpeg










Κατά τη διάρκειά της γνωρίζεις κόσμο. Βαθμολογείς σχέσεις σε «καλές», «κακές» ή «αξέχαστες» ακόμα και τις «έτσι κι έτσι»... Ερωτεύεσαι, πληγώνεσαι, ξαναερωτεύεσαι, πληγώνεις και πάει λέγοντας... Και κάποια στιγμή έρχεται το πλήρωμα του χρόνου- η στιγμή αδυναμίας-που θες πλέον ν’ αράξεις με κάποιον και να κάνεις οικογένεια-παιδιά κλπ. Και κάπως έτσι ξεκινά ένας νέος μαραθώνιος για να βρεις πια τον έναν και μοναδικό, το σύντροφο της ζωής σου που θα σου εξασφαλίσει σεξ και συναίσθημα μαζί και θα αγαπήσεις και θα δεχθείς όλα του τα ελαττώματα Και βεβαίως αφού τον βρεις και τον καμαρώσεις για ένα διάστημα αμέσως μετά τον παντρεύεσαι! Κάνεις δηλαδή ίσως το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις στη ζωή σου εφόσον έχεις βρει τον τέλειο εραστή ή ερωμένη. Γιατί όλοι πια ξέρουμε πως  ο γάμος με τις υποχρεώσεις, την ρουτίνα και το βόλεμα του σκοτώνει τον έρωτα ή καλύτερα ακόμα ο γάμος σκοτώνει το σεξ.

Οι έρευνες
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έκανε η Ελληνική Εταιρία Αγωγής και Σεξουαλικής Υγείας σε 1001 Έλληνες ηλικίας 18-50, με τυπικό ελληνικό ζευγάρι έχει κατά μέσο όρο δύο σεξουαλικές επαφές την εβδομάδα, ενώ μόλις το 12% έχει καθημερινή σεξουαλική επαφή. Το θέμα όμως δεν είναι στην ποσότητα (υπάρχουν προφανώς ζευγάρια που κάνουν σεξ καθημερινώς και είναι το πιο βαρετό σεξ του κόσμου) αλλά στην ποιότητα. Τα μισά παντρεμένα ζευγάρια (47%) δηλώνουν ότι δεν έχουν καλή σεξουαλική επαφή, ενώ όσο περνούν τα χρόνια η κατάσταση χειροτερεύει. Στις ηλικίες 41 με 50 το 20% δηλώνει ότι κάνει κακό σεξ και το 18% δηλώνει ότι δεν κάνει καθόλου πλέον. Τουλάχιστον οι τελευταίοι έπαψαν να ασχολούνται, με κάτι που «δεν το ‘χουν»!

Το Ηλιακό ζώδιο δεν φτάνει
Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την ερωτική ζωή των ζωδίων, για τις προτιμήσεις τους, για τις επιθυμίες τους, για την συμπεριφορά που συνηθίζουν να έχουν ή αυτή που περιμένουν από το σύντροφό τους. Η φιλολογία είναι μάλλον ανεξάντλητη αλλά συχνά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο ...αποκαρδιωτικό! Κάποια στιγμή επέρχεται η ...βαρεμάρα και εμείς (οι αστρολόγοι) είμαστε «αναγκασμένοι» να πιστοποιήσουμε πως δεν μπορούμε να ομαδοποιούμε μια περίπλοκη συμπεριφορά όπως η ερωτική σε δώδεκα ζώδια, χωρίς να συνυπολογίζουμε την ποιότητα της ενεργειακής συμβατότητας, η οποία προκύπτει από την σύγκριση των χαρτών των δύο εραστών. Κι ακόμη τα όσα μπορεί να προκύπτουν για τον καθένα μας από τις θέσεις και τις όψεις των πλανητών στο δικό μας ωροσκόπιο. Αν είσαι Κριός υποτίθεται πως σου αρέσει να σε χαϊδεύουν στο κεφάλι, κάνεις γρήγορο σεξ κλπ αλλά αν παράλληλα έχεις τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου, όλα αυτά μπορεί να συμβαίνουν από την ...ανάποδη! Το ίδιο και μια τυπικά ευαίσθητη και μονογαμική Αφροδίτη στον Καρκίνο, αν δέχεται «περίεργες» όψεις μπορεί να υιοθετήσει την πολιτική της μη εξάρτησης, σε μια προσπάθεια να «ξορκίσει» την ευαισθησία της.

Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι ο άνθρωπος αποτελεί μια μικρογραφία του σύμπαντος κόσμου και επειδή στο σύμπαν όλα κινούνται κι εξελίσσονται με έναν πιο περίπλοκο τρόπο, ας δούμε κάποιες διαφορετικές προσεγγίσεις που αφορούν την ερωτική συμπεριφορά των ζωδίων που δεν ταυτίζεται τόσο με το Ηλιακό ζώδιο αλλά με άλλους πλανητικούς συνδυασμούς.

Οι αισθήσεις και τα 4 στοιχεία...η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: