2.7.11

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου -Τι καλό θα φέρει στα ζώδια

Πάντως η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου
από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η έκφραση «too much» ταιριάζει γάντι στις εκλείψεις, οι οποίες δημιουργούν το ενεργειακό υπόβαθρο, ώστε να συμβούν οριακές καταστάσεις, πολύ πάνω από την όποια αίσθηση του μέτρου. Αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνει τόσο επιτυχίες και διακρίσεις, όσο και αποτυχίες ή προβλήματα, ανάλογα πάντα με το πως είναι διαμορφωμένος ο προσωπικός χάρτης του καθένα μας.
Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η μοναδικότητα μιας έκλειψης μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά αλλάζοντας εκ θεμελίων το τοπίο, αλλά και άλλες που η επιρροή της είναι σχεδόν αμελητέα, ιδιαίτερα σε βάθος χρόνου.
Πάντως η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου έχει συγκριτικά ακόμη πιο ακραίες προδιαγραφές, εξ αιτίας της συμμετοχής του ανατρεπτικού Ουρανού και του μηδενιστή Πλούτωνα, δύο πλανητών που θα μας απασχολήσουν αρκετά τα επόμενα χρόνια. Από αυτήν την άποψη θα πρέπει να περιμένουμε εξαιρετικά δραστικές εξελίξεις, όχι μόνον στην διάρκεια του Ιουλίου αλλά και τους μήνες που θα ακολουθήσουν μέχρι την είσοδο του 2012, με κύριο σταθμό την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Όσον αφορά τα δώδεκα ζώδια, το καθένα έχει το δικό του μερτικό και για να ξεφύγουμε από την καταστροφολογία και την μάλλον καταθλιπτική ατμόσφαιρα που επικρατεί ύστερα από αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, θα τονίσω κυρίως τις θετικές επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτή η έκλειψη στις ζωές μας.

Κριός
Το πρώτο από τα τέσσερα ζώδια που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις καλείται να αξιοποιήσει τα νέα δεδομένα σε οικογενειακά αλλά και περιουσιακά θέματα. Η αγορά -ή ακόμη και η πώληση- ενός ακινήτου μπορεί να είναι η απαρχή μιας νέας πορείας, αφού ταυτόχρονα θα ορίσει και μια περίοδο ουσιαστικής απεξάρτησης από τις αλυσίδες του παρελθόντος. Φυσικά στο πρόγραμμα είναι ακόμη και ένας γάμος, που θα αλλάξει μια για πάντα το κοινωνικό status.η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: