26.3.11

Η Αστρογεωγραφία της επίθεσης στη Λιβύη

Η στρατιωτική ηγεσία του ΝΑΤΟ θέλει να έχει την γεωπολιτική επιτήρηση
  από τον Urania lab


Ο πλανήτης Άρης, ο θεός του πολέμου, περνά σχεδόν πάνω από την Τρίπολη, σηματοδοτώντας την έναρξη της «Αυγής της Οδύσσειας», κωδικός των συμμάχων για την επίθεση εναντίον του Καντάφι.
Ο Άρης που βρίσκεται στον 7 οίκο, που ορίζει τους συμμάχους, μας δείχνει ξεκάθαρα ότι η επίθεση που άρχισαν οι σύμμαχοι, διάβαζε Χριστιανική Δύση, όπως ισχυρίζεται ο Καντάφι στο διάγγελμα του, προσπαθώντας να δώσει στις εχθροπραξίες μια θρησκευτική χροιά. Η κατά τον Αμερικάνο πολιτικό επιστήμονα Ουάσιγκτον «σύγκρουση των πολιτισμών», είναι επίκαιρη όσο ποτέ, και αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Καντάφι, για να ντοπάρει ψυχικά τους οπαδούς του.
 astrochalibya
Προβληματική είναι και η διέλευση του Άρη πάνω από το Παρίσι, που μας δείχνει ότι την εντολή της πρώτης επίθεσης την έδωσε ο Σαρκοζί, ο οποίος παίζει το τελευταίο χαρτί της δημοτικότητας του, μιας και το 2012 είναι έτος προεδρικών εκλογών και ο πρόεδρος του ΔΝΤ, υποψήφιος για την προεδρία, τον περιμένει στην γωνία.

Η διασταύρωση των γραμμών του Ήλιου και της Σελήνης πάνω από την Βεγγάζη υποδηλώνει πως η περιοχή είναι το επίκεντρο των επιχειρήσεων.
Η διέλευση της Σελήνη πάνω από την Βεγγάζη, μας δείχνει ότι η χωροταξική κατανομή των ανταρτών ενάντια στο Καντάφι, είναι αυτό που έδωσε το πράσινο φώς της επίθεσης, γιατί οι περιοχές μεταξύ των γραμμών της Σελήνης και του Άρη είναι πλούσιες σε πετρέλαιο, που η Δύση δεν θα τις αφήσει χωρίς προστασία, μιας και τώρα προσπαθεί να ανακάμψει από την προβληματική τωρινή κατάσταση. Η στρατιωτική ηγεσία του ΝΑΤΟ θέλει να έχει την γεωπολιτική επιτήρηση της περιοχής, όπως μας δηλώνει και η αντίθεση Άρη-Σελήνης στο ωροσκόπιο της έναρξης των πολεμικών επιχειρήσεων.
 Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: