4.1.11

Το ωροσκοπιο του Master Chef 2010 Άκη Πετρετζίκη

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ο Master Chef για το 2010 ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων και κατάφερε να βγει νικητής από το σκληρό συναγωνισμό χάρις στην αμέριστη συμπαράσταση του Δία, ο οποίος πραγματικά ...έλαμψε με την παρουσία του.
Ο «ευεργέτης πλανήτης» σχετίζεται τόσο με την καλή τύχη, όσο και με την υποστήριξη που μπορεί να έχει κάποιος είτε την αξίζει, είτε όχι. Η γενέθλια θέση του στον Αιγόκερω είναι μάλλον τυπική μιας καλής σχέσης που έχει το άτομο με κάθε είδους «υψηλά ιστάμενους» και τουλάχιστον στην περίπτωση του δημοφιλούς reality, αυτό συνέβαλε ουσιαστικά ώστε να μην «πιαστεί» το ότι ο Θεσσαλονικιός (και Αρειανός) Ευλάμπιος είναι εδώ και χρόνια επαγγελματίας σεφ και όχι ερασιτέχνης, όπως θα ήταν το δίκαιο και το σωστό.
Βέβαια δεν ήταν ο μόνος (ουσιαστικά όλα τα «φαβορί» ήταν επίσης επαγγελματίες) που πόνταρε σε αυτήν την σιωπηρή εύνοια εκ μέρους των παραγωγών του reality, δημιουργώντας τελικά την αίσθηση ενός αθέμιτου ανταγωνισμού και μιας κατάφωρης αδικίας σε βάρος των ερασιτεχνών παικτών, οι οποίοι δικαίως διαμαρτύρονται.
Όμως όσον αφορά τον ίδιο, η προσπάθεια του να «κουκουλώσει» την πραγματικότητα είναι μια μάλλον τυπική Ιχθυακή πρακτική, αφού όσο κι αν ψάξει κάποιος απανταχού της γης είναι πολύ δύσκολο να ανακαλύψει έναν Ιχθύ που να μην έχει κρυφό κάποιο κομμάτι της ζωής του.
Κι αυτό δεν γίνεται από πρόθεση η υπουλία αλλά από την ανάγκη των εκπροσώπων του ζωδίου να ελαχιστοποιούν τις φθορές της καθημερινότητας και να αποφεύγουν συγκρούσεις απέναντι στις οποίες είναι συνήθως ιδιαίτερα ευαίσθητοι.
Μια σημαντική αστρολογική λεπτομέρεια είναι ότι στο γενέθλιο χάρτη του (χωρίς ώρα γέννησης) ο αστρικός Δίας στον Τοξότη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο, αφήνοντας έτσι ανοικτό το δρόμο για ποικίλα «τυχερά». Και μια δεύτερη, εξαιρετικά σημαντική όσον αφορά το timing, ήταν η σύνοδος Ήλιου-Δία που υπήρχε στα περσινά του γενέθλια, στο χάρτη δηλαδή της τρέχουσας Ηλιακής Επιστροφής.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: