4.1.11

Ζώδια και Χρήμα-Τα κλειδιά της οικονομικής επιτυχίας Μέρος Β΄

Οι εκατομμυριούχοι ίσως δεν χρησιμοποιούν την Αστρολογία! Οι δισεκατομμυριούχοι σίγουρα!
από την Βασιλική Κόντη
konth


 





Το ζώδιο σας μπορεί να σας αποκαλύψει κλίσεις και ταλέντα που θα σας ανοίξουν πόρτες για πιο εύκολη και άνετη οικονομική επιτυχία. Καθένας μας συνδέεται και διαχειρίζεται τα χρήματά του με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, γνωρίζοντας τον εαυτό μας, γνωρίζουμε το μονοπάτι που μας ταιριάζει και θέλουμε να τραβήξουμε…

Ζυγός
Οι Ζυγοί εκτιμούν το χρήμα αλλά δεν το κυνηγούν ποτέ όσο πρέπει! Το θεωρούν σαν μέσο για να αποκτήσουν τα όμορφα πράγματα που χρειάζονται για να απολαύσουν τη ζωή αλλά με μια στάση μάλλον παθητική απέναντί τους. Η λέξη ασφάλεια δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα και προτιμούν να αφήνουν τα «πεζά» θέματα στους άλλους... Συχνά κατευθύνονται σε καλλιτεχνικά επαγγέλματα, ηθοποιοί, μουσικοί, αλλά και στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων ή στον καλλωπισμό ανθρώπων. Μακιγιέζ, αισθητικοί, σχεδιαστές μόδας, styling γενικότερα!
Προτιμούν να δουλεύουν σε ομάδες παρά μόνοι τους αν και σαν παρορμητικό ζώδιο επιθυμούν και την ηγεσία. Η διπλωματία είναι το φόρτε τους όπως και οι δημόσιες σχέσεις όπου καταφέρνουν να τα έχουν πάντα με όλους καλά.
Ξοδεύουν για να ικανοποιήσουν τις αισθητικές τους ανάγκες, ντύσιμο, χτένισμα, μανικιούρ κλπ αλλά και για να ζουν σε ένα όμορφο κι εκλεπτυσμένο περιβάλλον.

Κλειδιά για οικονομική επιτυχία:
-Να θυμάστε πως ότι γυαλίζει δεν είναι απαραίτητα χρυσός
-χρησιμοποιήστε την εξαιρετική σας κριτική ικανότητα για να ανιχνεύσετε τις καλύτερες επενδύσεις
-παλέψτε την αναποφασιστικότητα και το διχασμό και μάθετε να κινείστε γρήγορα αρπάζοντας τις ευκαιρίες.
Πλούσιοι και διάσημοι Ζυγοί
Όσκαρ Ουάιλντ, Ρότζερ Μουρ, Τζον Λένον, Τζίμι Κάρτερ, Μελίνα Μερκούρη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί ενδιαφέρονται πάρα πολύ για το χρήμα και την απόκτησή του αλλά περισσότερο σαν μέσο δύναμης και εξουσίας. Δεν τους αρέσει να ξοδεύουν γενικά και χωρίς κατεύθυνση αλλά επηρεασμένοι μόν....ησυνεχεια εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια: