4.1.11

Το ωροσκοπιο του γοητευτικου Αιγοκερου Γιωργου Καραμιχα

Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος -και γνωστός σε όλους μας- ηθοποιός

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

saloniki








Ο Γιώργος Καραμίχος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος -και γνωστός σε όλους μας- ηθοποιός της νέας γενιάς, που φέτος τον απολαμβάνουμε μαζί με την Μαρία Σολωμού, στη συνέχεια της επιτυχημένης περσινής σειράς «Ονειροπαγίδα» στον ΑΝΤ-1, επιμελημένη από την Μυρτώ Κοντοβά.

PROTHIKI_symfosΠαράλληλα όμως, σκηνοθετεί την τραγική κωμωδία του Νίκου Βασιλειάδη «Συμβολαιογράφος» όπου εμφανίζεται με την Υρώ Μανέ στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη, στην αίθουσα Κάρολος Κουν, στα Εξάρχεια.  Πρόκειται για μια παράσταση, απολογία και εξομολόγηση μαζί. Μια απλή πράξη κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο 9.15 και Κυριακή 8.15.
Μετά τις 20/1 θα εμφανίζεται στο ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη.

Δεν θα σταθώ στο γεγονός πως είναι καμάρι της Βέροιας, ούτε θα αναφερθώ στις σπουδές και την καλλιέργειά του.
Δεν θα τον εγκωμιάσω, δεν θα μείνω με το στόμα ανοιχτό για το απύθμενο ταλέντο του, δεν θα απαριθμήσω τις εξαιρετικές δουλειές του -ούτε και κάποιες που θα μπορούσε να είχε αποφύγει- δεν θα ασχοληθώ με την προσωπική του ζωή και την πανέμορφη κόρη του Ρεγγίνα, ούτε με την αγάπη του στον σκύλο του που ποτέ δεν αποχωρίζεται.
Επίσης δεν θα χαριτολογήσω με το πόσο ευγενικός, αφοπλιστικά χαμογελαστός και υπέροχα ευπροσήγορος είναι.
Δεν θα τονίσω την εκλεπτυσμένη εμφάνισή του, αλλά και τα στραβά που κι αυτός κουβαλάει.

Θα τον «σερβίρω» απολαυστικά μέσα από δικές του σκέψεις που ο ίδιος μου εκμυστηρεύτηκε. Σκέψεις γύρω από τις έντονες στιγμές της καθημερινότητας, τις ενοχές, την ψευτιά η την αλήθεια, τα λάθη, τον έρωτα και ότι άλλο σηματοδοτεί το να είμαστε ζωντανοί.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: