8.1.11

Το ωροσκοπιο ενος ιατρικου θαυματος

Γνωρίζοντας το ιστορικό και τις πιθανότητες έμεινε άναυδος και τελικά αναφέρθηκε και αυτός σε κάποιο «θαύμα»
 
από τους Urania lab
 και Γιάννη Ριζόπουλο


Πριν από δύο χρόνια, τα Χριστούγεννα του 2008, ένα αγοράκι πέντε χρονών παρουσίασε όλα τα τυπικά συμπτώματα μια μηνιγγίτιδας. Παρ’ ότι η κατάσταση του παιδιού χειροτέρεψε, στο νοσοκομείο δεν έγινε διάγνωση της ασθένειας αλλά ούτε και κάποιας εγκεφαλοπάθειας. Οι γιατροί έδωσαν κάποια αγωγή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το αγοράκι εξακολουθούσε να έχει απώλεια συνειδήσεως, η οποία τελικά εξελίχθηκε σε κώμα. Οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια ψηλά και περίμεναν τον τέλος του.
Η νονά του παιδιού κάλεσε ένα παπά να το μεταλάβει. Και τότε έγινε κάτι σαν θαύμα. Μόλις το παιδί πήρε την Θεία κοινωνία άρχισε να κουνά το ένα ποδαράκι του. Η νοσοκόμα ...έπαθε και φώναξε το γιατρό.
Ο γιατρός του είπε να σηκώσει το χεράκι του και το σήκωσε. Του είπε να ανοίξει τα ματάκια του και τα άνοιξε. Γνωρίζοντας το ιστορικό και τις πιθανότητες έμεινε άναυδος και τελικά αναφέρθηκε και αυτός σε «κάποιο θαύμα». Το παιδάκι μεταφέρθηκε στην εντατική αλλά εκτός κινδύνου.
 
Ας δούμε τον χάρτη από ιατρικής πλευράς και ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μια απάντηση στο περιστατικό. Ο χάρτης είναι για την στιγμή που το παιδάκι παίρνει την θεια κοινωνία, σύμφωνα με την μαρτυρία της νονάς του.

iatriki
Ο Ωροσκόπος στο μηδέν του Κριού (περιοχή του εγκεφάλου), κάνει τετράγωνο με τους Ήλιο, Άρη και Πλούτωνα. Παραδοσιακά ο 10ος οίκος είναι το φάρμακο της ασθένειας, παράλληλα όμως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα ή την κατάσταση που δεσπόζει τη συγκεκριμένη στιγμή. Στον οίκο αυτό έχουμε σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία σε γενικές γραμμές επισημαίνει μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση, όπου η ισορροπία ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο κρέμεται από μια κλωστή. Και το ερώτημα είναι αν η μεταμόρφωση και το πέρασμα από την μια κατάσταση στην άλλη θα έχει θετικό η αρνητικό πρόσημο.η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: