8.1.11

Μαρία Μπεκατώρου-Η ωραία κοιμωμένη και το ωροσκοπιο της...

μπροστά της η «μαγκιόρα» Αννίτα Πάνια είναι του δημοτικού
από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Το πλατύ κοινό την γνώρισε μέσα από το Just the 2 of us. Όμως, για όσες και όσους εντρυφούν χρόνια στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι, το «φαινόμενο Μπεκατώρου» δεν είναι ούτε νέο, ούτε άγνωστο. Απλά, εξ αιτίας μιας φυσικής επαγγελματικής συστολής-ανασφάλειας (διάβαζε Κρόνος), η ίδια έχει δώσει πολύ μεγάλη αξία σε ...άγνωστες για τους πολλούς ηθικές παραμέτρους, όπως είναι για παράδειγμα η ευγνωμοσύνη απέναντι σε αυτούς που σε πιο δύσκολους καιρούς της πρόσφεραν την στήριξη τους και μια επαγγελματική στέγη. Και αναφέρομαι βέβαια στην τηλεοπτική οικογένεια του ΤΗΛΕΑΣΤΥ, με το Λέοντα Γιώργο Καρατζαφέρη να παίζει αναφανδόν το ρόλο του πάτερ φαμίλια.

Είτε «φταίει» η ανατροφή που της έδωσαν οι Ουρσουλίνες μοναχές, είτε ο Κρόνος (πρακτικά είναι μάλλον το ίδιο), η Μαρία Μπεκατώρου έχει κλείσει επανειλημμένα τα αυτιά της στις σειρήνες που την καλούν να ανοίξει τα φτερά της για μια μεγαλύτερη τηλεοπτική πολιτεία.
 
Υδροχόος, με έναν πολύ έντονο γενέθλιο χάρτη που ξεχειλίζει από ενέργεια, φαίνεται να έχει δώσει προτεραιότητα, όχι στα στοιχεία που την κάνουν ακτινοβόλα, γοητευτική και ξεχωριστή (αναφέρομαι κυρίως στον ενεργό Ουρανό της στο Ζυγό που έχει αγκαζάρει τη Σελήνη και την Αφροδίτη) αλλά αντίθετα στην αφέλεια -προσποιητή η όχι- του τετραγώνου ανάμεσα στον Ιχθυακό Ερμή και τον Ποσειδώνα. Ο ρόλος της αγεωγράφητης «χαζής ξανθιάς» ταιριάζει γάντι στους δύο πλανήτες και με δεδομένη την τηλεοπτική και πολιτική συγγένεια με τον Άδωνι Γεωργιάδη δεν ξέρω αν η Μαρία Μπεκατώρου φοίτησε στο ίδιο «σχολείο» με την έτερη υποτιθέμενη «γατούλα» των media, την Ιχθύ Ευγενία Μανωλίδου, η οποία σε πείσμα των «κουλτουριάρηδων» επικριτών της είναι επίσης στην πραγματικότητα μια ιδιαίτερα δυναμική και αποφασιστική γυναίκα.η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: