8.1.11

Δείξε μου τα εσώρουχά σου να σου πω τι ζώδιο είσαι

Άραγε τι επιλέγει κάθε ζώδιο να φορέσει στις προσωπικές στιγμές του?
Από τη Ρένα Κολιοπάνου
 






Η ιστορία των εσωρούχων χάνεται στα βάθη της ιστορίας .
Η πρώτη αναφορά για εσώρουχα έρχεται από την Αίγυπτο 7000 χρόνια π.Χ.
Ήταν ένα κομμάτι ύφασμα που το τύλιγαν γύρω από την μέση τους και κάτω από τα πόδια . Το καλοκαίρι ήταν από ύφασμα και τον χειμώνα από δέρμα.
Με τα χρόνια όμως τα εσώρουχα εξελίχτηκαν, έγιναν απαραίτητα, έγιναν ερωτικά, έγιναν φετίχ, έγιναν το μικρό κομμάτι υφάσματος του κρυφού μας εαυτού. Τα εσώρουχα μας ντύνουν την σεξουαλικότητα μας, μας παρασύρουν σε φαντασιώσεις, είναι σύντροφοι στις ιδιαίτερες στιγμές με τους αγαπημένους μας. Άραγε τι επιλέγει κάθε ζώδιο να φορέσει σε αυτές τις προσωπικές στιγμές του?

Μια γυναίκα Κριός είναι μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πόσο γρήγορα το θέλει. Ο άντρας πρέπει να ανταποκρίνεται στις γρήγορες εναλλαγές της διάθεσης της, γιατί από την στιγμή που της γυαλίσει κάποιος φουκαράς αρσενικός, τον έχει σαρώσει.
Αγαπάει το κορμί της και νιώθει άνετα μέσα σε αυτό, γι’ αυτό το λόγο συνήθως κοιμάται γυμνή. Στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της θα προτιμήσει μαύρες κάλτσες με ραφή, κόκκινες ψηλές γόβες και εσώρουχα που βγαίνουν γρήγορα ή αφήνουν τα επίμαχα σημεία γυμνά. Δεν έχει χρόνο για χάσιμο και σκοπός της είναι να κάνει τον άντρα να την ποθεί απελπισμένα. Πολλές γυναίκες Κριοί στην ανάγκη τους να υποτάξουν το αρσενικό μπορεί να φτάσουν και στην χρήση δερμάτινων ζωστήρων η μαστιγίων, ενώ η ίδια θα δίνει διαταγές ντυμένη με δερμάτινα εσώρουχα κι πέτσινα γάντια. Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να το σκεφτεί καλά ένα αρσενικό, αν θέλει να είναι μαζί της, γιατί σίγουρα δεν αντέχει κάποιον που να είναι ολιγόψυχος.Η συνεχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια: